Komentarai:
g.i.
lietuviai galetu kita rekorda padaryti - "per kiek laiko dings haliavni kamuoliai" arba aplamai, kas nors halaivno.. butu nepraliankemi :D net jei rekorda darytu kitoje salyje :D
2011-08-30
+3
Atsakyti
flexisPats buvau, žiaurus šūdas. Organizuotumo nulis (Panevėžy aš čia). Prasi***au, atsiprašant, eilėj susispaudęs kaip sūris porą valandų vos įėjau ir net kamuolio negavau ;DD Visi kaip žvėrys tvorą čiut negriauna, grudasi, stumdosi, drasko tas dėžes kur kamuoliai sudėti, griebia po 3 - 4 kamuolius, permeta per tvorą ir išeina :D Nu žiaurus šūdas, nusivyliau. Kituose miestuose gal ir normaliai nežinau, bet Panevėžy organizuotumo nulis... Ieini ir ieško tavo pavardės popieriaus lape :DD nu žiauru, sunku loptopą buvo pasistatyt? :D


Tas pats šūdas ir šiauliuose + dar lietus lijo ir buvo visiška betvarkė, visur šlapia, sušalom ten 3 val bestovėdami, kiti kamuoių nemoka mušinėti, vis paleidžia iš rankų ir tuo pačiu į tavo kamuolį pataiko. Kitos storos bobos su dviem rankom mušinėja, nu tikrai dar ne lietuviams rekordus siekti. Aišku pagerinom tą lenkų 30 k, bet jeigu paskelbs, kad rekordas kokie 50 k, tai bus didelė nesamonė.
2011-08-30
-2
Atsakyti
Gytis
Na Siauliuose sakyciau visai vykes renginys, be kamuolio buvo labai maza dalis, o kad ir liptu per galvas del jo tai sito nemaciau.
2011-08-30
-6
Atsakyti
...
Nu as Vilniui buvau ir viskas liuks buvo.:) kamuoliu visiem uzteko. Kas iseidinejo su keliais tai aateme ir po viena paliko. Atidave tiem kas pamete ar neturejo.. Apsauga gerai dirbo vogt neleido. Zodziu liuks. Tik dainu geresniu reikejo koncerte. ;D
2011-08-30
Atsakyti
geras
0:12 epic vaizdu duoda. taip ir reikia tokiems maziems geziukams pizdi duoti, kol nesuaugo ir netapo buduliais
2011-08-30
+2
Atsakyti
Turgaus boba iš Šiaulių
"Pati ideja tikrai buvo gera, bet kad lietuviai dar nepriaugo iki kulturingu renginiu. Siauliuose buvo totalus bardakas. Musu seima saziningai stovejo eileje, buvom internetu is anksto uzsiregistrave. Kamuolio negavom, neliko, nes jau 18.30 val. buvo pilna zmoniu su kamuoliais uz musinejmo zonos ribu. Mums su vyru tai buvo geda uz kitus zmones, negi busi laimingesnis gaves tris kamuolius? Bet dzin, mums nereikejo to kamuolio, norejom tiesiog sudalyvaut akcijoj. Bet kaip paaiskint 6 metu vaikui, kuris kantriai stovi eilej, laukia ir galu gale kamuolio negauna, o mato, kaip gobsuoliai tempia po kelis kamuolius? Klaiku, kodel lietuviai turi talenta viska susikt? Niekaip nesuprantu, kam reikalingi 3,4,5 kamuoliai? Kose is ju virs? Nu baisu... Negi niekada taip ir neismoksim but saziningi, kulturingi ir geru ideju nepaverst kazkokia bezabrazija..."
2011-08-30
+5
Atsakyti
haha
Tai aisku. Vaikai ten ejo ten sumusti savo - kamuoliu parsinesimo namo rekorda :D
2011-08-30
+3
Atsakyti
Laimonas D_G-L
Nu va, visiems miestams pasiseke, o mes Siauliuose shalom 3 valandas pliaupe lietus :D O kai paziuriu i video, visur nachalai, prisieme po 4 kamuolius, deja tokia pati situacija ir Siauliuose buvo ir kitiem zmonem neuzteko kamuoliu, del to kad grobuonys po 4 pasieme stovejo, gobsumas neispasakytas.
2011-08-30
-2
Atsakyti
.Koks ten urodas uzsiputojo 0:12 ?


Tas kuris turi sąžinę ir neleidžia pyzdint kamuolių.
2011-08-30
+2
Atsakyti
Protagonistas
Nu tikrai, kad gėda - gi vienam mušinėtojui - vienas kamuolys... Vis naudos sau ieško, ot mentalitetas tautiečių... O 0:12 joks ten ne urodas, kažkoks mažametis būsimas gezas kamuolį norėjo pavogt, tai ir sako vyriškis "kur kur leki??". Su vaikais tikriausiais tėtis atėjęs.
2011-08-30
+3
Atsakyti
Pats buvau, žiaurus šūdas. Organizuotumo nulis (Panevėžy aš čia). Prasi***au, atsiprašant, eilėj susispaudęs kaip sūris porą valandų vos įėjau ir net kamuolio negavau ;DD Visi kaip žvėrys tvorą čiut negriauna, grudasi, stumdosi, drasko tas dėžes kur kamuoliai sudėti, griebia po 3 - 4 kamuolius, permeta per tvorą ir išeina :D Nu žiaurus šūdas, nusivyliau. Kituose miestuose gal ir normaliai nežinau, bet Panevėžy organizuotumo nulis... Ieini ir ieško tavo pavardės popieriaus lape :DD nu žiauru, sunku loptopą buvo pasistatyt? :D
2011-08-30
-5
Atsakyti
Atejo Lietuviai del kamuoliu tik... :D prisieme po 10 ir eina namo laimingi :)
2011-08-30
+4
Atsakyti
Pasiziuri, kiti pasieme po 6 kamuolius, nu nezinau, negrazu negrazu :)
2011-08-30
-1
Atsakyti
Audrius
prisiėmę po 8 kamuolius... kažkaip taip nesidaro
2011-08-30
-1
Atsakyti
L
To WTF stopudovai ten pats buvai, tai net nereikia cia ant kitu varyti.
2011-08-30
Atsakyti
Taigi ten tu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-08-30
-2
Atsakyti
.
Koks ten urodas uzsiputojo 0:12 ?
2011-08-30
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.