Buvęs Kauno „Žalgirio“ įžaidėjas Ty Lawsonas ir Gdynės „Asseco Prokom“ lyderis Donatas Motiejūnas pateko į VTB Vieningosios lygos gražiausių lapkričio mėnesio epizodų penketuką.

Penktąją vietą užėmė sėkmingas Lawsono epizodas, kuriame jis perėmė kamuolį ir vėliau įkrovė jį į krepšį. Tuo tarpu trečioje vietoje atsidūrė Motiejūno blokas Maskvos CSKA gynėjui Aleksejui Švedui.

Penketuko viršūnėje atsidūrė Minsko „Minsk-2006“ komandos aukštaūgis Michaelas Hardinas, kuriam komandos draugas pakabino kamuolį virš lanko, o jis įdėjo.

Visas penketukas:
Komentarai:
na iš tikrųjų neveltui rusų lyga.:D įgarsinimas kažkoks vaikiškas vietoj to kad paimt ir normaliai įgarsinti. Topo perėjimai su vietomis kažkokioj kosmoso erdvėj kaip būdavo populiaru Amerikoj 90-aisiais, o ir kelios rungtynės matosi kad filmuotos su telefonu turbūt.:)
2011-12-08
+3
Atsakyti
cinkas
įgarsintojas kažkoks su užsikimšusiais sinusais
2011-12-08
-3
Atsakyti
as
nykus topas..... nklas manau geresni surintku...
2011-12-08
+2
Atsakyti
Kaskaip nuomone susidaro kad Motiejunas

Tingedavo zaist praeitus sezonus.

Dabar Siaucia
2011-12-08
-4
Atsakyti
Motiejunas : "Not in my house!!!" :)))
2011-12-07
Atsakyti
as
ir beabejo be Rice trajako...
2011-12-07
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.