Komentarai:
pliumbum
Manau rusai tikrai stengsis laimėt rytoj. Nu patys pagalvokit, gauti lietuvius su 15 tūkstančių palaikymu, o perėjus dar apskritai viso čempionato favoritus ispanus.. Ar serbus, kurie atrodo žlugę psichologiškai ir nieko nerodo, o po to prancūzus, kurie objektyviai žiūrint visgi silpnesni už ispanus..
2011-09-12
-6
Atsakyti
Anonimas
As tai labai nesureiksminciau musu ginybos pries Dirka.95 rungtnes NBA,po 35min.vidutiniskai zaide,galima sakyti vos kelias savaites jis turejo poilsio ir tas akivaizdziai matesi visame cempionate.O juk jam jau 33 metai.Nuo pat pirmu rungtyniu jis jau atrode issekes ir buvo ne tas Nowitzkis,kuris buvo NBA finale.Nenoriu numenkinti musu vyru pastangu ginyboje pries jy,bet zaideme pries puse Nowitzkio.O ir tie 16 tasku nera menkas skaicius.Dirkas yra patriotas.Kai turejo pilna sezona NBA,jis vistiek sutiko atstovauti rinktinei bei kartu su Kamanu tempe ja,nors jegu tikrai nebuvo daug.O ir is vidaus zmogus matosi,kad yra kulturingas.Nei vieno blogo zodzio apie mus ir musu saly nepasake,o kaip sykis pagyre.Kad tokiu zaideju butu daugiau.Nepradekit cia ant manes varyt,tiesiog pasakiau savo nuomone.
2011-09-12
-1
Atsakyti
jonas
mane tai uzknisa pocius, zinau kad laimejom ir pns, bet jis savanaudis ir tempia komanda i dugna.Galit pykt, bet cia mano nuomone
2011-09-12
+1
Atsakyti
Sveikinimai su pergale.Itemptos varzybos buvo Jonas vel parode savo charakteri zaide uzsivedes,saunuoliai kauke,saras,didelis respeqtas kas denge Nowitcki.Dabar truputi kita linkme,as galvoju,kad Rusai pralos Makedonams speceliai,kad rusu varzovai butu LT,bet manau cia butu didele klaida rusu
2011-09-12
-6
Atsakyti
vardas
nu bet jonas snd suzaide ispudingai tiek ginyboj tiek puolime respect jam ;D
2011-09-12
Atsakyti
Kunta Kinte
Zinokit va vokieciai galejo vietoj prancuzu patekt, sitie tai kiekvienas rungtynes kovojo o ka siandien isdarinejo prancuzai pries ispanus tai baisu ir geda ziureti.
2011-09-12
-2
Atsakyti
Šaunuoliai vyrai .... visokiariopos sėkmės Jums kitame ....oj nelengvame.... etape ....Mes už Jus visa širdimi ;)
2011-09-12
+4
Atsakyti
Alvydas
Taip, ant ispanu,todel tie varliagyviai ir specialiai pralose ispanams,kad nereiketu pusfinalyje su lietuviais losti.Nori i Olimpiada papulti tiesiogiai be atrankos turnyro,nes jei per atranka,tai prancuzai visu dabar zaidzianciu nebesurinks ir atia Olimpiada.
2011-09-12
-1
Atsakyti
::
tik tada lietuviai tures sansa zaisti su ispanija/ slovenija tikriausiai poros nugaletoja... dar paklauskit su kuo reikes finale lost
2011-09-12
-1
Atsakyti
Anonimas
haha

Cavs buvo vienintele komanda,kuri tiesiogiai vede derybas su Rytu del Jono ispirkos.Cavs Jono norejo dabar,bet Rytas buvo uzsisikes,kad Jonas dar liktu metams Ryte,o dar kartu ir 3mln.ar 2.5ml.jie uzsiprase.Plius dar su Cavs sutarties pries pat birza nepratese Hicksonas,todel Cavs viska sudejo ir paeme Thompsona.Taciau po nesekmingu derybu su Rytu,Jonas dar galejo tapti Cavs nariu.Jeigu Wizards butu pavyke paimti Jona,tada tarp Cavs ir Wizards butu isvyke mainai,kurie butu Jona perkele y Cavs,bet taip neatsitiko.Svarbiausia,kad ir tie patys Cavs Jona labai isgyre.O del grauzimosi,galbut,taciau tas pats Thompsonas yra labai potencialus zaidejas,ypac ginyboje.
2011-09-12
+2
Atsakyti
xxx
tai taip iseina,kad su ispanais pusfinalyje ,nebent jei jie kokiu budu nepatektu ,bet vargu
2011-09-12
+1
Atsakyti
::
nu taip jomajo ar jus durni esat ar kas, neziurit rungtyniu? petrauskas nezinau kiek kartu paminejo, po rungtyniu taipogi diskutavo zurnalistai... kas antroi naujienoi apie tai diskutuojama, cia kitame psl irgi yra tas parasyta, ir vistiek atsiranda durneliu kurie is medzio iskrito TAIP los su rusais - makedonais nugaletojais...
2011-09-12
-3
Atsakyti
neaisku
hebryte, jei lietuva laimi priaes makedonijos-rusijos poros nugaletoja, tada iseina zaisti su ispanija ?
2011-09-12
+4
Atsakyti
neaisku
hebryte, jei lietuva laimi pries makedonijos- rusijos poros nugaletoja, tada iseina zaisti su ispanija taip iseina ?
2011-09-12
-4
Atsakyti
Dabar logiskai pagalvojus,jei iveiksim ketvirfinalio barjera iskart automatiskai uzsitikrinsim vieta Olimpiniu ATRANKOs turnyre.( Na aisku pralaimejus ketvirfinali,galima bus kovot ir del 5vt kuri garantuoja vieta olimpiniu atrankinese),bet savaime aisku geriausiau iveikt pusfinali ir pasimt du prizus iskart medalius ir tiesiogine kelialapi i olimpiada. Aisku nesinori zvelgt toli,bet manau sansu turim geru. Nes man kai nowitzkiui - olimpiada sventas dalykas.
2011-09-12
-5
Atsakyti
Kemzūra sulauks skambučio iš Lebrono .. Su klausimu: "Kaip uždengti Dirką?" :D
2011-09-11
Atsakyti
idomu ka Blatas sugalvojo, kas jam geriau. lietuviai ketvirtfinali su pragarisku ziurovu palaikimu kaune, bet pusfinali ispanai ar nelabai blizgantis serbai ir pusfinali prancuzai.
2011-09-11
-1
Atsakyti
ajo
naturalu kad nowitckis nepazaide, paziurekit kaip pries ji gynesi, cia yra songailos ir jankuno nuopelnas. Jei butu gynyba kaip NBA tai nowitckis vel 30 prikratytu, bet europa kitaip zaidzia, ir niekas cia laisvu zaideju nepalikineja. Liuks suzaide lietuviai, o ypac 4 kelinys buvo ziauriai geras
2011-09-11
Atsakyti
pazesim kaip elgsis rusai dabar ir saziningasis Blatas
2011-09-11
-4
Atsakyti
Nu baikit jus klimaksuot karta su tuo Valanciunu, siuo metu jis yra neblogas, bet yra ir geresniu tikrai nemazai ant europos, ateity gal ir bus dominuojantis geriausias Europos centras, dabar 50% ar daugiau visu nuopelnu uz tuos valanciuno epizodus keliancius visiem orgazma reik priskirt sarui, nes be saro, o su Kalnieciu aikstelej ir Jonas buna eilinis neypatingas zaidejas. O seip malonu, kad vis tik laimejom, nors pats zaidimas nedziugina. Aisku gaila vokieciu, tikrai simpatiska komanda, vien jau del Dirko, tiek profesionalumo, tiek zaidimo etalonas
2011-09-11
+12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.