Komentarai:
pasirodo geras treneris, ne marionete...
2011-10-28
-4
Atsakyti
donciukasIklimpes Zalgiris kaip ir futbolo klubas Hearts. Kazkoks oligarchas megaujasi valdydamas komandas, nors visiskai nenutuokia apie pasekmes, kokios laukia siu klubu, manau Zalgiris siemet ir kitamet, ir kol valdys Oligarchas nepasieks nieko, kaip ir nepasiekia Hearts, nors ir kiek pinigu inevestuojama. Komandoje turi buti savitarpio supratimas, susizaidimas, kurio galima sulaukti dirbant su vienu pastoviu treneriu ir zaideju branduoliu, o kolkas visi kaunieciai ir kiti palaikantys zalius turim laukti kol Oligarchas apleis savo planus daryti itaka komandos laisviems veiksmams.Manau tada ir sulauksime tos laukiamos sekmes Europoje, o Oligarchas bus patenkintas pagaliau sulaukta slove ir demesiu!


nereikia laukt blyn kol tas idiotas nustos nesamones daryt,reik boikotuot rungtynes ir tikrai viskas pasikeis,nes buratinas pinigu vergas,jam koks nuostolis butu ir apskritai eurolyga isikistu,kad kodel tuscia arena ir pan.
2011-10-28
+10
Atsakyti
eikit naivuoliai toliau i arena palaikyt zalgirio,tai niekad ir nesibaigs buratino cirkas,nors per vienas varzybas butu tuscia sale ir baigtu buratinas nesamones daryt,o jus naivuoliai pildot jam kisenes,taip palaikydami jo cirka daroma.as myliu zalgiri ir man gaila kas su juo daroma,o naivus fanai nieko nedaro,kad ka pakeist.nevieninga mes tauta,kas sau visi,tik paburbet gali..per tokius naivuolius as negaliu ziuret zalgiriuko rungtyniu,palaikyt normaliai jo,nes as negaliu ziuret kaip tyciojimasi is mano mylimos komandos
2011-10-28
+13
Atsakyti
joo
,,didis vardas'' valdomas nevisprocio ir jo padlaizunu burelio.
2011-10-28
-2
Atsakyti
Come ON!!! Reik nebetemti laiko o kuo greičiau trenerį imti, kad ir Kostičių... Nepastebėim kaip ir vėl Eurolygos mačas ateis ir nebus trenerio paruošti dvikovai...
2011-10-28
-1
Atsakyti
Jau rašiau anksčiau, kad agentūra nėra kvaila, todėl prieš susitikimus "paruošia" trenerius dėl sąlygų ir jau treneriai nebesutinka nusileist Romkai. Kitaip tariant Romka susiduria su trenerių ir agentūrų karteliu. Jei Romka greitai nesusipras ir nenusileis tai treneriu taps Kostic arba dar liūdnesnis variantas Brown...Romka paprasčiausiai priėjo liepto galą su treneriai, manau su žaidėjais irgi greit prieis...Deja, bet Romka tėra arogancijos pilnas vyriokas, kuris įrodinėja savo tiesas, bet žinių turi per mažai. Gaila man kaip ištikimam fanui tokios situacijos, bet nieko nepadarysi toks jau kapitalizmas...
2011-10-28
-2
Atsakyti
Iklimpes Zalgiris kaip ir futbolo klubas Hearts. Kazkoks oligarchas megaujasi valdydamas komandas, nors visiskai nenutuokia apie pasekmes, kokios laukia siu klubu, manau Zalgiris siemet ir kitamet, ir kol valdys Oligarchas nepasieks nieko, kaip ir nepasiekia Hearts, nors ir kiek pinigu inevestuojama. Komandoje turi buti savitarpio supratimas, susizaidimas, kurio galima sulaukti dirbant su vienu pastoviu treneriu ir zaideju branduoliu, o kolkas visi kaunieciai ir kiti palaikantys zalius turim laukti kol Oligarchas apleis savo planus daryti itaka komandos laisviems veiksmams.Manau tada ir sulauksime tos laukiamos sekmes Europoje, o Oligarchas bus patenkintas pagaliau sulaukta slove ir demesiu!
2011-10-28
-10
Atsakyti
ka pasesi ta ir pjausi... prisizaide Romka, dabar nei vienas rimtesnis treneris nenori pas ji eit. teks Braunu man atrodo tenkintis
2011-10-28
+20
Atsakyti
koks skirtumas kas bus tas treneris Masalskis ar koks Pedrasovicius,vistiek jie netures zodzio ir veiksmu laisves komandoje,valdo Romanovas,noriu baudziu, noriu pasigailiu,noriu nukertu galva.Slove carui!!!
2011-10-28
-6
Atsakyti
superFANASphil jackson pasirase kontrakta su zalgiriu iki lokauto pabaigos


Tu nejauti, kaip nusisneki.
2011-10-28
+1
Atsakyti
flexis
Raso, romanowas pasirinko kita kelia. Matyt treneriam nepatinka jo ta rotacija. Baigtu jis wiena kart su ja, tai Zalgiris su dauguma treneriu butu stiprus.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-10-28
-1
Atsakyti
Anonimas
Nu ir aciu dievui

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-10-28
+4
Atsakyti
bannedJomantas pastebetas drocinantis tualete. Gal jis perims Lietuvos Ryto vaira?


Jam tai tikrai drocint nereikia, o vat tau tai butina :))
2011-10-28
-8
Atsakyti
kad ir perasovicius atmete pirmini pasiulyma pasak l.ryto,nu dar repesa tegul pabando
2011-10-28
-2
Atsakyti
Romanovo keliai nezinomi...
2011-10-28
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.