Darko Miličičius tapo pirmuoju krepšininku iš garsiosios 2003 metų NBA naujokų biržos trijulės, pakeitusiu komandą. Serbijos ir Juodkalnijos atstovas trečiadienį (02.15) per dviejų komandų mainus atsidūrė Orlando „Magic“ gretose.

Šiuo metu geriausią rezultatą NBA turinti Detroito „Pistons“ iškeitė D.Miličičių bei Carlosą Arroyo į pirmąjį šių metų NBA naujokų biržos šaukimą bei vidurio puolėją Kelviną Cato.

D.Miličičius į NBA atvyko 2003 metais, kai antruoju numeriu NBA naujokų biržoje jį pasirinko „Pistons“. Pirmasis šaukimas tuomet atiteko LeBronui Jamesui, o trečiasis – Carmelo Anthony. Abu šie krepšininkai dabar yra vieni ryškiausių NBA talentų.

„Darko yra jaunas žaidėjas. Manau, kad jis Orlande gaus daugiau laiko aikštėje. Linkiu jam kuo geriausios ateities“, – apie serbą kalbėjo „Pistons“ krepšinio operacijų prezidentas Joe Dumarsas.

Per tris sezonus NBA D.Miličičius žaidė 96 rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnydavo 1,6 taško bei atkovodavo 1,2 atšokusio kamuolio. Šį sezoną C.Arroyo statistika sikė 3,2 taško bei 3,1 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Tuo tarpu K.Cato nerungtyniavo nuo sausio 18 dienos dėl kelio traumos. Šį sezoną 31 metų veteranas vidutiniškai pelno 3,8 taško bei atkovoja 2,7 atšokusio kamuolio.

Komentarai:
Man atrodo, kad C.Boshas yra talentingesnis zaidejas uz C.Anthony.....
2006-02-17
+3
Atsakyti
dar pamirso pamineti, kad penktu numeriu buvo pasirinktas dwayne Vade, kad ir galingai jau trecia sezona is eiles atrodo Pistons komanda, bet per ta naujoku birza jie ziauriai pralose...
2006-02-16
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.