Komentarai:
fdbv
Ramai del LR ... vienaip ar kitaip Vilniuj vistiek iskils krepsinio klubas ... tik is Z puses gal geriau dabar kol dar tokia smulkme kaip LR valdomas Vainausku ..

Nes Ramanovas darydamis reklama , propoguodamas savo versla per Z Lietuvoj ... gali suviliuoti ir kitus Lietuvos verslininkus ... ot butu juokinga jai LR bankrutuotu ir ji VP nusipirktu ... baigtusi Romkos era Lietuvos krepsinyje kaip didziausio remejo ir geriausia sudeti turincio klubo ...
2011-11-17
Atsakyti
Anonimas
http://www.15min.lt/naujiena/zmones/tv/l... Tuoj bus ir laikrasciuko,o poto ir komandos;)
2011-11-17
+3
Atsakyti
Anonimas
Ir..Tegul eina jis y ta Ryta..Is RYTO liko tik rebialitacine sanatorija;DD Tai senukas Jasikevicius,tai Kleiza..Pazais,o poto Kleiza nenores zaisti ir isnes kudasiu Ziemos pabaigoj y Ispanija;D
2011-11-17
-2
Atsakyti
PAvydekit kavenskai. Guoga yra geras zmogus kuris palaiko gera komanda ir nori joje matyti gera zaideja.

O jus baikit pavydet ir geriau rupinkites kad jus Lietuvos vidurio kaimo komanda laimetu bent 2 kartus siemet eurolygoje.
2011-11-17
-4
Atsakyti
I hate you, world!!
2011-11-17
+2
Atsakyti
vlp
Kleiza varys i ryta
2011-11-17
+1
Atsakyti
Ai
RibokasAiKatik per TV3 zines kleizasake, kad nezine kaip cia dar bus. Nepasake griezto ne, o tik kad butu jo svajone puse metu atzaisti lietuvojŽiūrėjau ir aš. Klausimas: ar yra pagrindo kalboms, kad žaisit Lietuvoj? Kleiza: Yra ir labai daug... Taip kad ant finalų turėsim Kleizą.


Jei po Gruodzio 15d. nepageres situacija del NBA lokauto tada jau manau dideli sansai ,kad Kleiza zais Ryte, o gal ir anksciau prades treniruotis.
2011-11-17
+12
Atsakyti
to SPQR
Jei prisiminei praeita sezona, tai gal prisimink ir tai : http://www.basketnews.lt/news-21932-liet...
2011-11-17
-5
Atsakyti
aisku kaip diena,kad guoga nepagailes pinigu Kleizai,kad zaistu lryte,o jis nepasake ne:) tai vat dar karta rusu ziniasklaida pasisiukslino. Dabar tereike,kad nba sezonas neprasidetu. Laikom visi spygas:)
2011-11-17
-2
Atsakyti
AiKatik per TV3 zines kleizasake, kad nezine kaip cia dar bus. Nepasake griezto ne, o tik kad butu jo svajone puse metu atzaisti lietuvoj


Žiūrėjau ir aš. Klausimas: ar yra pagrindo kalboms, kad žaisit Lietuvoj? Kleiza: Yra ir labai daug... Taip kad ant finalų turėsim Kleizą.
2011-11-17
-14
Atsakyti
CeO2greenz....ir staiga Guoga tapo didvyriu Vilniui, nors realiai jis dar nieko nepadarė, tik skambiai pašnekėjo, o Kleiza vapšie jokių vilčių nesuteikė:) Juokinga skaityt komentarus, Guoga dievas per dvi dienas pasidarė..kai atves Kleiza i lryta,tada ir pataps dievuku, o dabar jis tik saunuolis,kad stengesi i geriause kluba atvest geriause zaideja:)


Kuom tas tavo klubelis geriausias? Tai kad anam sezone viska kas imanoma prasiko Zalgiriui? Maza to tavo ziniai Kleiza interviu daves kad tarpusavio kovoje jis serga uz Zalgiri nes yra kaunietis. Vel kelsit plakatus apie prostitucija?
2011-11-17
-4
Atsakyti
Ai
Katik per TV3 zines kleizasake, kad nezine kaip cia dar bus. Nepasake griezto ne, o tik kad butu jo svajone puse metu atzaisti lietuvoj
2011-11-17
-5
Atsakyti
Na ka, laukiam Kleizos Vilniuje, neuzsibuk ilgai Linai :)
2011-11-17
-5
Atsakyti
hg
Net juokinga skaityti komentarus ...

Pirmas dalykas : lietuvos krepsiniu tai tik i nauda iseitu ir as labai noreciau matyti Kleiza arba Zalgiri arba Lietuvos ryte .. tik jau ne kokiam Graikui , Ispanu ar Rusu klube ... man svarbu kad zaistu Lietuvoj .. net uz ta pati Rudupi gali zaisti - svarbu Lietuvoj ...

Antra : Kleiza ir Valanciunas jau dabar galetu pradeti slifuoti savo zaidima zvelgiant i ateiti ... atsirastu ir Jonui motyvacijos .. visgi abu zaidzia vienam NBA klube .. Jonai ten bus sunku pirmas metais tai jau dabar sudarytas biski tandemas Jonui musu sudarytu geresnes salygas ..

O visgi sie du zaidejai ir ateitis musu rinktines ... kuo geriau bus Jonui ir Kleizai tuo geriau visiems Lietuvos rinktines sirgaliams ..

Trecia : kas cia sneka apie tai kad jis Kaunietis ir turi zaisti uz Kauna ... na sorry viruciai .. Lietuva per maza valstybe ir tuo labiau jokia cia isdavyste ... maziau ziurekit tu Graiku ir Turku klubu nesamoniu ir viskas bus tik gerai ( nors net graiku sirgalai dziaugiasi kai ju zvaigzdes krizes metais zaidzia gimtinej - nesvarbu , gal ir priesiskoj pusej .. bet zaidzia ... )

Aisku Kleizos svajone gal yra zaisti uz gimtojo miesto kluba ... bet kartais patogumas ir kiti aspektai viska pakeiciai ..

Ketvirta : siuo metu nors esu ir Zalgirio fanas - maziausia noriu kad Lietuvai zaistu uz Zalgiri ... panasu kad Ramanovas kad ir ka ten daro - zlugdo juos psichologiskai kaip zaidejus su savo nesamonem .. paziuresim kaip atrodys Javtokas , Kalnietis , Delnininkaitis ( nors manau kad jau dabar turi imti Geceviciu ir taskas - nieko nera is to Delno ) , Jankunas musu rinktinej po tokio zlugdancio sezono kai palauzti nesekmiu Javtoka tesiog maudo baudos aikstelej kaip vaika - Zagrebo centrai ..

Tik tiek -Zalgirio neisgelbes Kleiza ... panasu kad ten ne zaidejuose problema o tame kas kluba valdo .. nes sudetis tokia kad Zagreba , VEF , Astana , Niznij Novgoroda turetu iveikti - bet gauna malku nuo autsaideriu ...

O del Lietuvos ryto likimo ... klubas visada aplamai gali buti parduotas ... ko visai gal ir noreciau nes Vainauskai aiskai turi finansiniu problemu ..pavadinimas klubo netinkamas ... kadangi jis yra reklaminis - kitu remeju nepritrauksi , todel bemaz viskas krenta ant vieno savininko ... na dar Snoras buvo ... butu koks kitas pavadinimas nereklaminis tai butu galima daugiau pritraukti remeju ...

O seip pardavus kluba Vainauskams aisku kaip diena keistusi ir klubo pavadinimas - ir keistu naujo savininko noru - jo verslo kompanijos pavadinimu ... o Vilniuj kluba su laisvai prieinama arena manau atsirastu kas noretu ... aisku svajone kad kokia Vilniaus prekyba nusipirktu .. bet uz tektu is bedos ir Guogos :)
2011-11-17
-2
Atsakyti
greenz....ir staiga Guoga tapo didvyriu Vilniui, nors realiai jis dar nieko nepadarė, tik skambiai pašnekėjo, o Kleiza vapšie jokių vilčių nesuteikė:) Juokinga skaityt komentarus, Guoga dievas per dvi dienas pasidarė..


kai atves Kleiza i lryta,tada ir pataps dievuku, o dabar jis tik saunuolis,kad stengesi i geriause kluba atvest geriause zaideja:)
2011-11-17
-7
Atsakyti
Nezinau kaip visas straipsnis bet del treniruociu tai jis niekinis . Bent jau nuo pirmadienio Linas kasdiena treniruojasi manieze Kaune , del anksciau nezinau .

Nerosasmano nuomone, Guoga gali tapti nauju Lietuvos ryto remeju, jei po nauju metu pasikeitus snoro savininkams bankas sumazintu arba panaikintu parama komandai.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Taigi vasara guoga sake kad ryta galetu vos ne uz dyka paimti , bet jam nereik
2011-11-17
+21
Atsakyti
Guogos klaida
Guogai trūksta politinės išminties. Tai darydamas jis pralaimės. Jau Europos čempionato metu buvo akivaizdu, kad jis įsigyjo naują priešą - buratiną. Buratinas,kaip visi ruseliai, yra labai pavydus ir zlapametnas. Guoga pateko į naująją krepšinio federaciją, buratinui naujas smūgis. Tuoj jis pradės varyti ant Sabo ir federacijos. Čia tarp komantarų yra komentaras nuomonė 2011-11-17,juo buratino kareivis ir išsako buratino pezėjimus kaip Guoga pasipelnė iš rinktinės pralaimėjimo makedonams. Teigiama, kad rinktiunė specialiai pralaimėjo. Buratinas kelia ir kels bangas prieš Guogą, tas Guogai nieko gero neduos. Tuo labiau, kad dabar reikės išlaikyti ne tik Kleizą, bet visą komsomolo komandą.
2011-11-17
+1
Atsakyti
ggNepatinka man tokie kleizos...paziurekim i kitus kirilenko,batum,parker,turiaf zaidzia uz savo salies komandas ir nemato problemu,o cia ...


cia lietuva
2011-11-17
-14
Atsakyti
O as jau maniau kad Jomantas atsigaus, o cia pasirodo Arturui jau teks baigti karjera anksciau laiko:(
2011-11-17
+1
Atsakyti
....ir staiga Guoga tapo didvyriu Vilniui, nors realiai jis dar nieko nepadarė, tik skambiai pašnekėjo, o Kleiza vapšie jokių vilčių nesuteikė:) Juokinga skaityt komentarus, Guoga dievas per dvi dienas pasidarė..
2011-11-17
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.