Vincentas Collet Ispanijos rinktinė išskiria Juaną Carlosą Navarro
Vincentas Collet Ispanijos rinktinė išskiria Juaną Carlosą Navarro
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Prancūzijos rinktinės vyriausiasis treneris Vincentas Collet Europos čempionato finalo išvakarėse bando nuimti įtampą nuo krepšininkų pečių ir tvirtina, jog artėjančio mačo favoritais bus ispanai.

„Finalo dvikova bus labai sunki ir aukšto lygio. Manau, turime dvi stipriausiais komandas, bet ispanai bus favoritai, nes jie šiame čempionate yra stipriausi. Bet turime savo privalumų ir stengsimės juos išnaudoti“, – teigė Collet.

Finale laukia intriguojanti dvikova tarp dviejų gynėjų – Tony Parkerio ir Juano Carloso Navarro, kurie savo rinktines atvedė į finalą. Parkeris pusfinalyje su graikais pelnė 22 taškus, o Navarro varė į neviltį makedonus įmesdamas 35 taškus.

„Abi komandos turi du svarbius, bet skirtingus žaidėjus. Jie yra geriausi Europoje, – tvirtino Collet. – Navarro yra puikus metikas, o Tony yra mūsų aikštelės generolas. Bet ispanai taip pat turi Pau Gasolį, kuris gali viską pakeisti.“

48 metų strategas patvirtina teiginį, kad su puolimu galima laimėti rungtynes, o su gynyba – čempionatus. „Gynyba bus labai svarbus faktorius. Pasiekėme finalą gynybos dėka, kurią pademonstravome mače su rusais. Su Ispanijos rinktine tai bus dar svarbiau, nes jie turi įspūdingą puikių žaidėjų rinkinį.“
Komentarai:
Arvis
as uz ispanus.
2011-09-18
+2
Atsakyti
pupu dedekaip manot ar ar noah sendien permes 7 taskus pries ispanus?as manau,kad ne bet nesu tikras,nes vien eidamas per baudos aikstele gali baudom susirinkti taskus.


Manau,kad turetu permesti,nes jie ten su parkeriu traukia prancuzus,bet siaip sunku pasakyti finalas lieka finalu,aisku bus nerezultatyvus zaidimas,nes abi komandas kaustys itampa,o siaip kalbant apie favoritus tai drasiai galima teigti,kad tai ispanija
2011-09-18
+4
Atsakyti
setas
to setas,kodėl turėčiau išsižadėt Lt pilietybės?Nes sergu už Lietuvą?įdomi logika.
2011-09-18
-4
Atsakyti
Turetu but idomi dwikowa
2011-09-18
+3
Atsakyti
pupu dede
kaip manot ar ar noah sendien permes 7 taskus pries ispanus?as manau,kad ne bet nesu tikras,nes vien eidamas per baudos aikstele gali baudom susirinkti taskus.
2011-09-18
+1
Atsakyti
patinka abi komandos. sunku issirinkt ka palaikyt. zavi tiek parkeris su noah ir batumu, tiek ir gasoliai su navarro. vis delto manau busiu labiau uz prancuzus, tegul laimi bent karta auksa :)
2011-09-18
+8
Atsakyti
to setas
labiausiai nemegstu tokiu kaip tu. issizadek lt pilietybes, ka?
2011-09-17
+2
Atsakyti
w
48 metų strategas patvirtina teiginį, kad su puolimu galima laimėti rungtynes, o su gynyba – čempionatus.

Sie zodziai puikiai apibudina lietuvos rinktine :) Su puolimu laimejom pries Serbus. Bet be ginybos matom aks gavos.
2011-09-17
+1
Atsakyti
setas
nemėgstu nei tų,nei tų.bet kadangi kažkurie vis tiek turės laimėt tai jau geriau Prancūzija.
2011-09-17
+1
Atsakyti
Aha
O as uz Ispanus! jie verti aukso :)
2011-09-17
+1
Atsakyti
Jonas
As tai uz Pranzusus man jie labiau patinka netokie pasikele kaip Ispanai
2011-09-17
+6
Atsakyti
Anonimas
Reikia ispanu zaidejus traumuot:D.Juokauju.Linkiu Prancuzams sekmes.
2011-09-17
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.