LeBrono Jameso ir Dwyane'o Wade'o duetas surinko lygiai 60 proc. komandos taškų (63 tšk.) Nuotr.: Reuters-Scanpix
LeBronas Jamesas ieško kam atiduoti kamuolį Nuotr.: Reuters-Scanpix
LeBronas Jamesas pirmose naujo sezono rungtynėse pelnė tiek pat taškų, kiek ir Carmelo Anthony – 37 Nuotr.: Reuters-Scanpix
Shawnas Marionas nespėja iškelti rankų prieš LeBrono Jameso metimą Nuotr.: AFP-Scanpix
Vince'as Carteris demonstruoja „Matricos“ veiksmus Nuotr.: Reuters-Scanpix
LeBrono Jameso ir Dwyane'o Wade'o duetas surinko lygiai 60 proc. komandos taškų (63 tšk.) Nuotr.: Reuters-Scanpix
LeBronas Jamesas ieško kam atiduoti kamuolį Nuotr.: Reuters-Scanpix
LeBronas Jamesas pirmose naujo sezono rungtynėse pelnė tiek pat taškų, kiek ir Carmelo Anthony – 37 Nuotr.: Reuters-Scanpix
Shawnas Marionas nespėja iškelti rankų prieš LeBrono Jameso metimą Nuotr.: AFP-Scanpix
Vince'as Carteris demonstruoja „Matricos“ veiksmus Nuotr.: Reuters-Scanpix
Geriausias būdas atkeršyti už praėjusio sezono nesėkmę Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) finalo serijoje – padaryti tai pirmose naujo sezono rungtynėse varžovų tvirtovėje.

LeBronas Jamesas ir Dwyane'as Wade'as surinko daugiau nei pusę komandos taškų, o Majamio „Heat“ (1-0) ekipa išvykoje 105:94 (32:17, 30:24, 35:24, 8:29) įveikė Dalaso „Mavericks“ (0-1) žaidėjus.
„Heat“ varžovus į nokdauną pasiuntė jau pirmame kėlinyje, kuomet jų pranašumas buvo dvigubas (30:15). Šeimininkai po tokio šalto dušo neatsigavo ir sužaidus penkias minutes trečiame kėlinyje mačo nugalėtojas jau buvo aiškus (78:43).

Šios rungtynės ne kaip susiklostė abiejų ekipų naujokams. „Mavericks“ gretose debiutavo Vince'as Carteris ir Lamaras Odomas. Pastarasis gavo dvi technines pražangas ir buvo išvarytas iš aikštelės. Per 13 minučių jis buvo spėjęs pelnyti 4 taškus. Tuo tarpu Carteris pridėjo 5 taškus. „Heat“ komandoje debiutavęs Shane'as Battieras per 4 minutes pasižymėti nespėjo.

Paskutinį kartą šių komandų keliai buvo susikirtę 2010-2011 m. sezono NBA finalo serijoje. Tuomet „Mavericks“ po atkaklios kovos 4:2 įveikė Floridos ekipą.

„Mavericks“: Jasonas Terry 23, Dirkas Nowitzki 21, Shawnas Marionas 12, Delonte Westas 10, Jasonas Kiddas 9.

„Heat“: LeBronas Jamesas 37 (10 atk. kam., 6 rez. perd.), Dwyane'as Wade'as 26 (8 atk. kam., 6 rez. perd., 5 kld.), Udonis Haslemas 9 (14 atk. kam.), Jamesas Jonesas 9.

Rungtynių vaizdo reportažas:

Komentarai:
mikas
CesarMiles (+1.97)

LeBronas Jamesas yra individualiai geriausias krepsininkas, kuris kada nors zaide krepsini. NBA turejo daug talentu - Chamberlainas, Russellas, Birdas, Jordanas, taciau nei vienas is ju neprilygsta LeBronui. Jamesas sverdamas vos ne 120kg ir budamas 203cm ugio yra toks pats greitas kaip greiciausi izaidejai ir toks pat soklus kaip didziausiu vertikaliu suoliu apdovanoti krepsininkai. Jis ne tik dominuoja puolime savo prasiverzimais ar pataiko is vidutinio nuotolio (akivaidziai pagerines savo metima), bet ir puikiai skirsto kamuolius komandos draugams. Jo sudejimas irgi pavydetinas. Zemas kuno riebalu procentas ir vien raumenys. Krepsinio aiksteleje jis numeris vienas visu laiku istorijoje. Vienintelis dalykas, kurio jis neturi - clutch performancas. Kaip minejau individualiai jo neapzaistu niekas, vienintelis budas - duot lebronui mest lemiama metima. :)) Nemegstu sio arogantisko pasiputelio, bet jo talentas neispasakytas. As kaip Kobes fanas, stebejes Bryanta nuo jo karjeros pradzios galiu pasakyt, kad Kobe nera ir nebuvo geresnis. Jis turi tai ko neturi LeBronas. Jis daug kartu gelbejo Lakersus. Jis pasieke daugiau. Taip daug kas pasakys, jog krepsinyje svarbiausia pergales, o ne individualus pasirodymai, bet is kitos puses isivaizduokit save LeBrono vietoje. Jis sudmaliu komanda Cavaliers istrauke is dugno iki NBA finalo. O jam isejus Cavaliers tapo bene prasciausia lygos komanda. Ar Lakers taptu autsaideriais isejus Kobei? Labai abejoju :) LeBronas Jamesas yra geriausias kada nors zaides NBA krepsininkas jeigu geruma vertinsim pagal zaidejo dominavima ir fizines galimybes.

.......................................................................................................

ESPN analitikas Skip Bayless, visu vadinamas heiteriu, yra pasakes, kad Lebronas yra tikriausiai didziausias talentas kuri jis kada nors mate NBA, taciau taip pat jis pridejo, kad Lebronas neturi tu "killerio" savybiu, kurios tarkim MJ leido iskovot tiek titulu. Pripazinkim - Lebronas reugliariam sezone siaucia kaip nesveikas, bet taip pat jis jau daug kartu irode, kad atejus lemiamoms kovoms is jo naudos yra absoliutus nulis.

Tas aiskiai pasimate 09 pries orlanda.

Dar aiskiau buvo serija pries Bostona 2010.

Jei dar kazkam kyla klausimu del Lebrono po 2011 serijos pries Mavs tj pasakysiu chebrike ATSIBUSKIT!!!
2011-12-27
-4
Atsakyti
ShL
LrytasFan


Žiauriai gera Commercija
2011-12-26
-6
Atsakyti
mldc heat
2011-12-26
+5
Atsakyti
Tie kas sako kad Jamsas vienas pries viena geriausiais visu laiku zaidejas tai stipriai klysta mano nuomone.. Jus turbut nematet Jordano zaidziancio, jis isdarinejo stebuklus ir vienas pries viena jo niekas negalejo uzdengt, pries ji net trigubindavo ginyba kartais. Gal Jamso duomenys ir geresni bet jis yra sustabdomas ko nepasakysi apie Jordana..
2011-12-26
+6
Atsakyti
pukis6CesarMilesLeBronas Jamesas yra individualiai geriausias krepsininkas, kuris kada nors zaide krepsini. NBA turejo daug talentu - Chamberlainas, Russellas, Birdas, Jordanas, taciau nei vienas is ju neprilygsta LeBronui. Jamesas sverdamas vos ne 120kg ir budamas 203cm ugio yra toks pats greitas kaip greiciausi izaidejai ir toks pat soklus kaip didziausiu vertikaliu suoliu apdovanoti krepsininkai. Jis ne tik dominuoja puolime savo prasiverzimais ar pataiko is vidutinio nuotolio (akivaidziai pagerines savo metima), bet ir puikiai skirsto kamuolius komandos draugams. Jo sudejimas irgi pavydetinas. Zemas kuno riebalu procentas ir vien raumenys. Krepsinio aiksteleje jis numeris vienas visu laiku istorijoje. Vienintelis dalykas, kurio jis neturi - clutch performancas. Kaip minejau individualiai jo neapzaistu niekas, vienintelis budas - duot lebronui mest lemiama metima. :)) Nemegstu sio arogantisko pasiputelio, bet jo talentas neispasakytas. As kaip Kobes fanas, stebejes Bryanta nuo jo karjeros pradzios galiu pasakyt, kad Kobe nera ir nebuvo geresnis. Jis turi tai ko neturi LeBronas. Jis daug kartu gelbejo Lakersus. Jis pasieke daugiau. Taip daug kas pasakys, jog krepsinyje svarbiausia pergales, o ne individualus pasirodymai, bet is kitos puses isivaizduokit save LeBrono vietoje. Jis sudmaliu komanda Cavaliers istrauke is dugno iki NBA finalo. O jam isejus Cavaliers tapo bene prasciausia lygos komanda. Ar Lakers taptu autsaideriais isejus Kobei? Labai abejoju :) LeBronas Jamesas yra geriausias kada nors zaides NBA krepsininkas jeigu geruma vertinsim pagal zaidejo dominavima ir fizines galimybes.Jeigu uz greiti ir sokluma butu vertinami krepsininkai, tai krepsinis vadintusi lengvaja atletika.


taigi tau ir raso, kad James krepsinio suvokimas yra auksciausio lygio, kai kuriose atakose tik galima stebetis, kaip jis taip sugeba suzaisti su komandos draugais, sprendimu greitumas ir atakos ispildymas yra tiesiog neitiketinas. Pas mus profesonalus medziai net laisvi tokiu dalyku nepakartotu, nes per letai protauja ir rankos bei kojos medines uzaugo.. O fizinis pasirengimas yra butinybe siu laiku krepsinyje, kaip ir visose sporto sakose, tik kad pas mus to neakcentuoja, uztat ir turim beda, kad grizta is NBA Asikai, Kristiciai, Kirilenkos, Batumai, tas pats EČ prasiktas pries makedonus, nes net nebuvo kas gali gynyboje pajudeti greiciau is gyneju, tai ir lakste po aikste Mccaleb kaip pro pensininkus. Pries kelias dienas Rudupis prasiko pries ari nes ju gynejai paskutinemis minutes kaip norejo taip ir verzesi pries musu vos krutancius jaunus zaidejus..
2011-12-26
-11
Atsakyti
VilmisSu antraste nepavyko 11 taskeliu laimejo ir jau ivardina kaip pazeminima?


Nematei rungtynių tai ir nekomentuok. Visas rungtynes Miamis daužė tą Dallasą.. Kai jau matė nebėra tikslo čia jų daužyti, leido pasireikšti atsarginiams žaidėjams, todėl Dallasas ir sumažino skirtuma.

Bet tu pagalvok, kas būtų jei būtų toliau žaidė James, Wade ? Iš viso šlapia vietą
2011-12-26
+3
Atsakyti
asss
Vilmi , gal rungtynių nežiūrėjai? 3 kėliny buvo 35 pts ir atsipalaidavo hEAt
2011-12-26
-6
Atsakyti
VilmisSu antraste nepavyko 11 taskeliu laimejo ir jau ivardina kaip pazeminima?


rungtyniu arba apzvalgos nematei. heat visas rungtynes didele persvara pirmavo tik ant galo atsipalaidavo, dave atsilost mavericks
2011-12-26
Atsakyti
VilmisSu antraste nepavyko 11 taskeliu laimejo ir jau ivardina kaip pazeminima?


Paskutinio kėlinio rezultatas 8:29, tai kokią persvarą manai turėjo Heatvisų rungtynių metu, jei ketvirtąjį kėlinį pralaimėjo net 21 taško skirtumu ir vistiek rungtynes laimėjo ant 11 taškų? 21+11=32 taškai, o tai - tikrai yra sutriuškinimas.
2011-12-26
+5
Atsakyti
Su antraste nepavyko 11 taskeliu laimejo ir jau ivardina kaip pazeminima?
2011-12-26
+7
Atsakyti
CesarMilesLeBronas Jamesas yra individualiai geriausias krepsininkas, kuris kada nors zaide krepsini. NBA turejo daug talentu - Chamberlainas, Russellas, Birdas, Jordanas, taciau nei vienas is ju neprilygsta LeBronui. Jamesas sverdamas vos ne 120kg ir budamas 203cm ugio yra toks pats greitas kaip greiciausi izaidejai ir toks pat soklus kaip didziausiu vertikaliu suoliu apdovanoti krepsininkai. Jis ne tik dominuoja puolime savo prasiverzimais ar pataiko is vidutinio nuotolio (akivaidziai pagerines savo metima), bet ir puikiai skirsto kamuolius komandos draugams. Jo sudejimas irgi pavydetinas. Zemas kuno riebalu procentas ir vien raumenys. Krepsinio aiksteleje jis numeris vienas visu laiku istorijoje. Vienintelis dalykas, kurio jis neturi - clutch performancas. Kaip minejau individualiai jo neapzaistu niekas, vienintelis budas - duot lebronui mest lemiama metima. :)) Nemegstu sio arogantisko pasiputelio, bet jo talentas neispasakytas. As kaip Kobes fanas, stebejes Bryanta nuo jo karjeros pradzios galiu pasakyt, kad Kobe nera ir nebuvo geresnis. Jis turi tai ko neturi LeBronas. Jis daug kartu gelbejo Lakersus. Jis pasieke daugiau. Taip daug kas pasakys, jog krepsinyje svarbiausia pergales, o ne individualus pasirodymai, bet is kitos puses isivaizduokit save LeBrono vietoje. Jis sudmaliu komanda Cavaliers istrauke is dugno iki NBA finalo. O jam isejus Cavaliers tapo bene prasciausia lygos komanda. Ar Lakers taptu autsaideriais isejus Kobei? Labai abejoju :) LeBronas Jamesas yra geriausias kada nors zaides NBA krepsininkas jeigu geruma vertinsim pagal zaidejo dominavima ir fizines galimybes.


Jeigu uz greiti ir sokluma butu vertinami krepsininkai, tai krepsinis vadintusi lengvaja atletika.
2011-12-26
-6
Atsakyti
What do you want from Santa? A ring? Really?

http://www.youtube.com/watch?v=O8jHpSeHH...
2011-12-26
-9
Atsakyti
CesarMilesLeBronas Jamesas yra individualiai geriausias krepsininkas, kuris kada nors zaide krepsini. NBA turejo daug talentu - Chamberlainas, Russellas, Birdas, Jordanas, taciau nei vienas is ju neprilygsta LeBronui. Jamesas sverdamas vos ne 120kg ir budamas 203cm ugio yra toks pats greitas kaip greiciausi izaidejai ir toks pat soklus kaip didziausiu vertikaliu suoliu apdovanoti krepsininkai. Jis ne tik dominuoja puolime savo prasiverzimais ar pataiko is vidutinio nuotolio (akivaidziai pagerines savo metima), bet ir puikiai skirsto kamuolius komandos draugams. Jo sudejimas irgi pavydetinas. Zemas kuno riebalu procentas ir vien raumenys. Krepsinio aiksteleje jis numeris vienas visu laiku istorijoje. Vienintelis dalykas, kurio jis neturi - clutch performancas. Kaip minejau individualiai jo neapzaistu niekas, vienintelis budas - duot lebronui mest lemiama metima. :)) Nemegstu sio arogantisko pasiputelio, bet jo talentas neispasakytas. As kaip Kobes fanas, stebejes Bryanta nuo jo karjeros pradzios galiu pasakyt, kad Kobe nera ir nebuvo geresnis. Jis turi tai ko neturi LeBronas. Jis daug kartu gelbejo Lakersus. Jis pasieke daugiau. Taip daug kas pasakys, jog krepsinyje svarbiausia pergales, o ne individualus pasirodymai, bet is kitos puses isivaizduokit save LeBrono vietoje. Jis sudmaliu komanda Cavaliers istrauke is dugno iki NBA finalo. O jam isejus Cavaliers tapo bene prasciausia lygos komanda. Ar Lakers taptu autsaideriais isejus Kobei? Labai abejoju :) LeBronas Jamesas yra geriausias kada nors zaides NBA krepsininkas jeigu geruma vertinsim pagal zaidejo dominavima ir fizines galimybes.


na cia idomiai pasakyta,is dalies pritariu.
2011-12-26
-2
Atsakyti
LeBronas Jamesas yra individualiai geriausias krepsininkas, kuris kada nors zaide krepsini. NBA turejo daug talentu - Chamberlainas, Russellas, Birdas, Jordanas, taciau nei vienas is ju neprilygsta LeBronui. Jamesas sverdamas vos ne 120kg ir budamas 203cm ugio yra toks pats greitas kaip greiciausi izaidejai ir toks pat soklus kaip didziausiu vertikaliu suoliu apdovanoti krepsininkai. Jis ne tik dominuoja puolime savo prasiverzimais ar pataiko is vidutinio nuotolio (akivaidziai pagerines savo metima), bet ir puikiai skirsto kamuolius komandos draugams. Jo sudejimas irgi pavydetinas. Zemas kuno riebalu procentas ir vien raumenys. Krepsinio aiksteleje jis numeris vienas visu laiku istorijoje. Vienintelis dalykas, kurio jis neturi - clutch performancas. Kaip minejau individualiai jo neapzaistu niekas, vienintelis budas - duot lebronui mest lemiama metima. :)) Nemegstu sio arogantisko pasiputelio, bet jo talentas neispasakytas. As kaip Kobes fanas, stebejes Bryanta nuo jo karjeros pradzios galiu pasakyt, kad Kobe nera ir nebuvo geresnis. Jis turi tai ko neturi LeBronas. Jis daug kartu gelbejo Lakersus. Jis pasieke daugiau. Taip daug kas pasakys, jog krepsinyje svarbiausia pergales, o ne individualus pasirodymai, bet is kitos puses isivaizduokit save LeBrono vietoje. Jis sudmaliu komanda Cavaliers istrauke is dugno iki NBA finalo. O jam isejus Cavaliers tapo bene prasciausia lygos komanda. Ar Lakers taptu autsaideriais isejus Kobei? Labai abejoju :) LeBronas Jamesas yra geriausias kada nors zaides NBA krepsininkas jeigu geruma vertinsim pagal zaidejo dominavima ir fizines galimybes.
2011-12-26
+7
Atsakyti
ShLdar vienas įrodymas, kad Cubanas tik išpuikias turtingas vaikelis, darantis šau ir pinigus


Ta prasme jisai sudalyvavo/suvaidino RAW, tai jisai jau išpuikęs? Tai ką, jam sėdėti su tais pinigais ir žiūrėti Dallaso rungtynes ir viskas?..

http://www.youtube.com/watch?v=QT7uD1cgv...
2011-12-26
Atsakyti
you dissing cuban?
ooo prie ko cia ant cubano dabar stumiat? normalus jis savininkas subure komanda kuri laimejo nba ziedus zaisdami komandini darba, po desimties kur tai metu pagaliau pavyko pasiekti tiksla o mavericks visad budavo laikomi pretendentai i nba titula, o cia ispuikes ar ne tipo jums labai svarbu? va lebronas tai ispuikes ir tarp kitko viskas amerikoje ir show, net ir tas nba yra show
2011-12-26
-2
Atsakyti
stephon \"eating vaseline\" marbury
AHAHAHA lebrono drauge dulkino pzdec :D:D:D cia tai topas krc. tipo kur rashardas lewis ale susitikinejo su lebrono drauge ar pns? tj zekit 2010 delonte piso jo mama, tada 2011 rashardas jo drauge ? tj 2012 gal dw tegu paty lebrona kas pabirbina tai is viso baigs krepsininko karjera? baikit juokus krc tokie dalykai jeigu veikia ji tai nezinau td.... be to pastebekit kad butent tokie gandai sklinda kai lebronui lemiami momentai ty 2010 pries boston laimet - prapisa, 2011 pries mavs laimet - prapisa, man cia panasu i atmazkes tokie dalykai, metas baigt "chokint" lebronui nes vienitelis zmogus kuris man panasus i championa pas heatus yra wade, o kiti du ten verksniai uzhsimane lengvai ziedu prisirinkti bet pastate juos i vieta mavsai gal tai bus pamoka siam naujam sezonui o gal ir ne
2011-12-26
+18
Atsakyti
ShL
http://www.youtube.com/watch?v=OMotWBNkb...

dar vienas įrodymas, kad Cubanas tik išpuikias turtingas vaikelis, darantis šau ir pinigus
2011-12-26
-18
Atsakyti
Senukai Dallase liko taip kad to ir buwo galima tiketis.
2011-12-26
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.