Predragas Samardžiski bando įveikti Nenado Krstičiaus gynybą Nuotr.: RIA-Novosti – Scanpix
Andrejus Kirilenka patenkintas rungtynių baigtimi Nuotr.: RIA-Novosti – Scanpix
Traumą patyręs Andrejus Kirilenka rungtynes stebėjo iš šalies Nuotr.: RIA-Novosti – Scanpix
Jamontas Gordonas prie pergalės prisidėjo 14 taškų Nuotr.: RIA-Novosti – Scanpix
Predragas Samardžiski bando įveikti Nenado Krstičiaus gynybą Nuotr.: RIA-Novosti – Scanpix
Andrejus Kirilenka patenkintas rungtynių baigtimi Nuotr.: RIA-Novosti – Scanpix
Traumą patyręs Andrejus Kirilenka rungtynes stebėjo iš šalies Nuotr.: RIA-Novosti – Scanpix
Jamontas Gordonas prie pergalės prisidėjo 14 taškų Nuotr.: RIA-Novosti – Scanpix
Šį sezoną Jono Kazlausko treniruojamos Maskvos CSKA komandos šturmo Rusijos sostinėje neatlaikė nei Kauno „Žalgirio“, nei Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai.

Pastarieji šeštose VTB Vieningosios lygos rungtynėse lygiai kovėsi tris kėlinius, tačiau nuleido rankas ketvirtajame ir, patyrę antrą nesėkmę, aikštelę paliko nuleistomis galvomis – 75:89 (22:19, 18:22, 18:21, 17:27).

Be traumuotų Andrejaus Kirilenkos bei Darjušo Lavrinovičiaus ir susitikimui neregistruoto Ramūno Šiškausko kovęsi Rusijos čempionai gerokai paprakaitavo, kol B grupėje pasiekė šeštą pergalę per septynis susitikimus.

Nuo pirmo teisėjo švilpuko iki septynioliktos minutės žaidimą kontroliavo 4-7 taškų pranašumą išlaikęs „Lietuvos rytas“, Maskvoje žaidęs be iš rikiuotės iškritusių puolėjų Brado Newley ir Vilmanto Dilio.

Per likusį antro kėlinio laiką svarstyklės krypo į CSKA pusę – kibioje gynyboje įstrigę vilniečiai nepelnė nė taško, o maskviečių spurtas 8:0 leido rusams į didžiąją pertrauką išsinešti vieno taško pranašumą 41:40.

Garbingai besikovusius Aleksandro Džikičiaus auklėtinius CSKA tritaškiai bei galingi dėjimai paskandino paskutiniame ketvirtyje. Galinga puolimo banga rusams leido dominuoti ir po spurto 17:4 susikrauti įtikinamą persvarą 81:64.

„Lietuvos rytas“: Tyrese‘as Rice‘as 25 (4/5 tritaškių, 4 rez. perd., 4 kld.), Mindaugas Katelynas 13, Jonas Valančiūnas 13 (6/7 dvitaškių, 6 atk. kam.), Predragas Samardžiskis 8, Lawrence‘as Robertsas 6, Artūras Jomantas 4, Aleksandras Rašičius 2 (0/4 tritaškių), Renaldas Seibutis 2, Steponas Babrauskas 2, Dovydas Redikas ir Paulius Dambrauskas nerungtyniavo.

CSKA: Aleksejus Švedas 16 (4/4 tritaškių), Andrejus Vorontsevčius 14 (5/7 dvitaškių), Jamontas Gordonas 14 (4/5 dvitaškių, 5 rez. perd.), Aleksandras Kaunas 12 (6/6 baudų, 8 atk. kam.), Nenadas Krstičius 8, Jevgenijus Voronovas 7, Dimitrijus Sokolovas 6 (5 praž.), Nikita Kurbanovas 5, Viktoras Chriapa 4, Milošas Teodosičius 3 (4 rez. perd.), Sammy Mejia (10 min.) bei Antonas Ponkrašovas (16 min.) taškų nepelnė.


Lapkričio 23 d. vykusiame Eurolygos B grupės mače CSKA namie egzaminavo ir „Žalgirį“. Pastarasis pralaimėjo pagal panašų scenarijų – priešinosi 30 minučių ir galiausiai buvo nuginkluotas 82:95.
Komentarai:
ZZZZ[quote]objectiveZZZZPagailejo Kazlauskas projekto : Daviau daugiau losti atsarginiam :)nu blemba patys katik pralose,sedi vtb dugne eurolygoj ir sudas gausis ir dar cia komentuojat pievas.gaila man jusu zal fanai, zinau ir pazistu fanus kurie myli savo komandas palaiko bet gerbia ir varzovus o jus ble nesuprasi .....degradave..Objektyvusis tu , gal Zalgirio temoi tapati savo "bendraminciam" paaiskink , man taves irgi gaila na ir kas isto ?


Matosi kad is kauno, dar karta paskaityk kad as apie visus klubus, visuose klubuose fanu degradu yra gal labiau tik zalgiri.......
2011-12-05
-5
Atsakyti
[quote]objectiveZZZZPagailejo Kazlauskas projekto : Daviau daugiau losti atsarginiam :)nu blemba patys katik pralose,sedi vtb dugne eurolygoj ir sudas gausis ir dar cia komentuojat pievas.gaila man jusu zal fanai, zinau ir pazistu fanus kurie myli savo komandas palaiko bet gerbia ir varzovus o jus ble nesuprasi .....degradave..

Objektyvusis tu , gal Zalgirio temoi tapati savo "bendraminciam" paaiskink , man taves irgi gaila na ir kas isto ?
2011-12-04
-4
Atsakyti
ZZZZPagailejo Kazlauskas projekto : Daviau daugiau losti atsarginiam :)


nu blemba patys katik pralose,sedi vtb dugne eurolygoj ir sudas gausis ir dar cia komentuojat pievas.gaila man jusu zal fanai, zinau ir pazistu fanus kurie myli savo komandas palaiko bet gerbia ir varzovus o jus ble nesuprasi .....degradave...
2011-12-04
-5
Atsakyti
gone04nu rytas 3 kel priesinosi cska rezerviniai komandai su 1-2 svarbiais zaidejais ir atsarginiais. Zalgiris pralaimejo nes tiesiog chimki fantastiskai mete tritaskius kai tik zal prisivydavo taip kad cia aisku ZALGIRIS stipresne komanda uz ryta juk zalgiris turi ruostis EL tai ir nesiplese pries chimki o rytui tai buvo vienas svarbiausiu macu nes daugiau jie tik pries mesas losia...
ka dare?? eurolygai ruosesi??? :DDD bl nejuokink , eurolygai ruostis pradet reikejo pries prasidedant cempionatui, o ne tada kai jau sansu realiu neber net i kita etapa iseit.(ir tik nereik skiest apie teorinius sansus, patys zinot, kad nieko nesigaus) Tai jei eurolygoi viska prapisi, tai aisku, nx toi vtb tampytis, gi dar pries zagreba galima bus bandyt laimet,reik ruostis... bl pas kai kuriuos ir logika, nei juoktis nei verkt
2011-12-04
+14
Atsakyti
Tai buvo 16-a iš eilės CSKA pergalės visuose turnyruose. Mače prieš „Lietuvos rytą“ J.Kazlauskas pataupė lyderius, daugiau laiko aikštelėje leisdamas pasireikšti paprastai mažiau rungtyniaujantiems krepšininkams ir tai pasiteisino.

Tikrai taip , EL CSKA su tokia sudetimi ir tokiu laiko paskyrstimu nelose nei karto ;)
2011-12-04
-2
Atsakyti
nu rytas 3 kel priesinosi cska rezerviniai komandai su 1-2 svarbiais zaidejais ir atsarginiais. Zalgiris pralaimejo nes tiesiog chimki fantastiskai mete tritaskius kai tik zal prisivydavo taip kad cia aisku ZALGIRIS stipresne komanda uz ryta juk zalgiris turi ruostis EL tai ir nesiplese pries chimki o rytui tai buvo vienas svarbiausiu macu nes daugiau jie tik pries mesas losia...
2011-12-04
-1
Atsakyti
Pagailejo Kazlauskas projekto : Daviau daugiau losti atsarginiam :)
2011-12-04
-15
Atsakyti
Mantas_KlaidietisRYTAsULTRAsBLIAAweeckkaip cia toks superklubas, vertas eurolygos, gavo nuo kazkokio cska..idomiai aha tikrai idomiai, dar idomiau kaip cia eurolygos fovoritas gauna nuo visu is eiles dar idomiau..Zalgiris apskritai geriausia komanda siame pasulyje.O istrija jos tokai didinga,kad apsisikt galima viena kart laimejo eurolyga ir vsio.Bet Pao jei triuskins ziauriai,koks skyrtumas,kad Pao 6 kart eurolyga laimejo.Juk Kaime zaidzia susirnks begale kedvaniu pairsciot.Krepsinis<<<<<<

daar laimejo Saporto taure berots.ar kaip tais metais Uleb vadinos?
2011-12-04
-7
Atsakyti
antirytasnu ka,plytiniai,prisizaidet..jouketes kad zalgiris gavo,o patys dar ziauriau..ir dar per viena kelini :D


Mudakas , gavot pries kibiro taurej zaidziancia komanda tai tylekit is vis .....
2011-12-04
+3
Atsakyti
weeckkaip cia toks superklubas, vertas eurolygos, gavo nuo kazkokio cska..idomiai
aha tikrai idomiai, dar idomiau kaip cia eurolygos fovoritas gauna nuo visu is eiles dar idomiau..
2011-12-04
+1
Atsakyti
LrytasFanZZZZLrytasFanshadowVytskaLietuviai nekreipkim demesio i kauno treningus. Varzovas buvo stipresnis uz mus na ir kas rungtynes buvo neblogos tik gaila kad pabaigoj pradejom zaisti kaip zalgiris. siaip viskas normaliai.Kaip Žalgiris? Žalgiris pralaimėjo prieš CSKA SU Kirilenka ant 15, o jūs BE Kirilenkos ant 14..Su kokiu Kirilenko? Be Lavrinovičiaus ir Kirilenko jūs pralaimėjot ant 13 taškų. Lietuvos Rytas be Newley, Dilio, Roberto(8min trauma gavo) pralaimėjo 4 kėlini tiktais. Jei net Samardžiski teko centruoti, tai tikrai šiandien ne lemta buvo rytui laimėtiVisiskai bukiem :15 tūkst. į „Žalgirio“ arenos aistruolių, atėjusių pasigrožėti Kauno „Žalgirio“ ekipos žaidimu, teko stebėti, kaip Andrejus Kirilenka į Eurolygą grįžta su trenksmu.Po vienuolikos metų pertraukos Maskvos CSKA (1-0) komandos marškinėlius apsivilkęs rusas surinko 37 naudingumo balus, o jo vedama komanda 2011-2012 metų Eurolygos sezono atidarymo rungtynėse 87:74 (25:16, 19:15, 23:21, 20:22) nugalėjo Iliaso Zouro vadovaujamą „Žalgirį“ (0-1).CSKA į priekį išsiveržė nuo pat pirmųjų minučių, tačiau įpusėjus antrajam kėliniui jos pranašumas siekė vos 1 tašką (28:27). Visgi kėlinio pabaigą Jono Kazlausko auklėtiniai laimėjo 16:4 bei visam laikui perėmė mačo iniciatyvą (44:31).Tai buvo antras kartas, kuomet „Žalgirio“ komandai buvo patikėta pradėti Eurolygos sezoną. Tą patį padaryti žalgiriečiams buvo leista ir 2004 metais su Tel Avivo „Maccabi“ ekipa.CSKA ir „Žalgirio“ rungtynių ilgosios pertraukos metu buvo pagerbtas karjerą „Žalgirio“ klube baigęs rezultatyviausias visų laikų Eurolygos žaidėjas Marcusas Brownas.CSKA atstovaujantis Darjušas Lavrinovičius per 13 minučių pelnė 12 taškų (1/2 dvitaškių, 2/2 tritaškių, 4/4 baudų), atkovojo 1, prarado 2 kamuolius, blokavo 1 metimą, 4 kartus prasižengė ir surinko 9 naudingumo balus.Kitas CSKA lietuvis Ramūnas Šiškauskas per 25 minutes įmetė 5 taškus (1/1 dvitaškio, 1/3 tritaškių), atkovojo 1, perėmė 2, prarado 3 kamuolius, 2 sykius prasižengė ir surinko 1 naudingumo balą.Jei tu nematai cia Kirilenkos su Lavrinovicium tai .....Ar tu durnas ar nevalgęs? Šitos rungtynės buvo Kaune. O aš lyginu 2 rungtynės Maskvoje.http://www.basketnews.lt/news-44488-suma...Jei per durnas skaityti, tai:CSKA komandai negalėjo padėti traumuotas Andrejus Kirilenka, o kauniečiai vertėsi be namo išsiųsto DeJuano Collinso.


Tai tu durnas ir nevalges , kur tu buvai parasias kad lygini butent antras , tada ""eksperte"" palygink Cska pagrindo zaidimo laika :)
2011-12-04
+3
Atsakyti
VladislavasTu ziurek kiek komentaru :) Z fanam ciaa jauciu lyg Rytas Finaliaa su cska lose :D bet kas ka besakitu vienas aisku visiems kad Rytas pries Cska sulose geriau nei legenda ir tai faktas! :)


Vaikas nedaryk gedos ryto fanam , ir aklam aisku kad zali sulose geriau abu kartus. Mes gavom ant 14 antrai sudeciai , jie ant 13 viena karta pilnai sudeciai kita karta be kirilenkos . Faktas
2011-12-04
+20
Atsakyti
ZZZZLrytasFanshadowVytskaLietuviai nekreipkim demesio i kauno treningus. Varzovas buvo stipresnis uz mus na ir kas rungtynes buvo neblogos tik gaila kad pabaigoj pradejom zaisti kaip zalgiris. siaip viskas normaliai.Kaip Žalgiris? Žalgiris pralaimėjo prieš CSKA SU Kirilenka ant 15, o jūs BE Kirilenkos ant 14..Su kokiu Kirilenko? Be Lavrinovičiaus ir Kirilenko jūs pralaimėjot ant 13 taškų. Lietuvos Rytas be Newley, Dilio, Roberto(8min trauma gavo) pralaimėjo 4 kėlini tiktais. Jei net Samardžiski teko centruoti, tai tikrai šiandien ne lemta buvo rytui laimėtiVisiskai bukiem :15 tūkst. į „Žalgirio“ arenos aistruolių, atėjusių pasigrožėti Kauno „Žalgirio“ ekipos žaidimu, teko stebėti, kaip Andrejus Kirilenka į Eurolygą grįžta su trenksmu.Po vienuolikos metų pertraukos Maskvos CSKA (1-0) komandos marškinėlius apsivilkęs rusas surinko 37 naudingumo balus, o jo vedama komanda 2011-2012 metų Eurolygos sezono atidarymo rungtynėse 87:74 (25:16, 19:15, 23:21, 20:22) nugalėjo Iliaso Zouro vadovaujamą „Žalgirį“ (0-1).CSKA į priekį išsiveržė nuo pat pirmųjų minučių, tačiau įpusėjus antrajam kėliniui jos pranašumas siekė vos 1 tašką (28:27). Visgi kėlinio pabaigą Jono Kazlausko auklėtiniai laimėjo 16:4 bei visam laikui perėmė mačo iniciatyvą (44:31).Tai buvo antras kartas, kuomet „Žalgirio“ komandai buvo patikėta pradėti Eurolygos sezoną. Tą patį padaryti žalgiriečiams buvo leista ir 2004 metais su Tel Avivo „Maccabi“ ekipa.CSKA ir „Žalgirio“ rungtynių ilgosios pertraukos metu buvo pagerbtas karjerą „Žalgirio“ klube baigęs rezultatyviausias visų laikų Eurolygos žaidėjas Marcusas Brownas.CSKA atstovaujantis Darjušas Lavrinovičius per 13 minučių pelnė 12 taškų (1/2 dvitaškių, 2/2 tritaškių, 4/4 baudų), atkovojo 1, prarado 2 kamuolius, blokavo 1 metimą, 4 kartus prasižengė ir surinko 9 naudingumo balus.Kitas CSKA lietuvis Ramūnas Šiškauskas per 25 minutes įmetė 5 taškus (1/1 dvitaškio, 1/3 tritaškių), atkovojo 1, perėmė 2, prarado 3 kamuolius, 2 sykius prasižengė ir surinko 1 naudingumo balą.Jei tu nematai cia Kirilenkos su Lavrinovicium tai .....


Ar tu durnas ar nevalgęs? Šitos rungtynės buvo Kaune. O aš lyginu 2 rungtynės Maskvoje.

http://www.basketnews.lt/news-44488-suma...

Jei per durnas skaityti, tai:

CSKA komandai negalėjo padėti traumuotas Andrejus Kirilenka, o kauniečiai vertėsi be namo išsiųsto DeJuano Collinso.
2011-12-04
-13
Atsakyti
CSKA geresnė visa galva tiek už Lietrytį,tiek už Žalgirį.Ginčai neturi prasmės.
2011-12-04
+2
Atsakyti
„CSKA komandai negalėjo padėti traumuotas Andrejus Kirilenka“ Kam vis del to kalbeti..
2011-12-04
+9
Atsakyti
ZZZZLrytasFanshadowVytskaLietuviai nekreipkim demesio i kauno treningus. Varzovas buvo stipresnis uz mus na ir kas rungtynes buvo neblogos tik gaila kad pabaigoj pradejom zaisti kaip zalgiris. siaip viskas normaliai.Kaip Žalgiris? Žalgiris pralaimėjo prieš CSKA SU Kirilenka ant 15, o jūs BE Kirilenkos ant 14..Su kokiu Kirilenko? Be Lavrinovičiaus ir Kirilenko jūs pralaimėjot ant 13 taškų. Lietuvos Rytas be Newley, Dilio, Roberto(8min trauma gavo) pralaimėjo 4 kėlini tiktais. Jei net Samardžiski teko centruoti, tai tikrai šiandien ne lemta buvo rytui laimėtiNu ir kam kalbi bet ka ?http://www.basketnews.lt/news-43132-kiri...


Bet kam kalbėti?

http://www.basketnews.lt/news-44488-suma...
2011-12-04
+3
Atsakyti
Tu ziurek kiek komentaru :) Z fanam ciaa jauciu lyg Rytas Finaliaa su cska lose :D bet kas ka besakitu vienas aisku visiems kad Rytas pries Cska sulose geriau nei legenda ir tai faktas! :)
2011-12-04
+11
Atsakyti
weeckkaip cia toks superklubas, vertas eurolygos, gavo nuo kazkokio cska..idomiai


idomiai kaip tavo komanda tip 4 eurolygoj gavo nuokibiro taures komandos
2011-12-04
-17
Atsakyti
Rytui reiketu pasimt kieža su zawacku, gera dueta sudarytu, rinktu po 50tasku;D
2011-12-04
-3
Atsakyti
Kaunas 6/6 baudos? O-M-G

Šiaip mldc rytas, gerai tris kėlinius žaidė, visgi CSKA yra CSKA
2011-12-04
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.