Kauno „LKKA-Atleto“ komanda sekmadienį pabaigė pirmąjį kontrolinių rungtynių ciklą, bei atlaikė pirmuosius išbandymus rengiantis artėjančiam  2011-2012 Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) sezonui.

Pirmosiose rungtynėse Kauno krepšininkus egzaminavo Liepojos „Liepajas Lauvas“ komanda Šventojoje. Pergalę 77:70 šventė Latvijos ekipa. „LKKA-Atleto“ komandai 22 taškus pelnė Darius Gricius, po 11 Paulius Malašauskas ir Arūnas Sakalauskas, 10 pridėjo Tomas Urbonas, 7 – Matas Staniukaitis, 6 – Raimondas Matutis.

Šeštadienį LKKA krepšininkai žaidė antras rungtynes su Liubercų „Triumph“ ekipos dubleriais Palangoje ir laimėjo 80:69. Nugalėtojams Gricius pelnė 16 taškų, po 10 pridėjo Matutis (7 atk. kam.) ir Staniukaitis, po 9 – Urbonas (9 atk.) ir Sakalauskas.

Sekmadienio popiete „LKKA-Atleto“ krepšininkai Šventojoje iššūkį metė Palangos „Naglio“ ekipai. Pergalę 87:84 šventė Kauno ekipa. Šiose rungtynėse ir vėl dominavo Darius Gricius – 23 taškai. Sakalauskas ir Tviraga pelnė po 14, 13 taškų pridėjo Urbonas (9 atk.), įspūdingai sužaidė ir „LKKA-Atleto“ įžaidėjas Paulius Malašauskas, kuris pelnė 10 taškų, atkovojo 7 kamuolius bei atliko 9 rezultatyvius perdavimus.

Šį savaitgalį „LKKA-Atleto“ komandai negalėjo padėti du praėjusio sezono NKL naudingiausio penketo žaidėjai, kurie gydosi traumas – Šarūnas Vingelis ir Vidmantas Sragauskis.
Komentarai:
Anonimas
LKL klubas gedijasi pateikti statistika savo :)
2011-09-06
-2
Atsakyti
Tai jei pergalę šventė latvių ekipa, tai LKKA-Atletas tada ne tris laimėjo o tik dvi... Ir kur Naglio komandos statistika? NKL klubo yra statistika, LKL klubo - ne....
2011-09-06
-1
Atsakyti
megejas
na ka, uzsiaute lkka atletas :) suprantu, kad pasiruosimo etapas ir pns, bet dziugu, kad jie laimi ir taip tik savo jegom labiau pasitikes ir gal siemet dar toliau zengs nei pernai. dziugu! o del naglio tai liudna, bet tikiuosi, siemet bus geriau nei pernai. tai tiek, aciu uz demesi.
2011-09-06
+3
Atsakyti
martinaitis
o kur martinaitis?
2011-09-06
+5
Atsakyti
ii
palanga patranku mesa busima
2011-09-05
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.