Lietuvos rinktinė pateko į pirmąjį pajėgumo krepšelį
Lietuvos rinktinė pateko į pirmąjį pajėgumo krepšelį
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
„FIBA Europe“ paskelbė 2013 metų Europos moterų krepšinio čempionato atrankos turnyro pajėgumo krepšelius, pagal kuriuos rinktinės vėliau bus skirstomos į grupes.

Lietuvos rinktinė pateko į pirmąjį pajėgumo krepšelį. Tai reiškia, kad visos būsimos mūsiškių varžovės bus salyginai silpnesnės už Lietuvos krepšininkes.

Lietuvės gali būti ramios dėl Juodkalnijos, Latvijos, Ispanijos ir Baltarusijos krepšininkių, kurios taip pat pateko į pirmąjį pagal pajėgumą krepšelį ir tikrai nebus mūsiškių varžovėmis kvalifikaciniame turnyre.

Komandos bus padalytos į 4 grupes po 5 rinktines ir vieną grupę su 6 rinktinėmis. Pirmos dvi kiekvienos grupės komandos pateks į Europos čempionatą.

Į 2013 metų Europos moterų čempionatą liko 10 kelialapių, kurie bus išdalyti po kvalifikacinio turnyro kovų. Finalinis pirmenybių etapas bus surengtas Prancūzijoje.

Pirmasis krepšelis: Juodkalnija, Lietuva, Latvija, Baltarusija, Ispanija
Antrasis krepšelis: Lenkija, Graikija, Slovakija, Vokietija, Izraelis
Trečias krepšelis: Vengrija, Italija, Serbija, Bulgarija, Olandija
Ketvirtasis krepšelis: Ukraina, Suomija, Rumunija, Belgija, Estija
Penktasis krepšelis: Švedija, Slovėnija, Šveicarija, Bosnija ir Hercegovina, Liuksemburgas
Šeštasis krepšelis: Portugalija
Komentarai:
Gero Vakaro
idomu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-09
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.