Komentarai:
arce7xiAnonimasDonatas, kaip ir visada, gerai sulose :)nu nepasakyciau, kas mate rungtynes galetu pritarti, jau 4 kelinio pabaigoje galejo isplesti pergale is to paties krasto pataikydamas troica, kaip ir brown pries fenerbahce ulker, bet...dar pratesimo gale mete troica is to paties kampo, bet nesupratau, kam jiems buvo troicas toje atakoje, kai reikejo zaisti agresyviai ir stengtis isprovokuoti prazanga bei mesti baudas...beje pacesas ryskiai yra paruoses deriniu butent per donata, nes donce bega is gynybos atsistoja kraste ir stovi :DDD bet negi jis snaiperis? ne, o del jo ,,gero" zaidimo, tai galiu tik tiek pasakyti, taip jis zaidzia neblogai, bet tikrai ne gerai, baudu nesugeba pataikyt, gerai pastebejo komentatoriai sakydami ka jis darys nba su tokiu kuno sudejimu? net toks nevykelis kaip zaza ji isstumde :DDD beje songaila 4 kelinio antroj pusej padare 4 is eiles taskus butent per motiejuna


Žmogau, žinai kas per dalykas yra deriniai? Nepastebėjai, kad Doncė dažnai atitraukia paskui save priešininkų komandos aukštaūgius ir taip atsiranda kolidoriai mažiems prokomo žaidėjams pelnyt taškus? Baudos grynai iš nuovargio pramestos, nes jis jau gale rungtynių nieko nebepataikė. Sudėjimas? Jis ketvirtoj pozicijoj žaidžia, o jei Zaza tau nevykėlis, tai neturiu aš ką tau daugiau pasakyt :)
2011-11-24
-1
Atsakyti
Donce zudo wisus:D
2011-11-24
+4
Atsakyti
Artūras_JomantasMotiejunas buvo vertesnis 5 saukimo negu valanciunas :D bet motiejunas islose daugiau kad y rockets iskeite jy bet y playoffus gales patekti ne kaip raptors pastoviai su 20 pergaliu baigia sezona


Motiejūnas 1,5 metu vyresnis už Jona,tad nelabai teisinga sakyt kad Motiejūnas vertesnis 5-to pick'o
2011-11-24
-4
Atsakyti
Motiejunas buvo vertesnis 5 saukimo negu valanciunas :D bet motiejunas islose daugiau kad y rockets iskeite jy bet y playoffus gales patekti ne kaip raptors pastoviai su 20 pergaliu baigia sezona
2011-11-24
+3
Atsakyti
pk
Jeigu zaidimas suktusi aplink Valanciuna,kap jis sukasi aplink Motiejuna Jonas Eurolygoje taskytusi,bet kai jis Ryte beveik kamuoliu negauna,tai ir matomi tokie stats'ai.
2011-11-24
Atsakyti
andersJo, kas nematė rungtynių gali rėkti, kad jis gerai sulošė. Bet iš tiesų, jis paskandino Prokom laivą. Pirmavo 14 taškų ir spėkit kieno dengiamasis sumetė 6 taškus iš eilės. Po to, kas prametė lemiamą tritaškį, kuris galėjo rungtynes užbaigti ties 40 minute. Na nieko, čia vienas metimas. Kas toliau. Likus apie 20 sekundžių prametė dvi baudas, kurios galėjo persverti rezultatą na ir galų gale nepataikė dar vieno lemiamo metimo... Donatai Donatai. Kokia atsakomybė... iš 10 įmetė vos 5 baudas... Ir tokiu metu atsistojo ir Dievui į langus. Tos dvi pramestos baudos nubraukė visą jo pasirodymą. Kiekvienas gali būti lyderiu lūzerių komandoje, bet va tokie epizodai parodo, kas yra lyderiai, o kas ne. Donatas dabar dar nėra.


kaip nebutu, bet tai yra "rugsti" tiesa apie sias rungtynes, bet Jisai yra jaunas, manau pasimokys is siu tavo isvardintu klaidu, ir ateityje sulos geriau tokiose momentuose:)))
2011-11-24
Atsakyti
ColdbergBėda ta, kad nėra normalaus pagalbininko Motiejūnui ir Lafaetui. Gynėsi visas rungtynes gerai kol negavo 4 pražangos, nes tuomet reikėjo šiek tiek arklius pristabdyt. Bet iki tol jis puikiai dirbo, tiesiog DIRBO gynyboje. Beje, 4 blokai...ir mažiausiai vienas iš jų Songailai.


Songailai berods du blokus išrašė. Tragiškas Songaila yra lyginant jį dabar su Donce. Įdomu labai, ką gi Kęstas mąsto dabar.
2011-11-24
-2
Atsakyti
Anonimas
lope arce? O tai ka darys nba walanciunas su dvigubai plonesniu kunu? Tada vapše valanciunas suluš per puse. Motiejunas šaunuolis, iš jo bus nuostabus krepšininkas, greitai tobulėja, pažėkit trečiose rungtynėse ir nesustabdomas, walanciunas net lkl nepaloše.
2011-11-24
+3
Atsakyti
Šį sezoną labai stipri eurolyga, kone kiekvienos rungtynės įdomios, tačiau aš vistiek žiūriu vietoj jų prokomo rungtynes, nes Donce nesižavės turbūt neįmanoma..Realiai, prieš metus aš nelabai išsivaizdavau kas jis per krepšininkas, bet dabar, pamatęs 6mačus eurolygoj ir kelis VTB galiu drąsiai sakyt - jis bus vienas geriausių europos krepšininkų. Prie to nemenkai prisidės ir Pačėsas, kuris neleidžia jam pamiršt, kad kolkas Doncė nieko nepasiekė. Labai gaila, kad Doncė prametė tą tritaškį ir tas baudas gale rungtynių, bet manau viskas dėl nuovargio.. Žodžiu, sekmės Doncei, lauksiu kitos savaitės vien todėl, kad vėl pasimėgaučiau jo žaidimu.
2011-11-24
+1
Atsakyti
D_FlashIr vel Suloše puikiai Donce,tačiau dar yra daug kur tobulet ,ginyba,klaidos ir baudos,turbūt šiuo metu didžiausios Donces bedos,tačiau manau jis visas bedas pašalins ir žais dar geriau


aisku, Pacesas Jam pades pasalint tas bedas, turbut nereikia aiskint kokiu budu;)
2011-11-24
+6
Atsakyti
pk
Donce tai mldc deda y vieta ta iskelta valanciuna kuris kibiro taurei vos palosia o motiejunas pirma sezona eurolygoi duoda kaip reikalas pries auksto lygio varzovus
2011-11-24
+5
Atsakyti
Nekazka
5 is 10 baudu :(((
2011-11-24
+2
Atsakyti
Anonimas
Maciau tik pati gala, gal kokias 4 min 4 kel. ir siek tiek pratesimo, bet atrode, kad ne kas kitas, o Motiejunas ir sumove gala. Tokiom akimirkom gal paciam Motiejunui ir gerai duot kamuoli, cia kaip ipatingai gera treniruote asmeniskai gaunasi jam, bet ne jokiu budu ne komandai. Komandai simta kartu geriau, kai tokiais momentais kamuoli rankose laiko patyres zaidejas. Ir galiausiai nesuprantu, kad Doncei su baudom yra? Atrodytu, kad tokio tipo zaidejas ir turi pasizymeti taiklumu, bent jau baudu, o cia atvirksciai. Reikia jam kazka daryt su tom baudom, tai tikrai, galvoju gal siek tiek technika pakeist, nu nezinau, jis turetu geriau zinot ir prie to tikrai padirbet.
2011-11-24
+1
Atsakyti
Bėda ta, kad nėra normalaus pagalbininko Motiejūnui ir Lafaetui. Gynėsi visas rungtynes gerai kol negavo 4 pražangos, nes tuomet reikėjo šiek tiek arklius pristabdyt. Bet iki tol jis puikiai dirbo, tiesiog DIRBO gynyboje. Beje, 4 blokai...ir mažiausiai vienas iš jų Songailai.
2011-11-24
-18
Atsakyti
beje motiejus yra 4 lygoje pagal atkovotus kamuolius
2011-11-24
Atsakyti
min
motiejunas tiesa sakant ir padare spurta, taciau koamndoje negali tik du zaidjai zaisti, lenkai ten tik del vaizdo. Taip motiejunas tiesa sakant ir pagadino zaidima ant galo truputi, taciau jo pasirodyma vertinciau beveik puikiai.
2011-11-24
+2
Atsakyti
To Anders

Manau, jog tu pats nežiūrėjai varžybui. Jei ne Motiejūno puikus žaidimas 3 keliny, nebūtų buvusi ta persvarą 4 kelinukę ir būtų galėjęs rūkit Prokomas gavęs ant kokį -15
2011-11-24
Atsakyti
ss
neginkit motiejuno ziurejau varzybas ir akivaizdu kad gale rungtyniu skandino jis visa komanda... is pradziu nesumete 4 baudu paskui pramete identiskus tris trajakus is kampo puslaisvis zodziu galejo drasiai laimet prokomas :)
2011-11-24
-3
Atsakyti
AnonimasDonatas, kaip ir visada, gerai sulose :)


nu nepasakyciau, kas mate rungtynes galetu pritarti, jau 4 kelinio pabaigoje galejo isplesti pergale is to paties krasto pataikydamas troica, kaip ir brown pries fenerbahce ulker, bet...dar pratesimo gale mete troica is to paties kampo, bet nesupratau, kam jiems buvo troicas toje atakoje, kai reikejo zaisti agresyviai ir stengtis isprovokuoti prazanga bei mesti baudas...beje pacesas ryskiai yra paruoses deriniu butent per donata, nes donce bega is gynybos atsistoja kraste ir stovi :DDD bet negi jis snaiperis? ne, o del jo ,,gero" zaidimo, tai galiu tik tiek pasakyti, taip jis zaidzia neblogai, bet tikrai ne gerai, baudu nesugeba pataikyt, gerai pastebejo komentatoriai sakydami ka jis darys nba su tokiu kuno sudejimu? net toks nevykelis kaip zaza ji isstumde :DDD beje songaila 4 kelinio antroj pusej padare 4 is eiles taskus butent per motiejuna
2011-11-24
-2
Atsakyti
to anders
pakritikuok geriau Valanciuna, aisku jis jaunesnis uz Motiejuna, bet jam iki Donces kaip iki menulio.
2011-11-24
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.