T.J. Fordas NBA lokauto metu ne kartą dalyvavo labdaringose rungtynėse
T.J. Fordas NBA lokauto metu ne kartą dalyvavo labdaringose rungtynėse
Nuotr. AP-Scanpix
Tony Parkeris nuo šiol turi naują pagalbininką. San Antonijaus „Spurs“ komanda nutarė į savo gretas pasikviesti 28 metų 178 cm ūgio gynėją T.J. Fordą.

2003 metų Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) naujokų biržoje Fordą 8 šaukimu pasirinko Milvokio „Bucks“ ekipa. 2006-2008 metais įžaidėjas rungtyniavo Toronto „Raptors“ klube, o pastaruosius tris sezonus atstovavo Indiana „Pacers“ komandą.

Fordas stipriausioje pasaulio lygoje sužaidė 415 rungtynių ir vidutiniškai pelnydavo po 11,9 taško, atkovodavo po 3,2 kamuolio ir atlikdavo po 5,9 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Praėjusį sezoną įžaidėjo rodikliai buvo kiek nukritę. Krepšininkas rinkdavo po 5,4 taško, atlikdavo po 3,4 rezultatyvaus perdavimo, sugriebdavo po 2 ir perimdavo po 0,9 kamuolio.

NBA lokauto metu atakų organizatorius buvo persikėlęs į Europą ir atstovavo Zagrebo „KK Zagreb“ komandai. Tačiau Fordas Eurolygoje suspėjo sužaisti vos du mačus, per kuriuos jis vidutiniškai pelnydavo po 6 taškus, atlikdavo po 6,5 rezultatyvaus perdavimo bei atkovodavo po 2,5 kamuolio.

Taip pat skelbiama, jog artimiausiu metu „Spurs“ pasinaudos amnestijos galimybe ir nutrauks sutartį su Richardu Jeffersonu. Tokiu būdu San Antonijaus komanda sutaupytų 30,5 mln. JAV dolerių.
Komentarai:
didelis
idomu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-11
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.