Gianluca Basile prieš Pablo Prigioni
Gianluca Basile prieš Pablo Prigioni
Nuotr. AFP-Scanpix
Po trijų kėlinių Kantu „Bennet“ ekipa atsiliko dviem taškais (59:61), tačiau Vitorijos „Caja Laboral“ komanda surengė pražudžiusį spurtą 12:3.

Italijos klubo viltis iškovoti antrą pergalę Eurolygoje paeiliui sudužo paskutiniame ketvirtyje, kuriame Andrea Trinchieri auklėtiniai sukrapštė vos dešimt taškų. „Bennet“ suklupo 69:81.

„Žaisdamas Eurolygoje visada privalai tikėti pergale. Jeigu netiki, pralaimi. Jaučiu, kad vakar netikėjome savo galimybėmis. Tarsi iš karto žinojome, jog nusileisime“, – apmaudo neslėpė elitiniame turnyre dešimtmetį rungtyniaujantis Gianluca Basile.

Snaiperis pripažino, kad Kantu ekipai labiausiai trūko tinkamo nusiteikimo, kurį demonstruodama Italijos čempionate Eurolygos atstovė 80:76 parklupdė Venecijos „Umana“ komandą.

„Su „Caja Laboral“ lygiai kovojome 35 minutes. Per likusias penkias praradome susikaupimą ir leidome varžovų pagrindiniams žaidėjams pataikyti metimus iš patogių padėčių. Paprastai tokių progų nesuteikiame“, – apgailestavo Basile.

Vis dėlto rankos 36-erių veteranui nenusviro. Gynėjas teigė, kad „Bennet“ žaidėjai privalo pasimokyti iš klaidų ir augti kaip komanda.
Komentarai:
fb
idomu
2012-11-04
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.