Iki Europos čempionato antrojo etapo pabaigos komandoms likus sužaisti po vienas rungtynes įtempta kova vyksta ir „TonyBet spėlionės“ žaidime. 

Daugiausiai taškų po sekmadienio ir pirmadienio rungtynių savo sąskaitoje turėsiantis vartotojas laimės bilietą į Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančias Europos čempionato finalo rungtynes. 

Šiuo metu pirmaujantis vartotojas Gintarazas savo sąskaitoje turi 28940 taškus, o jį besivejantis GP yra surinkęs 17452 taškus. 

Visgi šis pranašumas dar nieko nereiškia, nes šiandien ir rytoj Europos čempionato komandos kils į lemiamą kovą, o po šešerių rungtynių situacija tiek grupėse, tiek „TonyBet spėlionės“ žaidimo turnyro lentelėse gali gerokai pasikeisti.
Komentarai:
darkbeat
vau

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-01
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.