Roko Leni Ukičius stebisi teisėjo sprendimu
Roko Leni Ukičius stebisi teisėjo sprendimu
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Ketvirtame Eurolygos ture Neveno Spahijos treniruojami Stambulo „Fenerbahce Ulker“ krepšininkai pasiekė pirmą pergalę išvykoje. Turkijos čempionai A grupės susitikime 73:70 įveikė Bilbao „Bizkaia Basket“ ekipą.

„Nepaisant gero jausmo iškovojus pergalę, komanda nežaidžia taip, kaip norėtų rungtyniauti. Šiandien pergalės raktą suradome gerai gindamiesi. Nė viena ekipa nėra patenkinta, bet šįsyk sėkmė buvo mūsų pusėje, todėl nusipelnėme pergalės“, – tvirtino „Fenerbahce Ulker“ įžaidėjas Roko Leni Ukičius.

Su Ispanijos vicečempionais Stambulo komandos lyderis lengvų rungtynių nesitikėjo. Tokios jos ir nebuvo, kadangi su kieta varžovų gynyba susidūręs kroatas pelnė vos 4 taškus bei tiek pat kartų suklydo.

„Kiekvienas susitikimas mums yra labai vertingas. Privalome eiti žingsnis po žingsnio, kadangi tai yra labai sudėtinga grupė, kurioje gali laimėti bet kuri komanda, – neabejojo Ukičius. – Klydome žaisdami su Vitorijos „Caja Laboral“ klubu, todėl šį vakarą norėjome atsitiesti. Žinojome, kad mums reikia pagaliau iškovoti pergalę išvykoje.“

Laimėję du mačus ir patyrę dvi nesėkmes, „Fenerbahce Ulker“krepšininkai turnyrinėje lentelėje žengia treti. Tuo tarpu „Bizkaia Basket“ žaidėjai su viena pergale bei trimis pralaimėjimais užima priešpaskutinę – penktą vietą.
Komentarai:
e
idomu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-08
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.