Panevėžį palikęs Gintaras Leonavičius Ispanijoje įsitvirtino nesunkiai
Panevėžį palikęs Gintaras Leonavičius Ispanijoje įsitvirtino nesunkiai
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Puikius rezultatus Ispanijos antrajame divizione demonstruojantis Hueskos „Lobe“ ekipos legionierius Gintaras Leonavičius sulaukė įvertinimo.

28 metų 194 cm ūgio lietuvis buvo išrinktas į Ispanijos antrosios lygos geriausių lapkričio mėnesio krepšininkų penketuką bei pripažintas geriausiu čempionato atakuojančiu gynėju.

Leonavičius lapkritį vidutiniškai rinkdavo po 23 taškus, atkovodavo 4,2 kamuolio ir atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus.

Geriausią mačą „Lobe“ lyderis sužaidė prieš Žeronos komandą, į kurios krepšį įmetė 24 taškus, atkovojo 7 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir surinko 26 naudingumo balus.

Kartu su Leonavičiumi į simbolinį penketuką buvo išrinkti Richi Guillenas, Nacho Ordinas, Jasonas Detrickas ir Jakimas Quintetas.
Komentarai:
Nebesvaikit
Jūsų žiniai, ta antra ispanijos lyga, stipresnė aplamai žiūrint ir už LKLą neskaitant grandų mūsų.. o antra ir pirma lygos, daug nesiskiria, tik pirmas 10ukas, daugiau visos kitos geresnėm komandom įkandamos nesunkiai...
2011-12-04
Atsakyti
Seip tai nelabai skiriasi 1 lygos vidutiniokai ir 2 lygos lyderiai juk buna kad barca ir nuo autsaideriu gauna cia jum ne lkl ir nkl
2011-12-04
+1
Atsakyti
.
Nu Lionia maladec!
2011-12-04
-2
Atsakyti
Vytautas
Nu pirmojoi ispanijos lygoi butu isties sunku isitvirtinti Gintui nes ten daug stipresnis lygis
2011-12-04
+5
Atsakyti
Labai geras pasiekimas, pagirtina, idomu kaip jam sektusi pirmoje Ispanijos lygoje.
2011-12-04
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.