Spalio mėnesį BWBL įvyko šešerios rungtynės, kuriose varžėsi dvylika komandų iš penkių šalių. Šiose dvikovose buvo gausu gražių akimirkų, dramatiškos kovos ir įspūdingų asmeninių pasirodymų.

Oficiali lygos svetainė išrinko penkias geriausias mėnesio žaidėjas. Naudingiausia pripažinta Rygos TTT puolėja Karline Nimane.

Vidurio puolėja

Maryia Filonchyk, Gardino „Olimpia“

Dvikovoje su antrąja miesto komanda krepšininkė ne tik pelnė 13 taškų, tačiau atkovojo 8 ir perėmė 3 kamuolius. Be to, atletė pataikė abu mestus dvitaškius, o krepšį iš toli atakavo net 60% taiklumu (3/5 trit.).

Puolėjos

Karline Nimane, Rygos TTT

Dvikovoje su klubo dublerių komanda krepšininkė pelnė 22 taškus (5/6 baud., 7/7 dvit., 1/2 trit.), atkovojo 5 ir perėmė 3 kamuolius bei iš viso surinko net 29 naudingumo balus.

Eglė Tarasevičiūtė, Kauno raj. „Sirenos“

Dviejų lietuviškų klubų akistatą laimėjo Kauno raj. „Sirenos, o naudingiausia krepšininkė aikštelėje buvo nugalėtojų atstovė Tarasevičiūtė, kuri ne tik atliko dvigubą dublį (10 tšk. ir 12 atk. kam.), bet ir į savo sąskaitą įsirašė 3 rezultatyvius perdavimus, o krepšį atakavo įspūdingu 83,3% taiklumu (5/6 dvit.).

Gynėjos

Ieva Krastina, Rygos TTT

Nors Krastina rungtynėse su klubo dublerėmis pasirodė prasčiau už savo kolegę, tačiau krepšininkės žaidimas vis tiek buvo įspūdingas: 21 tašką, 6 atkovoti kamuoliai ir 5 rezultatyvus perdavimai.

Viktoria Shmatova, Gardino „Olimpia“

Pataikiusi visus penkis mestus dvitaškius bei prametusi vieną tolimą metimą iš dviejų, „Olimpia“ atstovė surinko 13 taškų, o pridėjusi 4 rezultatyvius perdavimus ir 4 perimtus kamuolius be didesnės konkurencijos pateko į naudingiausių spalio mėnesio krepšininkių penketuką.

Komentarai:
asa
jėėėėėėėėė

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-05
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.