Lietuvos rinktinės puolėja Vaida Sipavičiūtė šį sezoną rungtyniaus Kauno „VIČI-Aisčių“ ekipoje
Lietuvos rinktinės puolėja Vaida Sipavičiūtė šį sezoną rungtyniaus Kauno „VIČI-Aisčių“ ekipoje
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Stipriausia Lietuvos moterų krepšinio komanda pasirašė vienerių metų sutartį su Vaida Sipavičiūte ir baigė komandos komplektaciją 2011-2012 m. sezonui.

25 metų 193 cm ūgio centro puolėja tapo dvyliktąja komandos žaidėja, kitą sezoną vilkėsiančia „VIČI-Aisčių“ ekipos marškinėlius. Lietuvos nacionalinės komandos narė su „VIČI-Aisčių“ ekipa treniruojasi jau keletą dienų.

„Dėl asmeninių priežasčių norėjau sugrįžti į Lietuvą ir pasirinkau stipriausią komandą. Joje rungtyniauja Lietuvos rinktinės žaidėjos, iš anksčiau pažįstu ir legionieres. Tik su Amanda susipažinau atvykusi į Kauną, o dabar laukiame prie komandos prisijungiant Courtnay“, – teigė Sipavičiūtė.

Praėjusį sezoną lietuvė  pradėjo „Tarbes GB“ ekipoje Prancūzijoje, o vėliau persikėlė į Faenzos „Officine Digitali“ komandą iš Italijos.

Šios šalies pirmenybėse puolėja vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 19,2 minutės, pelnydavo po 5,9 taško ir atkovodavo po 3,4 kamuolio.

Šią vasarą vykusiame Europos moterų čempionate Vaida aikštėje praleisdavo po 13,6 minutės, pelnydavo po 3,6 taško ir atkovodavo po 2,8 kamuolio.

„Kolektyvas šaunus, visos „VIČI-Aisčių“ komandos žaidėjos labai draugiškos. Manau, sudėtis lyginant su praėjusiu sezonu nesusilpnėjo. Nors Eurolygos pogrupis sunkus, merginos jau pernai įrodė, kad gali varžytis su stipriausiomis Europos komandomis. Tą patį bandysime daryti ir mes“, – pažymėjo Sipavičiūtė.
Komentarai:
Bus matyt
Nu ką, žiūrėsime ką parodys šį sezona VICI-AISTĖS. Komanda sukomplektuota neblogai.
2011-09-08
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.