Nuotr.: VKL
Nuotr.: VKL
Nuotr.: VKL
Nuotr.: VKL
Nuotr.: VKL
Nuotr.: VKL
Nuotr.: VKL
Nuotr.: VKL
Nuotr.: VKL
Nuotr.: VKL
Prieš dešimt metų buvo sunku patikėti, jog taip greitai Lietuvoje bus surengtas Europos krepšinio čempionatas. Lygiai taip pat kažin ar buvo galima įsivaizduoti, jog krepšinio mėgėjai, rungtyniaudami mėgėjiškoje krepšinio lygoje turės tiek daug galimybių.

Laikas bėga ir mėgėjiškas sportas įgauna vis didesnį pagreitį. Viena aktyviausių tokių galimybių bei naujovių iniciatorė yra Vilniaus krepšinio lyga (VKL).


Entuziastingas lygos kolektyvas nepaliaujamai ieško būdų suteikti savo dalyviams kuo daugiau privilegijų ir malonumo žaisti krepšinį. Tai, kas prieš 10 metų atrodė visiškai neįmanoma, šią dieną yra ranka pasiekiama bet kuriam Vilniaus mieste bei apskrityje gyvenančiam krepšinio mėgėjui. Registracija į Vilniaus krepšinio lygą baigiasi rugsėjo 30-tą dieną, todėl norintys išbandyti savo jėgas mėgėjų krepšinyje turi paskubėti.

Daugiau informacijos apie registraciją teikiama elektroniniu paštu info@vilniauskl.lt arba telefonu: 8-648-19599 bei internetiniame lygos portale WWW.VKL.LT

STARTINIS MOKESTIS:     ELITO grupė  -  2500 Litų,   B grupė  -  2100  Litų,    C grupė  -  1800  Litų


Ateinantį sezoną"Vilniaus krepšinio lygos" dalyviai turės galimybę:


* Išsirinkti rungtyniauti sau tinkamiausią pajėgumo grupę;

* Išvysti save video apžvalgoje;

* Klausytis Vilniaus krepšinio lygos naujienų radijo bangomis ar net pačiam patekti į eterį;

* KIEKVIENOMS RUNGTYNĖMS gauti NEMOKAMĄ MINERALINĮ VANDENĮ;

* KREPŠINIO KAMUOLYS DOVANŲ visoms be išimties VKL dalyvėms;

* Stebėti ir dalyvauti TARPTAUTINIUOSE bei vietiniuose renginiuose;

* Sekti besikeičiantį bet kurių rungtynių rezultatą tiesiogiai (ONLINE);

* Rasti informacijos apie save ar savo komandą įvairiose internetinėse svetainėse. Analizuoti jau pasibaigusių rungtynių statistiką, aprašymą, trenerių bei žaidėjų komentarus, foto nuotraukas;

* Naudotis Vilniaus krepšinio lygos rėmėjų suteikiamomis nuolaidomis.

Artėjantį sezoną Vilniaus krepšinio lyga savo dalyviams suteiks galimybę dalyvauti trijose pajėgumo grupėse: Elito, B ir C. Elito lyga skirta stipriausiems miesto žaidėjams. Grupė orientuota į itin pajėgias ekipas, kurioms bus sudaromos idealios sąlygos kiekvienose rungtynėse sulaukti pajėgaus varžovo. “B” grupė skirta pajėgioms ekipoms, kurioms laiko patvirtintų „grandų“ gretos yra šiek tiek per stiprios. “C” grupėje gali rungtyniauti visos pageidaujančios ekipos: tiek ilgą laiką savo malonumui žaidžiančios rinktinės, tiek naujai susibūrę kolektyvai.

 Vienintelė šalyje VIDEO APŽVALGŲ tradicija išliks ir naujajame sezone, kuriame pasistengsime užfiksuoti visas gražiausias ir įdomiausias Jūsų akimirkas VKL dvikovų aikštelėse. Kas antrą savaitę "Vilniaus krepšinio lyga" rengia dviejų savaičių video apžvalgą. Kiekvienas “Vilniaus krepšinio lygos” žaidėjas turi galimybę išvysti save video apžvalgoje. Praeito sezono video laidas galite atrasti aplankę šia nuorodą: http://www.vkl.lt/informacija/video-audio.html

Kas antrą savaitę radijo stoties „Geras FM“ eteryje (101.9MHz Vilniuje ir 92.0 MHz Kaune bei internete) Vilniaus krepšinio lyga pusvalandinėje laidoje apžvelgia dviejų pastarųjų savaičių įvykius. Kiekvienoje laidoje svečiuojasi specialiai pakviestas su Vilniaus krepšinio lyga susijęs asmuo (ar asmenys).

Kiekviena, bet kurioje pajėgumo grupėje (ELITO, B ir C) rungtyniausianti, komanda gaus DOVANŲ po vieną oficialų lygos kamuolį - SPALDING bei mineralinio vandens "Hermis" NEMOKAMAI. To Jums nepasiūlys nė viena kita šalies krepšinio mėgėjų lyga!

Praeitą sezoną Vilniaus krepšinio lyga suteikė progą savo dalyviams dalyvauti dviejuose tarptautiniuose ir dviejuose renginiuose šalies mastu. Šį sezoną augant lygos dalyvių skaičiui, augs ir renginių skaičius. "Vilniaus krepšinio lyga" suteiks tokią galimybę labiausiai nusipelniusiems lygos žaidėjams bei treneriams (visose pajėgumo grupėse - ELITO, B ir C).

Neretai vykstant svarbioms akistatoms, žaidėjui sirguliuojant ir vykstant jo komandos rungtynėms knieti sužinoti, kaip sekasi ekipos draugams. Vilniaus krepšinio lygos žaidėjams ilgai kankintis nereikės, kadangi kiekvienų rungtynių rezultatas iš bet kurios sporto salės yra atnaujinamas gyvai. Visi panorėję galės stebėti tiesiogiai, kaip keičiasi įvykiai aikštėje ir nesvarbu, ar rungtyniauja “ELITO” grupės favoritai, ar “C” grupės autsaideriai.       

Kiekvienos įvykusios rungtynės bus trumpai aprašomos rungtynes stebėjusių žmonių. Aprašymą bus galima surasti 8 valandų bėgyje tame pačiame tinklapyje, kur ir bus patalpinta statistika. Didžioji dalis rungtynių fotografuojama, o nuotraukos – publikuojamos internete.

Viso sezono metu Vilniaus krepšinio lygos žaidėjai galės naudotis įvairiomis Vilniaus krepšinio lygos rėmėjų suteikiamomis nuolaidomis – jų parduodamai produkcijai ar teikiamoms paslaugoms.

Visų pajėgumo grupių naujienas "Vilniaus krepšinio lyga" apžvelgia ir internete. Be lygos internetinio tinklapio, praėjusį sezoną informacija apie "Vilniaus krepšinio lygos" naujienas bei aktualijas buvo talpinama www.basketnews.lt bei www.ikrauk.lt. Didesnės svarbos naujienos patekdavo ir į kitų portalų, draugiškai nusiteikusių mėgėjų krepšinio atžvilgiu, naujienų skiltis.
 
Naujajame sezone neabejotinai ir vėl pasiūlysime gausybę papildomų VKL renginių, tarptautinių dvikovų, rėmėjų prizų bei šauniai praleisto laiko. Nelik nuošalyje, būk su mumis kartu ir šiame sezone. Perrašykime mėgėjų krepšinio istoriją iš naujo!  

 VILNIAUS KREPŠINIO LYGA - geriausias Tavo pasirinkimas!
Komentarai:
Manau Lietuvos Rytas turi visus šansus tapti Vilniaus lygos čempionais.Dar ir mineralinio gaus po butelį nemokamai...
2011-09-27
Atsakyti
kaunas smirda
2011-09-27
+3
Atsakyti
to Darko
Ka turi omeny? Kas tave cenzuruoja?
2011-09-27
-1
Atsakyti
Izaidejas
gera lyga, tik gaila, kad siem metam nepavyko suburt komandos :(. PS Gal kam truksta izaidejo megstancio ir mokancio zaisti 2x2, neblogai atakuojantis is toli, gerai besiginancio. 175cm, tvirtai pasportaves :D knysow@mail.ru
2011-09-27
-8
Atsakyti
Darko
hehe :))) Geriausias savęs įvertinimas - tai cenzūra, jo? :) Šaunuoliai, sėkmės ir toliau tobulėjant ir cenzūruojant viską, aplink save kuriant gerųjų aurą :)
2011-09-27
-10
Atsakyti
Melinas kraujas
Sutinku visu 1000% givenu Vilniui jau septinti metai,tai yra geriausia kas vyksta sitam nejaukiam svetimam Lietuviui mieste.Jo,jo,supratau ko cia buni jei nepatinka,kontraktas tiksliau darbo sutartis bagsis ir ate.Va ta lyga duoda atsiraut,saunu ir kunui ir sielai.
2011-09-26
-2
Atsakyti
petras jurkusSitai lygai iki VMKS ar KKML dar labai toli.


jau "senoji gvardija" nerimsta... Man kaip tik atrodo kad VKL ir nesiekia but tokiais kaip VMKS arba KKML - tais, kurie metai is metu sedi ir NIEKO NAUJO NEDARO. Kaip tik - naujoves ir kiti privalumai jau dabar lenkia konkurentus. Taip, skaitlingumu gal ne, bet i lygos posedzius ateina tikrai ne 4 komandi vadovai, kaip i VMKS konferencija - parodija :)))
2011-09-23
+18
Atsakyti
petras jurkus
Sitai lygai iki VMKS ar KKML dar labai toli.
2011-09-23
+3
Atsakyti
trinka
VKL tapo kaip kelrode zvaigzde kitoms lygoms, taciau teigti kad ji yra pati geriausia LT kiek per drasu, nors i tokia vieta jie tikrai pretenduoja patekti :) Sekmes lygai ir toliau, tik svarbiausia tureti vis nauju ideju kad nustebinti eilinius krepsinio megejus.
2011-09-23
+6
Atsakyti
pernai zaidem VKL ir Sostinej. Ilgai galvojom ar verta i nauja bala koja kelt bet ikelem - ir nekiek negaila. Siemet net nebesusimastem grizt ten kur grojama sena plokstele - is karto pasirinkom VKL nes tai ka chebra padare per metus yra daugiau nei nerealu. Kiti tuo tarpu mieste miega jau daugiau kaip 10 metu ir jei toliau miegos, greitai musu komandos pavyzdziu paseks ir dauguma kitu
2011-09-22
Atsakyti
Anonimas
teko dalyvaut praejusiame sezone. nieko ispudinga, o visa kita paslepta po labai geru reklamos farsu. vkl nera net vilniuje geriausia, ka jau kalbet apie lietuvos masta. :D
2011-09-22
Atsakyti
krepsininkas
na Vilniaus Krepsinio Lyga tai kazkas protu nesuvokiama... nemokami kamuoliai, mineraliniai, televizijos/radijaus laidos, informacijos sklaida per visa interneta, rezultatai gyvai TARPTAUTINIAI RENGINIAI .... prisiminus koks megeju krepsinis buvo pries 10 metu .... daugiau jokiu komentaru ... taip ir toliau ! nesustokit ! :)
2011-09-22
Atsakyti
To: as
tikrai tiesa.. gal net liezuvis pasiverstu pasakyti kad GERIAUSIA megeju lyga Lietuvoje.. bet cia reiktu labiau isigilint i visos lietuvos geriausias lygas ir tada jau daryti tvirta isvada...
2011-09-21
-1
Atsakyti
Tonnyy
Sveiki, gal kam dar truksta zaideju, 182cm atletiskas gynejas, galiu ateit i atranka/treniruote,

+37062304555
2011-09-21
-4
Atsakyti
skirtumas tarp vilniaus i kauno yra tai,kad kaunas aktyvei reme zalgiri atiduoda gal 90% skirtu pinigu sportui jei nedaugiau, o vilnius litus dalina sporto sakoms tolygei, ir reme tokes megeju lygas.
2011-09-21
-8
Atsakyti
kiek iš atsiliepimų teko girdėti, tai ta vkl atrodo daug geresnė nei kokia rkl...
2011-09-21
+14
Atsakyti
reklama?
2011-09-21
-4
Atsakyti
as
tai kad ne tik sostinei,bet ir lietuvos mastu ziurint viena geriausiu lygu megeju lietuvoi
2011-09-21
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.