NBA veteranas Jamalas Crawfordas karjerą nutarė tęsti Portlendo „Trail Blazers“ komandoje
NBA veteranas Jamalas Crawfordas karjerą nutarė tęsti Portlendo „Trail Blazers“ komandoje
Nuotr. AFP-Scanpix
Pastaruosius dvejus metus Atlantos „Hawks“ komandoje praleidęs Jamalas Crawfordas keliasi į Oregoną. 31 metų 198 cm ūgio gynėjas pasirašė dvejų metų 10 milijonų JAV dolerių vertės kontraktą su Portlendo „Trail Blazers“ ekipa. Pasibaigus pirmiems sutarties metams Crawfordas turės galimybę ją nutraukti. 

Pranešama, kad Crawfordo norėjusi Sakramento „Kings“ ekipa jam siūlė dvejų metų sutartį, pagal kurią gynėjas per sezoną būtų uždirbęs 6,5 milijono JAV dolerių, o Niujorko „Knicks“ už dvejus metus amerikiečiui buvo pasiryžusi sumokėti tik 5 milijonus JAV dolerių. 

„Tikėjomės, kad prisimindamas gerus laikus Niujorke jis pasirinks mūsų komandą“, – prisipažino dvigubai mažesnį atlyginimą Crawfordui siūliusios „Knicks“ komandos strategas Mike'as D'Antoni

Pasirašydama sutartį su patyrusiu gynėju „Trail Blazers“ pasinaudojo amnestijos taisykle ir atleido praėjusį sezoną NBA visų žvaigždžių savaitgalio mače dalyvavusį gynėją Brandoną Roy. Jis prieš kelias dienas paskelbė dėl sunkios kelio traumos baigiantis profesionalo karjerą. 

2010 metais geriausio NBA šeštojo žaidėjo prizą laimėjęs Crawfordas per savo karjerą stipriausioje pasaulio lygoje vidutiniškai rinkdavo po 15,2 taško, atkovodavo po 2,6 kamuolio ir atlikdavo po 3,9 rezultatyvaus perdavimo. 

Praėjusį sezoną jis vidutiniškai pelnydavo po 14,2 taško ir atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus per mačą.
Komentarai:
O cia pastiprinimas... Idomu, kaip Hawks taip lengvai ji paleido ;)
2011-12-17
+9
Atsakyti
;)
Dabar Blazers prasides N.Batumo era, manau jei pasinaudos proga jau seis metais ji isvysime zvaigzdiu dienoje.
2011-12-16
+1
Atsakyti
turetu sustiprint blazers gyneju grandi
2011-12-16
Atsakyti
vis dar negaliu susitaikyt su mintim,kad roy nebezais jau,bet gyvenimas tesiasi,gerai,kad ji paeme portlandas,manau jis garantuotai bus startinio penketo zaidejas,nes matthews mano galva nera vertas but starte
2011-12-16
+4
Atsakyti
....
Zaidejas , kuris bet kurioje komandoje uzimtu stipraus atsarginio role. Bet kada gali pakilti ir nulemti rungtyniu baigti savo komandos naudai.
2011-12-16
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.