Rusams pralaimėję bulgarai atsidūrė ties prarajos riba (komentarai, foto)

2011-09-04 19:51
Karolis Dobrovolskas, „BasketNews.lt“ korespondentas
Vitalijaus Fridzono prasiveržimas Nuotr.: AP–Scanpix
Vitalijaus Fridzono prasiveržimas Nuotr.: AP–Scanpix
Bulgarijos (1-3) rinktinei trauktis nebėra kur. Roseno Barchovskio auklėtiniai 77:89 (18:23, 20:19, 21:25, 18:22) nusileido Rusijos (4-0) nacionalinei komandai ir daugiau klysti nebegali.

Baigiantis trečiajam kėliniui po taiklių Deyano Ivanovo baudų bulgarai sumažino deficitą iki 4 taškų (58:62), tačiau tuomet rusai spurtavo 10:1 ir perėmė iniciatyvą į savo rankas (72:59).

Iki dvikovos pabaigos likus 4 minutėms po Filipo Videnovo tritaškio skirtumas sumenko iki 5 taškų (75:80), tačiau Davido Blatto auklėtiniai nepasimetė ir padidinę apsukas susigrąžino dviženklį pranašumą 87:76.

Norėdami prasibrauti tarp 12 geriausių Europos čempionato komandų, bulgarai rytoj turi įveikti gruzinus ne mažesniu nei 30 taškų skirtumu.

Rusija: Andrejus Kirilenka 25, Timofejus Mozgovas 15, Vitalijus Fridzonas 13, Victoras Chriapa 12 (6 rez. perd.).

Bulgarija: Deyanas Ivanovas 23, Filipas Videnovas 17, Earlas Rowlandas 14.

Davidas Blattas (Rusijos rinktinės vyr. treneris): „Bulgarijos rinktinė sužaidė puikias rungtynes šiandien. Po šios dvikovos noriu jiems pasakyti tik geriausius žodžius. Visi turite suprasti, kad rungtyniauti kiekvieną dieną yra labai sunku. Būnant treneriu tokiu atveju turi rasti kaip motyvuoti krepšininkus, tačiau jie yra žmones ir jie kartais klysta. Šiandien leidome imesti 77 taškus, tai yra daug. Tai buvo atkaklios rungtynės ir mes galėjome jas pralaimėti, bet esu laimingas, kad mano komanda susiėmė lemiamomis akimirkomis. Antrame etape turėsime mažiausiai vieną pergalę, tai yra labai svarbu mums.“

Sergejus Monia (Rusijos rinktinės puolėjas): „Pirmojoje rungtynių pusėje dvikova buvo apylygė. Po didžiosios pertraukos atkovojome kamuolių puolime ir išsprendėme savo problemas.“

Rosenas Barchovskis (Bulgarijos rinktinės vyr. treneris): „Sveikinu Rusijos rinktinę ir jos trenerį Blattą. Sužaisti tokias atkaklias rungtynes prieš Rusiją, mums yra pasiekimas. Mes prasileidome 90 taškų ir padarėme 22 klaidas, Europos čempionate tai yra per daug, tačiau tikiu, kad žiūrovams patiko ši dvikova.“

Deyanas Ivanovas (Bulgarijos rinktinės puolėjas): „Džiaugiuosi, kad iki paskutinio kėlinio žaidėme gerai. Rusijos rinktinė turi ilgą atsarginių žaidėjų suolelį ir tai jiems padėjo rungtynių pabaigoje. Mes praleidome 89 taškus, prieš tokią komandą kaip Rusija, yra per daug.“
Komentarai:
bulgarai nulos tau 30 tasku gruzija:))) anekdotas. Jie jei ir laimes tai keliais taskeliais bet greiciausiai pralos.
2011-09-04
-1
Atsakyti
Ir vel silpnai...

Rytoi grupes finalas, Russia - Slovenia

Valio, mano balsas grižo, rytoi i Klaipedos Arena.
2011-09-04
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.