Benas Woodside'as ieškosis naujos darbovietės
Benas Woodside'as ieškosis naujos darbovietės
Nuotr. AFP-Scanpix
Liublianos „Union Olimpija“, rodos, nėra pačioje geriausioje finansinėje situacijoje. Skelbiama, jog dėl finansinių problemų ekipą paliko 26 metų 180 cm ūgio įžaidėjas Benas Woodside‘as.

Pranešama, kad Woodside‘as Slovėnijos vicečempionų gretas nusprendė palikti dėl to, kad kelis mėnesius negavo algos.

Amerikietis Eurolygoje sužaidė 7 susitikimus, per kuriuos vidutiniškai įmesdavo po 6 taškus, atkovodavo po 2,1 kamuolio, atlikdavo po 1,9 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 6,7 naudingumo balo.
Komentarai:
Anonimaseurolygoj daug pasenusiu komandu kurios neturetu buti eurolygoj, tokios komandos turetu issikovoti vieta zaisti eurolygoj, kaip tai daro lietuvos rytas.


visi matėm kaip rytas šiais metais išsikovojo teise žaisti kibiro taurėje.
2011-12-04
-2
Atsakyti
Anonimas
eurolygoj daug pasenusiu komandu kurios neturetu buti eurolygoj, tokios komandos turetu issikovoti vieta zaisti eurolygoj, kaip tai daro lietuvos rytas.
2011-12-04
+1
Atsakyti
Rycko
Tu tikrai iskrites is medzio. Galbut zalgirio lygio zaidejas? gal delto legendine ekipa mindo visa europa :DDD
2011-12-04
+8
Atsakyti
Iskrites is medzio
Ryto lygio zaidejas, nieks ten jo nepasiges. I neptuna jy nebent...
2011-12-04
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.