Ricky Rubio finale teks bene sunkiausiai užduotis – sustabdyti Tony Parkerį
Ricky Rubio finale teks bene sunkiausiai užduotis – sustabdyti Tony Parkerį
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Ispanijos rinktinės įžaidėjas Ricky Rubio tvirtina, kad patekus į Londono olimpines žaidynes įtampa šiek tiek atslūgo, tačiau visi dabar nori aukso medalių.

Sekmadienio vakare Ispanijos rinktinė Kaune „Žalgirio“ arenoje dėl pirmosios Europos čempionato vietos kausis su Prancūzijos rinktine.

Gynėjas nekreipia daug dėmesio į dvejas ankstesnes rungtynes, kuriose ispanai triuškino prancūzus.

„Tai praeitis ir apie tai negalvojame. Paskutinėse rungtynėse jie norėjo duoti pailsėti savo lyderiams ir nereikia galvoti, kad jie mūsų negerbė, – tvirtino Rubio. – Tos rungtynėse neturi didelės vertės. Viskas, ko dabar noriu labiausiai, – laimėti finalą.“

Šios komandos buvo susitikusios ir 2009 m. Tuomet triuškinančią pergalę 86:66 šventė ispanai ir žengė į pusfinalį. Tame mače Rubio pelnė 8 taškus, atkovojo 4 ir perėmė 2 kamuolius bei atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

„Buvo tikrai geros rungtynės, kuomet patekome į pusfinalį ir sustabdėme Tony Parkerį, – teigė Rubio. – Nuo to laiko prancūzai truputi pasikeitė ir įgijo daugiau patirties. Batumas komandoje atlieka didesnį vaidmenį bei prie rinktinės prisijungė Noah. 

Turime stengtis, kad jie nepagautų žaidimo ritmo. Jau matėme kokį žaidimo lygį jie demonstravo mače su rusais. Viską puikiai žinome.“
Komentarai:
Zygimantas
Idomu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-02
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.