Beveik prieš mėnesį Utenos „Juventus“ krepšininkams labai nedaug pritrūko iki įspūdingos pergalės prieš „Šiaulius“. Penktadienį 18.30 val. uteniškiai turės dar vieną galimybę palaužti šį sezoną neklumpančią Antano Sireikos kariauną.

Šiauliečiai tiek Lietuvos krepšinio lygos (LKL), tiek Baltijos krepšinio lygos (BBL) pirmenybėse kol kas nepatyrė nesėkmės kartelio ir įsitaisė lyderių gretose.

„Kai komanda ilgai nepralaimi, įgyja nugalėtojų mentalitetą. Prieš tokias komandas žaisti visada sunku, tačiau pirmas kartas būna visiems“, – prieš susitikimą varžovus gyrė Romanas Gumeniukas, pats prieš pora savaičių dar vilkėjęs geltonai juodus „Šiaulių“ ekipos marškinėlius.

Būtent legionieriui iš Ukrainos mačas prieš savo buvusį klubą turėtų tapti ypatingos svarbos įvykiu. Juo labiau, kad ukrainiečių milžinui tai bus pirmosios rungtynės Utenos arenoje vilkint „Juventus“ marškinėlius.

„Turiu tokią laimę. Kai persikėliau į „Šiaulius“, pirmosios rungtynės buvo prieš Ukrainos komandą. Dabar pirmosios rungtynės Utenoje vyks prieš „Šiaulius“, – šypsojosi 221 cm ūgio vidurio puolėjas.

Labai svarbiose LKL čempionato rungtynėse „Juventus“ klubas tikisi ypatingos sirgalių paramos. Komandos vyriausiasis treneris Robertas Giedraitis šią savaitę ne kartą priminė krepšininkams paskutines keturias dvikovos su „Šiauliais“ minutes, kai fantastiškai sirgalių palaikomi uteniškiai panaikino net aštuoniolikos taškų deficitą.

„Būtų nuostabu, jei tokia salė, tokios emocijos, būtų visas rungtynes, o ne vos kelias minutes. Tada ir komandai žaisti gerokai lengviau“, – kalbėjo Giedraitis.
Komentarai:
k.
Gumeniukas bus ispasakojes Giedraiciui visus Sireikos taktinius nurodymus.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-11-04
Atsakyti
karma0/0
atrodo draugiskas ir nesavanaudis zaidejas jam reikia kad juo treneris pasitiketu nors tai yra svarbu manau kiekvienam zaidejui gal juodziam vienodai rodo kad jie tik bega ir meta tie tai juodai savanaudziai kad ir ryto zaidejas raisas nesvarbu jam kiek padarys klaidu svarbu begti ir mesti .o gumeniukas daugiau lietuviska europietiska krepsini zaidzia manau juventus tures gera pasistiprinima.
2011-11-04
+3
Atsakyti
O bl Gumenyukas paaugo 1cm :D
2011-11-04
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.