Jonas Mačiulis ruošiasi sugrįžimui į aikštelę
Jonas Mačiulis ruošiasi sugrįžimui į aikštelę
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Tinklalapis „BasketNews.lt“ pradeda vaizdo interviu transliacijas, per kurias tiesioginiame eteryje kalbinsime krepšininkus, trenerius, klubų vadovus.

Pirmasis „BasketNews.lt“ vaizdo interviu konferencijos buvo svečias – Jonas Mačiulis. Po kelio operacijos sveikstantis krepšininkas atsakė į jūsų visų klausimus.
 
Dėkui jums už pateiktus klausimus ir netrukus pateiksime interviu vaizdo įrašą.

Komentarai:
K.Ž
KADA PEREISI IKAUNO ŽALGIR?
2011-11-06
-5
Atsakyti
Jonai ar as galeciau tapti krepsininku man 14 metu esu 159 cm kiekviena diena begu po 2 kilometrus, ir treniruojosi visaip kitaip? Taciau as is kaimo ir nelabai galiu lankyti krepsinio mokyklos ir pan.
2011-10-22
+9
Atsakyti
basket
maciulis kaip visad buvo linkes i pinigelius,visad pabrezia,kad uz dyka nezais,kad turi uzdirb ti pinigu visam gyvenimui ir pan.taciau maciuliui niekada niekas ir nemokejo kapeiku,visada buvo geri pinigai,taciau pats maciulis nevisada gerai zaide,buvp ir labai prastu rungtyniu,taciau ir uz toki zaidima gaudavo gerus pinigus.

maciulis siaip jau nera kazkokia tokia zvaigzde,kad reiketu ji aukstinti,paprastas zaidejas,ir tokiu yra visame pasaulyje.zinoma,atsiras klubas,kuris sudarys sutarti su maciuliu,taciau,kad tai bus labai stipri komanda,labai abejoju.

jei maciulis nori geru pinigeliu,tegul traukia zaisti i rusija,ten ir bus milijonai,tik reikes daug skraidyti su tragiskais lektuvais,zaisti nemazai rungtyniu,suktis rusisko gyvenimo stiliuje.taigi,maciuli - pirmyn i rusija,taves ten laukia visi pinigingi klubai!
2011-10-21
-7
Atsakyti
Berilis5 minutes paziurejau konferencija ir nuo juodo ekrano pasidare bloga. isjungiau. ....


vakar tas pat buvo su Zalgiris - Pieno zvaigzdes 'transliacija'.
2011-10-21
-10
Atsakyti
Kur butu galiam pazeti maciulio interviu ? bus video ?
2011-10-21
Atsakyti
5 minutes paziurejau konferencija ir nuo juodo ekrano pasidare bloga. isjungiau. ....
2011-10-21
-5
Atsakyti
Mikis
O ar kas paklause kodel Maciulis subjaurojo dizaineriu sedevra Porche Panamer ?
2011-10-21
-9
Atsakyti
+ weems kita sezona isvaziuoja o su maciuliu kokia 2-3 metu sutarti pasirasyti ir super butu viskas
2011-10-21
+25
Atsakyti
7evenNafik jis Zalgiriui reikalingas. Weems'as ryskiai aukstesnio lygio zaidejas, turintis zaisti po 30minuciu Eurolygoje, VTB pries stiprsnius varzovus. Tuo tarpu, sekmingai ji keisti gali Kuzminskas, kuriam irgi reikalingos bent 10 minuciu Eurolygoje ir daugiau laiko LKL'e bei VTB. Nera jam vietos siu metu sudety.


isvykus lawson weems y SG Maciulis su kuzma SF ir viskas
2011-10-21
-1
Atsakyti
linksmai buvo, bet kulminacija gale tai kazkaip galejo ir geriau bet vistiek smagu :]
2011-10-21
-18
Atsakyti
Nafik jis Zalgiriui reikalingas. Weems'as ryskiai aukstesnio lygio zaidejas, turintis zaisti po 30minuciu Eurolygoje, VTB pries stiprsnius varzovus. Tuo tarpu, sekmingai ji keisti gali Kuzminskas, kuriam irgi reikalingos bent 10 minuciu Eurolygoje ir daugiau laiko LKL'e bei VTB. Nera jam vietos siu metu sudety.
2011-10-21
+2
Atsakyti
AistisERIXONASJonai, bet jug esi profesionalas, koks cia dar perlipimas per save? Jug cia uzdirbi sau duona. Jei tau nesiulo tas pats Zalgiris, o siulo Rytas, tai nejaugi Ryto sirgaliams ir vadovams kalbesi,kad va,as zaidziu us jus,bet esu us Zalgiri.nevaikiskai atrodo?Nu neverk tu tik. Jei nori to Maciulio tam ryte tai taip ir sakyk


Nenoreciau,tokiu zmoniu,kaip Kurtis ar Maciulis, kurie treniruoja/zaidzia viena kluba, o konferencijose verkia, kad nori buti kitame klube. Cia yra nevyriski, neprofesionalu.
2011-10-21
-4
Atsakyti
NBAexpertas
Saunuoliai BNEWS.lt. Smagu, kad keliat krepsinio pateikimo lygi i visai kitas aukstumas. Reikia dar investiciju i tokius projektus, taciau jus ir esat potencialiausias kolektyvas didktuoti tam madas krepsinio pasaulyje. Sekmes ir aciu Jonui.
2011-10-21
+6
Atsakyti
Audrius
Na basketnews tikrai pakilo mano akyse :) drąsiai gali vadintis geriausiu krepšinio portalu.
2011-10-21
+8
Atsakyti
domse99oi malacius Jonas :) paklauskit Cekuolio :D


Paklauskit Čako Noriso arba Čekuolio :D
2011-10-21
-7
Atsakyti
ERIXONASJonai, bet jug esi profesionalas, koks cia dar perlipimas per save? Jug cia uzdirbi sau duona. Jei tau nesiulo tas pats Zalgiris, o siulo Rytas, tai nejaugi Ryto sirgaliams ir vadovams kalbesi,kad va,as zaidziu us jus,bet esu us Zalgiri.nevaikiskai atrodo?


Nu neverk tu tik. Jei nori to Maciulio tam ryte tai taip ir sakyk
2011-10-21
+5
Atsakyti
super
man patiko, nors neuzdave mano klausimu
2011-10-21
+10
Atsakyti
Su kugeliu tai nuzude :D
2011-10-21
Atsakyti
Anonimas
mldc jonai :DD
2011-10-21
+3
Atsakyti
oi malacius Jonas :) paklauskit Cekuolio :D
2011-10-21
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.