Kauno „VIČI-Aisčių“ krepšininkės kovas moterų Eurolygoje pradės maču su Turkijos vicečempionėmis
Kauno „VIČI-Aisčių“ krepšininkės kovas moterų Eurolygoje pradės maču su Turkijos vicečempionėmis
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Šį vakarą kovas moterų Eurolygos varžybose pradeda Kauno „VIČI-Aisčių“ ekipa. Daugkartinės Lietuvos čempionės 19.55 val. Turkijoje stos į kovą su Stambulo „Galatasaray“ komanda.

Praėjusį sezoną „Galatasaray“ klubas nestokojo ambicijų Eurolygoje, tačiau liko prie sudužusios geldos: iš kovų pasitraukė dar aštunfinalyje, pralaimėjęs seriją principinei savo varžovei iš Stambulo – „Fenerbahce“ komandai. 

Ne ką geriau komandai sekėsi Turkijos čempionate, kur eilinį kartą teko tenkintis sidabru, todėl naujajame sezone turkių pajėgos buvo dar labiau sustiprintos.

Dalies legionierių vietas užėmė naujas „užsienietiškas“ desantas: Ispanijos rinktinės lyderė Alba Torens, amerikietės Epiphanny Prince ir Tina Charles, Serbijos rinktinės narė Ivanka Matič. Tačiau svarbiausiu tarpsezonio laimikiu tapo dukart naudingiausia Eurolygos krepšininkė, WNBA lygos žvaigždė Diana Taurasi, aplink kurią šiemet suksis komandos žaidimas. 

„Galatasaray“ ekipos vyriausiasis treneris Ceyhyn Yildizoglu vasarą atvedė Turkijos nacionalinę rinktinę į Europos moterų krepšinio čempionato finalą, todėl vargu ar klubo vadovai treneriui klubiniame krepšinyje kels mažesnius tikslus.

Akivaizdu, kad šįvakar „VIČI-Aisčių“ laukia nelengvas pirmasis išbandymas prestižiškiausiame Europos moterų krepšinio turnyre, tačiau kaunietės jau įrodė, kad sezonui yra pasirengusios – praėjusią savaitę aštuonių komandų moterų krepšinio turnyre nukovė Turkijos čempiones „Fenerbahce“ krepšininkes ir iškovojo „Botas“ taurę.

Rungtynes tarp Stambulo „Galatasaray“ ir Kauno „VIČI-Aisčių“ 19.55 val. tiesiogiai galėsite stebėti per SPORT1 televiziją, kuri šį sezoną suteiks Jums galimybę stebėti daugelį mūsiškių kovų. SPORT1 transliuos visas 2011-2012 m. „VIČI-Aisčių“ Eurolygos namų rungtynes bei dalį išvykos mačų.
Komentarai:
tt
2021-01-16
-3
Atsakyti
GAVOME
Galatasaray - VICI AISTES 80-63, Taurasy-31, Torens 18, nors po dviejų kelinukų tik atsiliko penkiais taškais. Stai ka reiskia dideli pinigai ir Turku sienos.
2011-10-13
+1
Atsakyti
Kiek Songaila imete?
2011-10-13
-1
Atsakyti
http://live.fibaeurope.com/www/Game.aspx... live score jaigu kam idomu ;)
2011-10-13
+1
Atsakyti
jo
Turkiu sudetis vau...Taurazi europos rinktine papildyta ja.Sunku patiketi kad vici ka gali priespastatyti
2011-10-13
Atsakyti
Mer
reik tiketis kad laimes nes aistes tikrai nebloga siemet sudeti
2011-10-13
-15
Atsakyti
w
Tik nenuleiskit paneles ranku, lietuva stebuklu salis...
2011-10-13
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.