Komentarai:
pajaroltfoto pavadinimas - "trys mulkiai"...


čia panašiau , kai toks filmukas buvo berots pavadinimas - "Ed Edd And Eddy"
2011-11-22
Atsakyti
foto pavadinimas - "trys mulkiai"...
2011-11-22
+2
Atsakyti
cezarbliam kas čia jiems pasidarė, net 3metai atgal kai žalgiris bankrote buvo, kai nebuvo algos mokamos, net tada žaidėjai stengėsi, buvo labiau motyvuoti, nei dabar gaudami šimta tūkstantinius atlyginimus.


man kaskaip nusispjaut kaip zk atrodo.tik galva skaudet pradeda kai pagalvoju kad istie patys kelmai uz rinktine los.su tokiu zaidimu ir i olimpiada nepapuls, nekalbant kad ten ka nors iskovotu.
2011-11-22
-4
Atsakyti
RavanelliTO cezar kas jiem pasidarė? Ogi sąvininkas visus tuos metus sudarė jiem šiltnamio sąlygas! Visad buvo kaltas treneris,bet ne šitie bekiaušiai! Iš kur pas juos bus charakteris,sportinis pyktis,atsakomybė prieš fanus??? Tik reik kovot ir subyra mūsų lietuvaičiai! Tada laksto kaip avinų banda nesuprasdami kur papuolė! Tą puikiai matėm su UNICSU!--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Mldc zmogau visa teisybe psakei. Per tuos metus, kai Romanovas nusipirko Zalgiri tik ir girdejau TRENERIS KALTAS!!! O, kad pasakytu, ka nors zaideju atzvilgiu - niekada. Taip zaidejai visiskai isskydo, nes suprata, kad ne juos atleiss, o treneri.
2011-11-22
+9
Atsakyti
heatkas sy met lietuviams yra tai net neisivaizduoju.. nei vienas nepalosia pagaliau po biski jankunas tik isizaidzia o ka kiti.. suda mala skandina komanda tik pogalais ko centro ir pf neperka naujo tai nesuprantu..


matomai todel kad nezino ka su situ zaideju kontraktais daryt.nutrauksi su sitais, paduos i teisma ir laimes.Zouras jau padave.ir spek kas laimes byla.as jau zinau kad graikas.O jei buratinas nutrauks sutartis us sitais zaidejais, tai zk istums i labai gilia duobe kai reikes ismoketi algas visiems plius ju advokatams ir t.t.
2011-11-22
+1
Atsakyti
Visi kauno pampersiniai uraaaa!
2011-11-22
+1
Atsakyti
Klimaksui klimaksas matomai uzejes, visi kazkokie apsimyzeliai, kam toki interviu isvis imti/duoti? Tipo cia pirmoji dalis pasiteisinimu, kuriu reikes po -30 maskvoj :D sako per smegenis kerta, jums per snukius pora reiktu kirst kad atsipaipaliotumet, nevykeliai milionieriai jus:)
2011-11-22
-4
Atsakyti
Ravanelli
TO cezar kas jiem pasidarė? Ogi sąvininkas visus tuos metus sudarė jiem šiltnamio sąlygas! Visad buvo kaltas treneris,bet ne šitie bekiaušiai! Iš kur pas juos bus charakteris,sportinis pyktis,atsakomybė prieš fanus??? Tik reik kovot ir subyra mūsų lietuvaičiai! Tada laksto kaip avinų banda nesuprasdami kur papuolė! Tą puikiai matėm su UNICSU!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-11-22
-5
Atsakyti
bliam kas čia jiems pasidarė, net 3metai atgal kai žalgiris bankrote buvo, kai nebuvo algos mokamos, net tada žaidėjai stengėsi, buvo labiau motyvuoti, nei dabar gaudami šimta tūkstantinius atlyginimus.
2011-11-22
+4
Atsakyti
atmazkes,atmazkes,atmazkes...nebekalbinkit jus tu zalgiriniu, matosi kad dar neprasidejus macui jau jie permyze ir zino kuo viskas baigsis...jokio noro, jokio uzsidegimo kovoti, bandyti..vien tik problemos, bedos...

viskas, sezonas EL jau baigtas..
2011-11-22
-1
Atsakyti
kas sy met lietuviams yra tai net neisivaizduoju.. nei vienas nepalosia pagaliau po biski jankunas tik isizaidzia o ka kiti.. suda mala skandina komanda tik pogalais ko centro ir pf neperka naujo tai nesuprantu..
2011-11-22
+2
Atsakyti
Anonimas
Jau atsibodo tas zal su savo lawsonais

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-11-22
+4
Atsakyti
kas kas bus.. dar vienas pralaimėjimas, oj kaip tokie interviu "teigiamai" nuteikia fanus, nors tu ka. Jeigu patys jau krepšininkai apsimyžę iki ausų, nežino ką daryti, tai dar nori tikėtis iš fanų palaikymo. Apgailėtina situacija, paimtu nors vienas ir prabiltu dėl ko jie, kaip pacanų šutvė surinkta iš gatvės žaidžia
2011-11-22
-2
Atsakyti
Ravanelli
Glęžnosios mergaitės. PaGal interviu jau db pilnom kelnėm! Kai pasižiūri į Partizan,žaidžia jaunimas ir jiem giliai pofik visokie super klubai! O čia jau db apsiverkę guodžiasi visiem!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-11-22
Atsakyti
Kas bus ? Praalaimejimas CSKA...
2011-11-22
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.