Rašičius: „Esame labai nusivylę“

2011-09-16 17:28
Martynas Pupininkas, „BasketNews.lt“ korespondentas
Aikštėje nepasirodęs Aleksandras Rašičius komandos draugus palaikė šūksniais
Aikštėje nepasirodęs Aleksandras Rašičius komandos draugus palaikė šūksniais
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Artėjantis mačas dėl septintosios vietos Aleksandrui Rašičiui ir Serbijos rinktinei bus paskutinis 2011 metų Europos čempionate. Šiandien Dušano Ivkovičiaus auklėtiniai 77:87 nusileido Graikijos nacionalinei komandai.

„Nesugebėjome atsigauti po vakarykščio pralaimėjimo, o rungtynių pradžia buvo itin siaubinga. Pirmajame kėlinyje graikai susikrovė beveik 30 taškų persvarą, o mes nieko negalėjome padaryti iki pat susitikimo pabaigos“ – pripažino Rašičius.

Vakar 2009 metų Europos vicečempionai taip pat nurijo karčią piliulę, kai 67:77 neatsilaikė prieš rusus. Serbijos trenerių štabas į aikštę išleido devynis krepšininkus, o Rašičius, Milenko Tepičius ir Bobanas Marjanovičius nesužaidė nė minutės. Tepičius ir Rašičius negalėjo rungtyniauti dėl traumų.

„Svarbiausiose rungtynėse vertėmės be dviejų svarbių tos pačios pozicijos žaidėjų. Neturėjome išeities keisdami krepšininkus, o tai yra priežastis, kodėl pralaimėjome ir ketvirtfinalį“, – tvirtino Rašičius.

Tuo tarpu Iliaso Zouro treniruojamos ekipos pergalė sudaužė paskutines serbų viltis sugrįžti į olimpines žaidynes, kuriose paskutinį kartą jie rungtyniavo 2004-aisiais.

„Tai yra labai prastas rezultatas. Dėl to esame labai nusivylę ir nė nežinau, ką daugiau pasakyti“, – kalbėjo Rašičius.

Praėjusį sezoną Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo marškinėlius apsivilkęs įžaidėjas su nacionalinę komanda negrįš į gimtąją šalį. Po šeštadienį įvyksiančio paskutinio mačo gynėjas prisijungs prie Eurolygos atrankos turnyrui besiruošiančių Lietuvos vicečempionų.
Komentarai:
Donatasgreiciau grysk i lryta ir tykekimes tavo trauma nugaros nerimta,uzteks gerai pailset ir masaziuku:)


taigi čiūrnos trauma jam, kokia dar nugara
2011-09-16
-1
Atsakyti
bee
loxai jus estat, patys kalti kad be uzsivedimo zaidet
2011-09-16
+1
Atsakyti
greiciau grysk i lryta ir tykekimes tavo trauma nugaros nerimta,uzteks gerai pailset ir masaziuku:)
2011-09-16
+8
Atsakyti
Vakar 2009 metų Europos čempionai taip pat nurijo karčią piliulę, kai 67:77 neatsilaikė prieš rusus

Kaska praziopsojau? serbai europos chempai buvo 2009 gal datekit priesdeli "vice" :)
2011-09-16
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.