Komentarai:
Fanas
Gal kas buvot rungtynese , kiek mazdaug Siaulieciu atvaziavo palaikyti komandos?
2011-11-04
+1
Atsakyti
@to OPA
Na puiku , viskas paaiskes sezono gale , manau viskas siais metais bus , kaip turi buti :)
2011-11-04
-1
Atsakyti
to OPA
Velniai nedega, velniai čia, visur buvo ir bus. Sakydamas OPA, neperšokęs duobės, nesakyk, kad eilinį kartą...Viščiukus pavasarį, o ne rudenį skaičiusim
2011-11-04
Atsakyti
Siauliu Siauliai, krepsininku klubas:D
2011-11-04
+2
Atsakyti
toNugaletojai neteisiami, jei laimi desimtas varzybas is eiles su tais zaidejais kurie buvo aikstelej, vadinasi jie ten ir turejo buti.


+1
2011-11-04
+3
Atsakyti
to
Nugaletojai neteisiami, jei laimi desimtas varzybas is eiles su tais zaidejais kurie buvo aikstelej, vadinasi jie ten ir turejo buti.
2011-11-04
+5
Atsakyti
Anonimas
>>Kremlas kai užimsim 3 vietą lkl ir pasirodysim gerai bbl tai galėsi ir šnekėt apie norėjimus atleisti jau praeitais metais.
2011-11-04
+1
Atsakyti
siauliu fanui
sutinku, juodziai zaidzia po 30 min. kartais gerai dirba, kartais ne, visi irgi negali zaisti, tarkim prekevicius is vis dar ne formoj, liutych per jaunas, nors geras, jam geriau tiktu prastesnej komandoj zaist, bet ruzgas snd imete du troicus ir nusodino zmogu, o vasyliu is vis realiai tik ketvirtam keliny isleido, ir kaip suzaide zmogus gerai, irgi manau nusodintas. komandoj tendencija paprasta- zaidzia juodi ir zukauskas su siksnium. toks antano planas..
2011-11-04
-1
Atsakyti
maziau kelkites nes zaidet tik pries silpnas komandas todel ir laimejot, bet sezono pradzioi pamatem,kad nieko gero is jusu nebus kai buvot vtb autsaideriu sutriuskinti:)
2011-11-04
-10
Atsakyti
malaletka
maziau gasdink su tuo rudupiu.
2011-11-04
Atsakyti
to Donatas
nebejuokink zmoniu su savo tuo rudupiu.
2011-11-04
Atsakyti
HoLdMinDonatas@DonatasKad manrods jis siandien nedaug zaide , nezinau. Matai Siauliuose nera tokiu , kuriuos uzgesinus komanda nebeturetu lyderio , matai Broadusas kaip siandien issove , puiku.tai cia labai gerai, kad uzdengus viena lyderi,atsiranda kitas kuris imasi inicetyvosHoLdMinDonatasnu siaulems atgaiva siemet kai po praaito sezono:) o seip tai kai tik koks normalesnis centras taip Bowlesas prigesintas:)beje apie koki normalesni centra tu kalbejai? :)Karoliukas siandien laimejo dvikova prie Bowlesa pagal naudinguma:)tai ka? :D


tai prie europos lygio centru bus isvis prigesntas, uzteks ir rudupio manau
2011-11-04
-7
Atsakyti
to siauliu fanas
Cameron Longas ilgai zaidzia, nes jis gerai dirba gynyboj pries varzovu gynejus.
2011-11-04
+1
Atsakyti
Donatas@DonatasKad manrods jis siandien nedaug zaide , nezinau. Matai Siauliuose nera tokiu , kuriuos uzgesinus komanda nebeturetu lyderio , matai Broadusas kaip siandien issove , puiku.tai cia labai gerai, kad uzdengus viena lyderi,atsiranda kitas kuris imasi inicetyvosHoLdMinDonatasnu siaulems atgaiva siemet kai po praaito sezono:) o seip tai kai tik koks normalesnis centras taip Bowlesas prigesintas:)beje apie koki normalesni centra tu kalbejai? :)Karoliukas siandien laimejo dvikova prie Bowlesa pagal naudinguma:)


tai ka? :D
2011-11-04
-6
Atsakyti
O dar visi rėkė praeitais metais, kad atleisti atleisti Sireiką reikia..
2011-11-04
Atsakyti
siauliu fanas
visi juodziai siauliu daugiausiai gauna zaisti po30 min galetu ir kitiem daugiau duoti zaisti ruzgas pradejo gerai bet tuoj buvo pakeistas o longui tai is viso tempia uz ausu po traumos tai tada ir prekeviciui bent kiek suteikit minuciu jis irgi po traumos o lyticiui jau visai nelieka laiko .
2011-11-04
+2
Atsakyti
juventa tai siauliu kolonija :D
2011-11-04
-2
Atsakyti
Tik Siauliai
Saunuoliai, su pergale visus. Atlupa ta Juventusa kaip reikiant :D
2011-11-04
-1
Atsakyti
nu ka sekmadieni rudupe eile
2011-11-04
+8
Atsakyti
@DonatasKad manrods jis siandien nedaug zaide , nezinau. Matai Siauliuose nera tokiu , kuriuos uzgesinus komanda nebeturetu lyderio , matai Broadusas kaip siandien issove , puiku.


tai cia labai gerai, kad uzdengus viena lyderi,atsiranda kitas kuris imasi inicetyvos

HoLdMinDonatasnu siaulems atgaiva siemet kai po praaito sezono:) o seip tai kai tik koks normalesnis centras taip Bowlesas prigesintas:)beje apie koki normalesni centra tu kalbejai? :)


Karoliukas siandien laimejo dvikova prie Bowlesa pagal naudinguma:)
2011-11-04
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.