Deronas Williamsas pademonstravo aukščiausio lygio krepšinį
Deronas Williamsas pademonstravo aukščiausio lygio krepšinį
Nuotr. AP – Scanpix
Neįtikėtiną pasirodymą FIBA Europos Iššūkio taurės varžybose surengė Deronas Williamsas. Amerikietis įžaidėjas pelnė net 50 taškų, o jo vedama Stambulo „Bešiktaš“ namie 105:94 (23:18, 28:30, 23:24, 31:22) nugalėjo Getingeno „BG Gottingen“ iš Vokietijos.

Įspūdingai žaidęs Williamsas per 36 minutes pataikė 10 dvitaškių iš 13, 7 tritaškius iš 10, 9 baudas iš 11, atkovojo 3 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, išprovokavo 9 pražangas, 2 sykius suklydo ir 3 kartus prasižengė.

„Bešiktaš“: Deronas Williamsas 50 (7/10 tritaškių), Davidas Hawkinsas 23, Marcelus Kempas 15.

„Gottingen“: Raymondas Sykes 25, Kyle'as Bailey 19, Louisas Dale'as 15, Kwadzo Ahelegbe 10.

Williamso žaidimo epizodai:

Komentarai:
AAA
Tokį žaidėją laikau aukščiausio lygio.. Žaidžia vienodai gerai tiek NBA, tiek Europoj.
2011-11-24
+31
Atsakyti
dred
savanaudis ir tiek vienas fasas sudas
2011-11-23
+4
Atsakyti
opa
kai turi toki zaideja, ar bereikalingi tie deriniai.....tuomet ir gaunas nba.
2011-11-23
+15
Atsakyti
kad as taip meticiau.....
2011-11-23
+21
Atsakyti
Nesveikai cia.. O taiklumas tai isvis neerealus :)
2011-11-23
+14
Atsakyti
nemokamai 120 lt.
Gauk nemokamai 120 Lt. pradeti savo pokerio karierai..

Adresu: http://www.pokersuns.com
2011-11-23
-8
Atsakyti
TakoČia objektyviai negalima žiūrėt . Kai NBA tikrai žinoma žaidėjas ir Nets klubo žvaigždė žaidžia 3 pagal stipruma Europos turnyre prieš mažai kam žinomą Vokietijos klubą :)


va butent. Dek koki Babrauska i "skuodo Kursastos" komanda ir zaisk pries Sakiu "zanavyka" jis ten manau irgi dafiga tasku primetys ir belenkiek atkovos, bet tai nereiskia, kad NBA superstaras bus... i eurolyga Williamsas butu nuejes, tai as abejoju ar 50 tasku butu sumetes... Tksliau neabejoju, kad net arti to nebutu primetes
2011-11-23
-4
Atsakyti
Čia objektyviai negalima žiūrėt . Kai NBA tikrai žinoma žaidėjas ir Nets klubo žvaigždė žaidžia 3 pagal stipruma Europos turnyre prieš mažai kam žinomą Vokietijos klubą :)
2011-11-23
-19
Atsakyti
Andriusssaszirnis...ko tu pupa prie kalniecio prisiknises? kas tau blogai? taip dabar pradzia sezono nesiseka zmogui, bet prisimink pasaulio cempa zmogau. Net tam paciam euro cempe, zmogus praktiskai vienintlis turejes patriotizma... neturi ka rasyt, patylek!


vat butent apie tai ir sneku ;) is kur Lietuvoje atsiras daug profesonaliu zaideju, jei patys zaidejai, treneriai, zurnalistai, fanai taip juos nuteikia, na cia mazdaug nesiseka, tai nieko pjauk gryba ir toliau.. Jam net nenesiseka, o jis tiesiog neturi noro dirbti, kiek jau metu jis losia ta kase, bet jis neismoko net kamuolio varinetis ir perduoti komandos draugui, tai cia skaitosi nesiseka?? Kalnietis uz Zalgiri tezaide, kai buvo finansiniu problemu, tada gal jam terupejo gauti kontrakta su turtingesne komanda, kaip zinia kazkas buvo su Benetton, kai su jais sugebejo pasirasyti kontrakta. Kodel JAV rinktines zaidejams nebuna tokiu problemu? nebuna, nes jie profesonalai ir dirba, gerina zaidima, o jei nedirbs, jie praras savo mega kontraktus ir ju vietas uzims kiti, o pas mus to nera todel ir turim tokius cirkus.

http://www.euroleague.net/competition/pl...
2011-11-23
+4
Atsakyti
Gottingenui
Gerai krito tiems vokieciams :D jei ne Williamso sou, :D Besiktas butu gaves :D Bet cia istikruju , auksciausia klase :)
2011-11-23
-17
Atsakyti
zirnis...


ko tu pupa prie kalniecio prisiknises? kas tau blogai? taip dabar pradzia sezono nesiseka zmogui, bet prisimink pasaulio cempa zmogau. Net tam paciam euro cempe, zmogus praktiskai vienintlis turejes patriotizma... neturi ka rasyt, patylek!
2011-11-23
+4
Atsakyti
edga888....


butent, Zalgiris, LR dar ne su tokiomis grybu komandomis zaidzia bet pas mus net nera zaideju, kurie sugebetu pademonstruoti tokia zaidimo klase, bet vistiek kandys prisigalvoja prie ko prisikabinti.

Darknemo2000
normaliems zaidejams nekyla problemu israsyti pasus, neseniai J.Linehan atliko 15,o tiek perdavimu Kalnietis neatlieka per visa sezona.. Beto ka norejau pasakyti anuo postu, tai, kad jei koks NBA zaidejas sumeta pvz 10/30 metimu iskart pasipila komentarai koks jis blogas, klisas, jei Europoje zadejas isvis net nezaidzia kases puse sezono, NBA kritikai kazkaip uztile, jei ka ir teparaso tai mazdaug jis gali zaisti ar kazkada jis patempe komanda, tai kaip apie ji ka blogo parasysi :DDDD
2011-11-23
+10
Atsakyti
Woo_haaapats tas jam: zaidzia pries silpna komanda, rungtynes praktiskai be gynybos - viskas ko jam reikia... butu normali komanda su normalia gynyba butu vel eilini karta ~10-15 pts, apgailetinas pataikymas ir nulinis naudingumas...iki auksciausios klases cia dar oi oi kaip toli


Ne nu iš kur tokių idijotu kaip tu atsiranda? Šitas žaidėjas yra vienas geriausių įžaidėjų Pasaulyje, ir tau dar negerai, tai ką tu nori kad iš Kosmoso atskristu koks nors tai superkrepšininkas, ir vidutiniškai pelnytu po 100taškų ir atliktu po 90 rezultatyviu perdavimu ???

Nesvarbu NBA,Eruolyga,EuroCUP,VTB,BBL,Įšūkio taurė, ar dar koks nors turnyras, visur reikia žaisti, visur reikia pulti ir gintis..

Atsiradai mat didelis krepšinio ekspertas, atrodo kad tu geriau sužaistum už Williamsa ar dar kokį nors NBA žvaigždė ?

Kaip kiti sako kai reikėjo dėl patekimo į eurolyga žaist nieko nerodė. PALAUKIT žmogus visa laika žaidė NBA jis atvykes į europa reikėjo jam priprasti prie žaidimo, perkasti tuos žingsiuns ir visa kitą. O kai perkando ir suprato kas kaip, tai va štai Jums jau kelintas rungtynes gerai sužaidžia...

Tai ko Jūs norite iš jo galite pasakyti ? Įmetė 50 taškų, bet jums blogai burbuliuojat kaip senos bobos... Tai ką ateitu Kobe ar koks Jamesas į kokią eurolygą, ten įmestu kokius 40 taškų, jūs vistiek bambėtumet kad vo NBA įmeta po 30 o čia tik po 40... Pagal jumis jie turėtu įmesti po 150 taškų ar kiek ???

Idijotu Šalis ir tiek....
2011-11-23
+3
Atsakyti
to woohoo
O fenerbache silpna irgi komanda? ar ten tada fuksiskai gerai suzaide??o Ka manai apie Jasaiti kuris tam paciam turnyre vos 4 taskus sugeba sukrapstyti,,tai jasaiciui gal jau baigti karjera?
2011-11-23
-1
Atsakyti
gerai saudo
2011-11-23
-7
Atsakyti
pats tas jam: zaidzia pries silpna komanda, rungtynes praktiskai be gynybos - viskas ko jam reikia... butu normali komanda su normalia gynyba butu vel eilini karta ~10-15 pts, apgailetinas pataikymas ir nulinis naudingumas...

iki auksciausios klases cia dar oi oi kaip toli
2011-11-23
-1
Atsakyti
zirnis tereikia, kad straipsnyje parasytu, kad koks James ar Kobe per varzybas pataike 10 metimu is 30 ir atliko 2-3 pasus tai iskart paraso, kad cia tikrasis ju veidas, jie grybai nieko nesugeba, savanaudziai ir t.t. Tuo paciu Europoje per rungtynes tikras izaidejas atliko 2-3 pasus surinko kelis taskus, tai jis jau skaitosi super tikrojo krepsinio zaidejas vien uz tai, kad kelis epizodus kazkada palose padoriai, kaip pvz koks Kalnietis..


Na nenoriu ko teisti ar ginti, bet tu suvoki kad rezultatyviu perdavimu skaiciavimas skiriasi nuo amerikos europoje? Vienas rezultatyvus europoje daznai vertas dvieju amerikoje nes amerikoje rezultatyvus pardavimai duodami ir kai zaidejas sumusa kkamuoli ir dar kelis zingsnius pasivaro, tuo tarpu europje statistiniai reikalavimai kur kas grieztesni.

Tad jei James atlieka amerikoje 2-3 rezultatyvius perdavimus tai tikrai kur kas prastesnis rezultatas nei 2-3 rezultatyvus perdavimai europoje kurie pagal amerikietiiska skaiciavimo sistema galetu pavirsti i 5-6.
2011-11-23
-25
Atsakyti
justas
super :) visi sirgaliai manau tik tokiu dalyku ir nori is NBA zvaigzdziu :)
2011-11-23
Atsakyti
deronui:
be gynybos visiškai varžybos :D
2011-11-23
+7
Atsakyti
Grynuolis15Su laiku to ir reikėjo tikėtis , kad tiek taškų sumes (: Kai kuriems lietuviams niekada neįtiksi, jei padaro daug asistų ir mažai taškų pelno,tai blogai, bet jeigu įmeta 50 taškų ir padaro mažai asistų, tai dar blogiau (: O šiaip,tai teigti, kad toje lygoje žemas lygis, anoje lygoje žemas lygis, tai šiek tiek absurdiška, visur reikia žaisti, ir geriau jau tokioje lygoje pastoviai žaisti ir treniruotis, negu niekur nežaisti (:


cia jau tokie yra tie NBA hateriai :D tereikia, kad straipsnyje parasytu, kad koks James ar Kobe per varzybas pataike 10 metimu is 30 ir atliko 2-3 pasus tai iskart paraso, kad cia tikrasis ju veidas, jie grybai nieko nesugeba, savanaudziai ir t.t. Tuo paciu Europoje per rungtynes tikras izaidejas atliko 2-3 pasus surinko kelis taskus, tai jis jau skaitosi super tikrojo krepsinio zaidejas vien uz tai, kad kelis epizodus kazkada palose padoriai, kaip pvz koks Kalnietis..
2011-11-23
+14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.