M.Niparavičius paliko Kipro klubą

2006-02-15 19:04
Šarūnas Mazalas, „BasketNews.lt“ koresp.

Mažiau nei sezoną Kipro krepšinio lygoje praleidęs Matas Niparavičius grįžo į gimtinę. 23 metų 207 cm ūgio puolėjas dėl finansinių sunkumų draugiškai išsiskyrė su Nikosijos „Etha“ klubu.

Prieš kelias dienas į Lietuvą grįžęs M.Niparavičius dar šį sezoną tikisi pasirašyti sutartį su kita ekipa. „Ieškau palankaus pasiūlymo. Turiu konkrečių pasiūlymų tiek iš Lietuvos, tiek iš užsienio komandų. Artimiausiomis dienomis kontraktas gali būti sudarytas“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ sakė puolėjas.

Sezoną M.Niparavičius pradėjo „Panevėžio“ klube, bet spalį perėjo į Kipro ekipą. Per 5 rungtynes BBL pirmenybėse šiemet puolėjas vidutiniškai pelnydavo po 5 taškus bei atkovodavo 5,6 atšokusio kamuolio.

Praėjusį sezoną jis atstovavo Klaipėdos „Neptūnui“. Tai buvo pirmasis M.Niparavičiaus sezonas profesionaliame klube. Iki tol jis žaidė NCAA universitetuose.

Komentarai:
to Mardo: Ką jis Neptūne veiktų kai yra: RInkevičius, Williamsas, Pridotkas, Mineikis, ir dar Stanevičius visi 4 ir 5 numeriai...nereik Nipos...mane Nipa nervindavo sus avo silpna gynyba ;/
2006-02-15
-2
Atsakyti
:) bet straipsniai neblogi budavo..:)
NIPA:)
2006-02-15
-3
Atsakyti
nu ka niparavicius wel gris i lietuwa diskonu apsauginiu dirbt:)
2006-02-15
-2
Atsakyti
Jej zaidejo meistriskuma butu galima vertinti pagal apie jy parasytu "Krepsinio" zurnalo straipsniu skaiciu, niparavicius neabejotinai niekuo nenusileistu Jordanui(: Viena bedele pagal zaidimo lygy jis niekas absoliutus, net klimavicius jam neyveikiamas konkurentas(: Niparavicius tik krepsinio zurnale zwaigzde(man susidare yspudis kad jis ten turi giminiu)!
2006-02-15
+6
Atsakyti
Galetu jis ir grizti i Neptuna. Pernai visai neblogai zaide. Na bent jau man patiko jo zaidimas:)
2006-02-15
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.