Vitoldui Masalskiui nepavyko Eurolygoje startuoti pergalingai
Vitoldui Masalskiui nepavyko Eurolygoje startuoti pergalingai
Nuotr. Fotodiena.lt/K.Kavolėlis
Vitoldo Masalskio krikštas Eurolygoje apkarto dėl skaudžios nesėkmės. Laikinai Kauno „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio pareigas einančio Masalskio auklėtiniai antradienį Malagoje 78:85 nusileido vietos „Unicaja“ ekipai.

Kauniečiai pirmoje mačo dalyje pirmavo 11 taškų skirtumu, o įpusėjus ketvirtam kėliniui buvo priekyje 7 taškais. Tačiau to neužteko ir jie turėjo pripažinti varžovų pranašumą po pratęsimo.

Po dvikovos žalgiriečių treneris Masalskis teigė, kad ekipa pernelyg dažnai klydo.

„Visų pirma sveikinu Malagos komandą iškovojus svarbią pirmą pergalę šioje grupėje. Šiandien buvo dvi didelės priežastys, kodėl pralaimėjome – leidome varžovams atkovoti per daug kamuolių puolime ir klydome pernelyg dažnai. Taip žaisdamas negali laimėti“, – aiškino Masalskis.

Kauniečiai kamuolį prarado 20 kartų ir 19 kartų leido varžovams kartoti metimus.

Malagos ekipos strategas Chusas Mateo teigė, kad laimėjimą lėmė komandinis žaidimas.

„Antrajame kėlinyje skubėjome atlikti metimus ir atlikome vos 3 rezultatyvius perdavimus. Kėlinį baigėme blogai ir „Žalgiris“ perėmė iniciatyvą. Per ilgąją pertrauką mano žaidėjai suprato, kad turi dirbti sunkiai tam, kad pasivytų varžovus. Mes taip ir padarėme. Nežaidėme puikiai, bet parodėme charakterį. Svarbiausiais rungtynių momentais perėmėme iniciatyvą ir esu dėl to laimingas“, – sakė Mateo.

„Unicaja“ gynėjas Berni Rodriguezas po dvikovos gyrė „Žalgirio“ komandą.

„Daug klydome, ypač antrajame kėlinyje. Tačiau mačo pabaigoje žinojome, kaip žaisti prieš „Žalgirį“, kuris turi tikrai gerų krepšininkų. Šią komandą kitiems bus sunku įveikti“, – buvo tikras 9 taškus pelnęs gynėjas.

Rungtynių vaizdo reportažas:


Komentarai:
Zavackas
Zalgiris yra meslo kruva.
2011-10-26
+5
Atsakyti
Alaus
O javtokas tai bbd! Jam tos rankos nudauzytos kad net is po kasio nei imest nei sugraibyt negali kamuolio... Robertai tavo duomenu zaidejui IS VIRSAUS NAHUI DET REIKIA!
2011-10-26
+3
Atsakyti
Alaus
Pirma reikia po savo krepsiu kamuolius susirinkt o paskuj apie kamuolius puolime galvot... kazkodel atrodo,kad vyrai net nesistengtu zaist, lyg viska ant durniaus darytu, aisku lengva kalbet man prie pc sedint ir alu geriant,bet is sono nesimato nei jokio uzsivedimo,nei bandymo ragais ir nagai kabintis uz kiekvienos situacijos. Krc baisu. Peace.
2011-10-26
-4
Atsakyti
Anonimas
gerai ,kad piderai lietuviai yra nykstanti tauta,Masalskis kaip Eurolygos debiutantas suvadovavo labai neblogai ir kur kas geriau negu graikas,bet lietuviam lietuviai netinka is principo,jie ant visu lietuviu ,kurie kazka tai pasiekia varo Kurtinaitis irgi gavinejo ir Kazlauskas,loti nera ko .Romanovas zino ,ka daro,jei ne jis tai Eurolygoje zaistu stinky Vilniaus komanda.O dabar situ atmatu miesto komada ,niekada nezais Eurolygoje.
2011-10-26
-9
Atsakyti
LT
Zalgiris eilini karta nepateks i top16 su tokiu zaidimu.
2011-10-26
+2
Atsakyti
Zi
oj tu Masalskiau, už tave net Šalengai savo laiku geriau gavosi...
2011-10-26
+10
Atsakyti
bandymasto stifas:Jauties dabar teisingas, turejai daug laiko surasti statistika?:)) Tu vis tiek nesupranti esmes, kad lietuviai nenusiima kamuoliu, nematei cempionato gal rungtyniu paciu? Kai per ataka po 3 kartus nusiimdavo reikiamais momentais? Gal neatsimeni rungtyniu su makedonais?


zmogau, as tik konstatavau fakta, kad Lietuviai tikrai gerai europos cempe nusieme kamuolius, o cia kur tu pasakai viena vieta per visa europos cempa, kur nepasiseke nusiimti kamuolio, tai zinai ... juokinga
2011-10-26
Atsakyti
bandymas
to stifas:

Jauties dabar teisingas, turejai daug laiko surasti statistika?:)) Tu vis tiek nesupranti esmes, kad lietuviai nenusiima kamuoliu, nematei cempionato gal rungtyniu paciu? Kai per ataka po 3 kartus nusiimdavo reikiamais momentais? Gal neatsimeni rungtyniu su makedonais?
2011-10-26
+9
Atsakyti
bandymasto stifas:zinoma kad ziurejau, nereikia cia juoktis, tipo protinga komentara parasei ? Kiek visi pamena, lietuviai labai sunkiai rinko kamuolius po krepsiais, taip visada buvo. Neziurejai gal?


Ponas, bandyme, jus gal koki moteru cempionata ziurejote ? nes as tai matau aiskius skaicius http://www.eurobasket2011.com/en/default... Lietuviai PIRMA vieta visam cempe pagal vidutiniskai atkovotus kamuolius ...
2011-10-26
-1
Atsakyti
bandymas
to stifas:

zinoma kad ziurejau, nereikia cia juoktis, tipo protinga komentara parasei ? Kiek visi pamena, lietuviai labai sunkiai rinko kamuolius po krepsiais, taip visada buvo. Neziurejai gal?
2011-10-26
+4
Atsakyti
man tai zaideju gaila, kai masalskis vadovauja... vakar buvo du labai idomus epizodai:

pirmas, kai pakeitus Rakoviciu, tas kazka uzklause Masalskio, bet buvo akivaizdu, kad Masalskis net nesukramte apie ka sneka...

antras, kai Masalskis bande vadovaut ir parodyt koki derini daryt zaidejams: pradziai buvo parodytas skaicius 2, tada kumstis, tada dar ir derinys ragai... ale turbut suprates, kad pats velia zaidejus, Masalskis kaip mat parode nyksti i virsu - ale liuks, darykit ka darot...

aisku, cia ne masalskio kalte, ale visgi, manau, kad ir laikinai, bet zali galejo rasti ir geresniu variantu nei masalksis, manau tas pats Milonas butu geriau suvadovaves...
2011-10-26
+4
Atsakyti
ddd
Zodziu , per Milakni cia viskas...
2011-10-26
-5
Atsakyti
bandymasSveiki,Siap nerasau komentaru, bet si karta parasysiu nes nebegaliu pakesti kas vyksta su Zalgiriu. Jeigu mes perkame NBA zaidejus, tai jie turetu ir pagrinda sudaryti kaip Weems'as. Lawson'as, tai geras grajokas, vakar tik jam nesiseke uzpulti, bet jis labai gerai kovojo del kamuoliu, labai gerai vadovavo komandai ir pasavo. Tai kokio velnio Kalnietis zaide lemiamas minutes, kai islygino rezultata, isleido zaisti Lawson'a? Visi mes puikiai zinome kalniecio galimybes, kad jam kartais sekasi ir tiek, bet dazniausiai nesiseka, nes nezaidzia su galva.Tiesiog mano manymu Kalnietis niekada nebus auksto kalibro zaidejas, jis gali tik pakeist pagrindini izaideja. Jau geriau duot popoviciui pazaisti, kuris zaidzia ir pataiko dar. Vakar isbarstyta persvara buvo, kai vadovavo komandai kalnietis.Pabaigoje atlikta klaida i javtoko koja su kamuoliu, cia dzin, cia ne klaida. Reikejo zaisti pries tai taip, kad nebutu tokiu situaciju lemiamu ir tiek. Vakar situacija primine makedonu situacija:) Visam pratesime Kalnietis neturejo zaisti vakar. Nu ir kas, kad jis imete tasku, bet su juo komanda nezaidzia.. jis turi tokius duomenis, turetu verztis pastoviai.. deja to nematom ir kazin ar gyvenime tai pamatysime is kalniecio kuris lostu su galva.Weems'as tai sauniai pasirode, matosi kad gali zaist 1x1 ir siap jauciasi kad jis yra is aukstesnio lygio atvykes. Visi rekiat kad trenerio nera? O kam to trenerio, lygtais kazkas pasikeis?Per visa europos cempionata lietuviai nelaimedavo atsokosiu kamuoliu kovos, nereikia noret kad ir dabar laimes. Situacija tokia pati ir tiek. Lietuviam zalgiryje kurie zaidzia, reiketu is tikruju pasitempti, ir pradet lost zaidima. Taciau keitimai isbalansuoja, sutinku.. bet ar naujas treneris nedarys taip pat? As manau darys ir niekas nepasikeis. Man atrodo sezonas palaidotas jau.


o tu bent ziurejai europos cempa, kad sakai, jog Lietuviai nelaimedavo kovos del atsokusiu kamuoliu ? :D
2011-10-26
-4
Atsakyti
bandymas
Nervuoja aisku dalykas kad pralosia, bet dar didesnis dalykas nervuoja, kad pralosiama blogai vadovaujant komandai. Kol turime Lawson'a, turime isnaudot ji ir prisirinkt pergaliu, nes be jo bus tik sunkiau.. matosi kad popovic'ius dar gali vadovaut komandai, nes kalnieti tikrai negali to padaryt jau eile metu. Jo dazniausiai klaidos daromos: zingsniai, blogas perdavimas kuri sunku sugaut, netaisyklingas perdavimas.. metimai i niekur..

Truksta Maciulio Zalgiriui, tikro kovotojo, kuris dantimis kovoja. Neturi kazkaip charakterio kovingumo lietuviai siemet zalgiryje.. sunku aisku zaist kai bardakas komandoje vyksta. Bet reikia susiimti ir zaisti.

O ant lawson'a kurie varo, tai nusiraminkite.. jeigu jis butu blogas zaidejas, jis nevadovautu Denver Nuggets komandai. Viskas tuom pasakyta.
2011-10-26
+1
Atsakyti
bl ryzasnuki,prisipazink nors,kad pralosem todel,jjog tu esi debilu debilas.. krc per pratesima laikyt aikstej komandos skandintojus rakoviciu su kalnu,buvo tikrai genialus sumanymas.. duodu bb nukirst,jog su zouru butume sutratine ta malaga ant kokiu 20 akiu kai minimum.. bet kai prie komandos vairo stovi tokie klounai,tai nera apie ka net kalbet.. tas pats grigas kokia 50 kartu geresnis uz sita sinalyza.. tikiuos pinokis patenkintas savo rokiruotem... smaukyk kol uzsidegsi gaidy.
2011-10-26
+4
Atsakyti
Joripekas
Nu jo zaidimas be trenerio, reikia dziaugtis kad dar pratesima istempeme- nesuprantu kam ta kalnieti tiek laike. Apskritai tai lt rinktines nariai yra sede ryskiai, isskyrus gal javtoka, tik pastarasis turi silpna metima ir nieko cia nepadarysi... Zodziu turetu atsigauti su laiku, gal jiems atostogu truko. O del izaideju, tai tikrai turim ka ten statyti, lawson (beje linkejimai daunams kurie ji twitery keike), popovic gali but izaidejai- kam reikejo kalnieti laikyti, kuris tiek klaidu dare??? masalskis ne treneris eurolygos lygio ir tiek
2011-10-26
-7
Atsakyti
bandymasSveiki,Siap nerasau komentaru, bet si karta parasysiu nes nebegaliu pakesti kas vyksta su Zalgiriu. Jeigu mes perkame NBA zaidejus, tai jie turetu ir pagrinda sudaryti kaip Weems'as. Lawson'as, tai geras grajokas, vakar tik jam nesiseke uzpulti, bet jis labai gerai kovojo del kamuoliu, labai gerai vadovavo komandai ir pasavo. Tai kokio velnio Kalnietis zaide lemiamas minutes, kai islygino rezultata, isleido zaisti Lawson'a? Visi mes puikiai zinome kalniecio galimybes, kad jam kartais sekasi ir tiek, bet dazniausiai nesiseka, nes nezaidzia su galva.Tiesiog mano manymu Kalnietis niekada nebus auksto kalibro zaidejas, jis gali tik pakeist pagrindini izaideja. Jau geriau duot popoviciui pazaisti, kuris zaidzia ir pataiko dar. Vakar isbarstyta persvara buvo, kai vadovavo komandai kalnietis.Pabaigoje atlikta klaida i javtoko koja su kamuoliu, cia dzin, cia ne klaida. Reikejo zaisti pries tai taip, kad nebutu tokiu situaciju lemiamu ir tiek. Vakar situacija primine makedonu situacija:) Visam pratesime Kalnietis neturejo zaisti vakar. Nu ir kas, kad jis imete tasku, bet su juo komanda nezaidzia.. jis turi tokius duomenis, turetu verztis pastoviai.. deja to nematom ir kazin ar gyvenime tai pamatysime is kalniecio kuris lostu su galva.Weems'as tai sauniai pasirode, matosi kad gali zaist 1x1 ir siap jauciasi kad jis yra is aukstesnio lygio atvykes. Visi rekiat kad trenerio nera? O kam to trenerio, lygtais kazkas pasikeis?Per visa europos cempionata lietuviai nelaimedavo atsokosiu kamuoliu kovos, nereikia noret kad ir dabar laimes. Situacija tokia pati ir tiek. Lietuviam zalgiryje kurie zaidzia, reiketu is tikruju pasitempti, ir pradet lost zaidima. Taciau keitimai isbalansuoja, sutinku.. bet ar naujas treneris nedarys taip pat? As manau darys ir niekas nepasikeis. Man atrodo sezonas palaidotas jau.


Pritariu tau visu 100%. trenerio paveluotas sprendimas jau buvo, kada jis kalnieti jau sumane pakeisti lawsonu, tada kuri laika negalejo to padaryti... siaip nereikejo kalniecio tiek laikyti, matosi, kad jis dar neatsigaves po ligos, ypac kai lawsonas taip puikiai vadovavo zaidimui.
2011-10-26
-3
Atsakyti
sdssd
Pirmose varzybose collinsas isejes antra karta tvarka pradejo daryt... o dbr tik keliom minutem ir vsio...
2011-10-26
-5
Atsakyti
As
Ka as malagos treneris spangsta, kad komandinis zaidimas leme. Leme 20 zalgirio klaidu ir 19 neatsikovotu kamuoliu po savo krepsiu. Butu klaidu buve kad ir 15 Zalgiris butu laimejas. yra kaip yra, visada Zalgiris ir klaidos buvo arti vienas kito. :(
2011-10-26
+17
Atsakyti
bandymas
Sveiki,

Siap nerasau komentaru, bet si karta parasysiu nes nebegaliu pakesti kas vyksta su Zalgiriu. Jeigu mes perkame NBA zaidejus, tai jie turetu ir pagrinda sudaryti kaip Weems'as. Lawson'as, tai geras grajokas, vakar tik jam nesiseke uzpulti, bet jis labai gerai kovojo del kamuoliu, labai gerai vadovavo komandai ir pasavo. Tai kokio velnio Kalnietis zaide lemiamas minutes, kai islygino rezultata, isleido zaisti Lawson'a? Visi mes puikiai zinome kalniecio galimybes, kad jam kartais sekasi ir tiek, bet dazniausiai nesiseka, nes nezaidzia su galva.

Tiesiog mano manymu Kalnietis niekada nebus auksto kalibro zaidejas, jis gali tik pakeist pagrindini izaideja. Jau geriau duot popoviciui pazaisti, kuris zaidzia ir pataiko dar. Vakar isbarstyta persvara buvo, kai vadovavo komandai kalnietis.

Pabaigoje atlikta klaida i javtoko koja su kamuoliu, cia dzin, cia ne klaida. Reikejo zaisti pries tai taip, kad nebutu tokiu situaciju lemiamu ir tiek. Vakar situacija primine makedonu situacija:) Visam pratesime Kalnietis neturejo zaisti vakar. Nu ir kas, kad jis imete tasku, bet su juo komanda nezaidzia.. jis turi tokius duomenis, turetu verztis pastoviai.. deja to nematom ir kazin ar gyvenime tai pamatysime is kalniecio kuris lostu su galva.

Weems'as tai sauniai pasirode, matosi kad gali zaist 1x1 ir siap jauciasi kad jis yra is aukstesnio lygio atvykes. Visi rekiat kad trenerio nera? O kam to trenerio, lygtais kazkas pasikeis?

Per visa europos cempionata lietuviai nelaimedavo atsokosiu kamuoliu kovos, nereikia noret kad ir dabar laimes. Situacija tokia pati ir tiek. Lietuviam zalgiryje kurie zaidzia, reiketu is tikruju pasitempti, ir pradet lost zaidima. Taciau keitimai isbalansuoja, sutinku.. bet ar naujas treneris nedarys taip pat? As manau darys ir niekas nepasikeis. Man atrodo sezonas palaidotas jau.
2011-10-26
-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.