Javtokas: „Esame savanaudžiai ir egoistai“ (video)

2011-12-08 00:00
Karolis Tiškevičius, „BasketNews.lt“ korespondentas
Komentarai:
Na weemsa atiduoti italams ir kviestis maciuli. Kitos isheities nera, reikia zaideju kuriems nenusispjauti i komanda. reikia kovotoju. Taip pat reiktu Romanovui nustoti kalbeti apie pampersus ir kitus niekus, pats sudeliojo komanda ant popieriaus, tai kam cia juos dabar zheminti, taip jau patys pasizhemina pakankamai.
2011-12-08
-1
Atsakyti
Robertai, kalbi tiesa, bet tame ir reikalas kad tik kalbat tuscius zodzius kaip visad, bobos kazkokios. Pats neesi savanaudis ar egoistas, bet esi visiskas medis ir furistas, kuriam aiksteleje nevalia buti su sportine apranga. Robertai, buk geras, kabink sportbacius ant vinies. Suprantu kad seimai dar vis reikia tavo milijono per menesi kuri tau buratinas moka, bet yra ir kitu budu uzsidirbti, statybu sektorius atsigauna reikia murininku, manau pats tas tau butu. Palik krepsini, ir pakalbek apie tai su Klaidieciu ir delnaiciu, gal ir jie susidometu:) Sekmes Robertai, pavarykit pries bamberga ne daugiau -20 ok?
2011-12-08
-1
Atsakyti
O aš ir toliau Jus palaikysiu ir eisiu į visas varžybas:

Pirmyn žaliai balti,

Nenugalimi.

Su jumis širdy

Mes ištikimi,

Mes žaliai balti!
2011-12-08
Atsakyti
Eh
Eh,dabar tik su nostalgija gali prisimint rungtynes halej,butent su pao. Tada komanda nors ir buwo ant bankroto,bet tada buvom komanda! Lietuwiai tada kovojo,nors ir rezultatas ten buwo taip pat neigiamas,bet ne sitaip,ne sitaip buwo kowojama. Gaila,kad ner tos kovotuju dvasios,ka jau padarysi reikia priprast.

Gaila,kad pries pora metu nusowe kalmanoviciu,visgi buvo gandu,kad zadejo perimti komanda,taciau nespejo. O tada atejo buratimas ir prasidejo..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-12-08
-2
Atsakyti
_WTF_Robke liudnas!supykes!rezia tiesa i akis!yra medis!neapsigina!klisas!Bet gauna tusktancius euru per menesi.Ner teisybes Naxuj--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


va pikciausiai kad zmones lietuvoje tokie pavydus ir tokie kaip tu tesugeba graselius skaiciuot, suprantu tau skaudu, kad tu neuzdirbi, bet nereikia tame kaltu ieskot.. javotokas niekada nebuvo super zaidejas ir as is jo asmeniskai nieko nesitikiu, tik darbo gynyboj, ka jis pardoe tik per pastarasias dvejas varzybas, bet kur kiti zalgirieciai?... teisingai pastebejo javtokas, kad visi savanaudziai ir pridesui - statistikos darytojaisi, nes faktas vargu ar kas liks komandoj po sio tragisko sezono... money rulez the world wooohoooo!
2011-12-08
+2
Atsakyti
Elementaru, atsakymas - Sonny Weems.
2011-12-08
+1
Atsakyti
Del to ir Paulius dingo si sezona, jei kamuolio laiku negauni ka tu gali zmogus padaryt... reikia permainu... Popovovicius mano akimis visada savanaudis budavo, perlaiko kamuoli, - aisku jis laimet nori, bet kas is to.
2011-12-08
+3
Atsakyti
Ravanelli
Puikiai pasakyta. Galit čia keist ir šimtą trenerių,bet kai komandoj yra egoistų,tai čia niekas nepadės. Užuojauta treneriui. Gal pagaliau Romka pradės ne trenerius keitinėt,o piktožes iš komandos raut??? Ir man juokingi kurie dar tuos invalidus gina! Kurie tyngi gyntis,bet turbūt algų nepamiršta pasiimt!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-12-08
-2
Atsakyti
ligos pavadinimas - neprofesonalumas.
2011-12-08
+1
Atsakyti
ATI
Kad tu Robertai nepagauni kamuolio, tai todel tau nieks ir nepasuoja :D. Beto gi pas tamsta, kaip ir visada, 0 asistu. Taip kad nereik stumt, kai pats ne ka geresnis.
2011-12-08
+10
Atsakyti
bomzas
nu ka Robke dbr jau zinai kas per. .... dedas zalgiry.

tu buvai mano ikona mano dievukas ryto simbolis bet kai pasielgei taip tai tebunie tau taip ir lemta. puiki karjeros pabaiga taves laukia dar keleta sezonu.. : )

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-12-08
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.