NBA komisaras Davidas Sternas Dalase buvo sutiktas švilpimu
NBA komisaras Davidas Sternas Dalase buvo sutiktas švilpimu
Nuotr. AP-Scanpix
Dėl lokauto sutrumpėjusį Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sezoną Dalase atidaręs lygos komisaras Davidas Sternas buvo garsiai nušvilptas. 

Prieš pirmąsias sezono rungtynes „Mavericks“ savininkas Markas Cubanas pasikvietė Sterną į aikštelę ir kartu su juo į arenos palubes ketino pakelti plakatą, skelbiantį apie pirmąją Dalaso klubo iškovotą NBA čempionų taurę.

Tačiau vos pradėjusį kalbėti Sterną sirgaliai pasitiko švilpimu, tačiau šis meistriškai nukreipė kalbą į „Mavericks“ savininką ir pasiūlė sirgaliams jį pasveikinti plojimais.

Tokią aistruolių reakciją iššaukė Sterno sprendimai sprendžiant NBA lokauto klausimus. Lygai ir žaidėjams susitarimą pasiekus tik lapkričio pabaigoje NBA reguliarusis sezonas startavo tik gruodžio 25-ąją ir sutrumpėjo 16 mačų. Tuo tarpu aistruoliai be krepšinio gyveno beveik du mėnesius nuo lapkričio 1 d.

Įdomu tai, kad Cubanas ir Majamio „Heat“ klubo savininkas Micky Arisonas buvo vieni iš penkių klubų šeimininkų, balsavusių prieš paskutinį lygos ir žaidėjų asociacijos susitarimą. 

Sternas aiškino, kad „Heat“ savininkui nepatiko klubų ir žaidėjų pelno pasiskirstymo dalys, o Cubanas aktyviai dirbo siekdamas kuo greičiau baigti lokautą. 
Komentarai:
to azoo
pirma karta tau pritariu
2011-12-26
+2
Atsakyti
tuoj ateis bauda :DDDD
2011-12-26
+2
Atsakyti
Sternas NBA lygoje tas pats kaip pas mus Kubilius valdzioje
2011-12-26
Atsakyti
Va kas būna, kai alkanų miniai valgyti neduodi pusę metų.
2011-12-26
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.