Komentarai:
Dar per anksti spręsti apie tikrą Lawsono jėgą. Manau, kad čia esmė ne NBA ginybos lygys, o lokauto metu bambą vartaliojusių žmonių forma. Jei neklystu, praeitą sezoną Lawsonas po 10 taškų rinkdavo, tai sakyčiau gan ženkliai mažiau nei kad dabar renka. Kai kiti NBA krepšininkai, kai kitos NBA komandos įsivažiuos, kai pagaliau kiti Nuggets nariai pripras prie darbinės aplinkos, tai tada ir matysim, kas kaip. Išvadoms dar per anksti, perdaug Eurolygos aukštint irgi nereikia.

Mano asmenine nuomone, Lawsonas bent jau pirmoje žaidimo Žalgiryje pusėje toli gražu 100 procentų savęs neatidavė ir tiek. Į tą patį Weemsą pasižiūrėkit: kiek daug taškų per tą geležinę europietišką gynybą taškų pelno ir kaip juos pelno - n kartų jis pats susikurdavo situacija ir laisvas arba apylaisvis iš vidutinio pataiko. Aišku, ir kūno sudėjimas kitas nei Lawsonas, bet tikrai neskęsta čia taip aukštinamoje ginyboje.
2011-12-30
Atsakyti
ggKaip matau Lawson gintis taip ir neismoko, o pulti gal kazkiek geriau moka, bet aisku kai nera ginybos tai ir imesti taskus lengva.


kaip matau, kad tau sveiko proto pagaileta, Lawson pereme 8 kamuolius, tai cia prasta gynyba? :D

Kas del gynybos, Europoje yra labiau supaudziama, leidziama zaisti i kuna, tik tam, kad kompensuoti zaideju fizinius trukumus ir sumazinti igudusiu zaideju meistriskumo pranasuma.

Jei netikit pazaiskit kase su uz save geresniais zaidejais be teisejo ir su teiseju, esant teisejui pasikrausit malku dar labiau, nei be jo, nes galesit zaisti grubiau. Lygiai tas pats principas ir zaidziant ant vienos kases ir ant dvieju. Kol zaidi ant vienos nera tokio pranasumo geresniu zaideju, zaidi ant dvieju iskart didesne erdve, iskart daugiau galimybiu geresniems zaidejams ir ju pranasumas tampa dar didesnis.
2011-12-30
-33
Atsakyti
Taip taip NBA viskas lengviau, net ir kok Ginevicius ten po 20 tasku rinktu
2011-12-30
+15
Atsakyti
Martynas
Blt zalfaniai loxai apgailetini jus dar nesuprantat , kad jusu grybu komandai kur visi susispaude po kasiu jam nebuvo vietos ?? Atsigaukit griunvaldieciai !
2011-12-30
-3
Atsakyti
gg
Kaip matau Lawson gintis taip ir neismoko, o pulti gal kazkiek geriau moka, bet aisku kai nera ginybos tai ir imesti taskus lengva.
2011-12-30
+1
Atsakyti
galinari prakeiktas nevykelis, kam toki loha karlas laike lemiamais momentais ziauru :/
2011-12-30
-7
Atsakyti
cha
cia truputi taisykles skiriasi nba negali susispaust ir po kasiu gintis gali man rodos 3 sekundes, europoje galima .... taip susidaro erdve po kasiu... antra cia svarbus sezonas o europoje kiekvienas turnyras susidedantis is etapu, grupe, 16 toliau po 8 , 4... per sezona taip kokius 3 turnyrai pvz zalgiris eurolyga, vtb, ir silpnesni bbl, lkl
2011-12-30
+1
Atsakyti
kestas
na nba ir lietuva du skirtingi zaidimo stiliai. nba daugiau laisves yra nera tokios gnybos kaip europoje. o valanciunas yra jaunas ir labai geras zaidejas. po poros metu bus rinktines lyderis
2011-12-30
-2
Atsakyti
masteris
nu jis pats gi sake, ko jus tikites is manes kai tiek laiko gaunu?
2011-12-30
-1
Atsakyti
Mano manymu, Lawsonas yra daugiau atakuojančio tipo įžaidėjas, todėl nereikia stebėtis, kad pelnė nemažai taškų. Padarė tik 3 assistus, mažokai, dar kai NBA.
2011-12-30
Atsakyti
Anonimas
gerai zaideja zalgiris isugde, cia ne toks valanciunas kuris net kibire nepalose ka jau kalbeti apie nba :D
2011-12-30
+1
Atsakyti
Anonimas
Ko jis ,,Zalgiryj“ taip nezaide? :D
2011-12-30
+8
Atsakyti
nulis sansu
aha, galejo ir zalgiri geriau pavaryt. butu ne tokia katastrofiska situacija su kofais unibete kaip dabar.. nulis sansu kad pateks i top4..
2011-12-30
+2
Atsakyti
aha
aha, galejo ir zalgiri geriau pavaryt. butu ne tokia katastrofiska situacija su kofais unibete kaip dabar.. nulis sansu kad pateks i top4..
2011-12-30
+1
Atsakyti
heatATIAle jus ir neisprusus liaudis! Ty NBA galejo zaist 40min np tik todel kad ten nera aktyvos gynybos, tokios kaip Europoje! Patikekit, gynyba sekina zaidejus labiau negu puolimas. Bet kas gyvenime zaides kasi, tai puikiai zino.Pazekit i Weems, vyras netraukia 20+ minuciu. Sunku zaist pries europine gynyba taikancias komandas ir paciam ginris is visu jegu. NBA jis galetu zaist 2x ilgiau, nes ten nieks nesigina taip agresyviai kaip Europoje.Galu gale palyginkit Ty zaidimo laika ir jo asmeninius rezultatus NBA, pamatysit kad jie bus panasus kaip Zalgiryje.tai kad weemsas 30 minuciu praleidzia eurolygoje


Bet padusta, pripazinkim, NBA gynyba nera tokia kieta kaip eurolygoje.
2011-12-30
+3
Atsakyti
Gerai trifas ji ismustravo, ziurek bus geriausiai patobulejas NBA krepsininkas si sezona, gales pasipasakot kaip ji kankino Lietuvoje, isgarses zalgiris :DDD
2011-12-30
-3
Atsakyti
ATIAle jus ir neisprusus liaudis! Ty NBA galejo zaist 40min np tik todel kad ten nera aktyvos gynybos, tokios kaip Europoje! Patikekit, gynyba sekina zaidejus labiau negu puolimas. Bet kas gyvenime zaides kasi, tai puikiai zino.Pazekit i Weems, vyras netraukia 20+ minuciu. Sunku zaist pries europine gynyba taikancias komandas ir paciam ginris is visu jegu. NBA jis galetu zaist 2x ilgiau, nes ten nieks nesigina taip agresyviai kaip Europoje.Galu gale palyginkit Ty zaidimo laika ir jo asmeninius rezultatus NBA, pamatysit kad jie bus panasus kaip Zalgiryje.


tai kad weemsas 30 minuciu praleidzia eurolygoje
2011-12-30
-2
Atsakyti
Faktas
Nu va jums ir irodymas,PopCornu lyga silpnesne du kartus uz eurolyga :).Pas ta meme cia kokie rodykliai buvo?O ten CIRKAS be ginybos.Slamstas tas nba,Gustas ten kozeruotu jei jy taip dengtu.
2011-12-30
+1
Atsakyti
ATI
Ale jus ir neisprusus liaudis! Ty NBA galejo zaist 40min np tik todel kad ten nera aktyvos gynybos, tokios kaip Europoje! Patikekit, gynyba sekina zaidejus labiau negu puolimas. Bet kas gyvenime zaides kasi, tai puikiai zino.

Pazekit i Weems, vyras netraukia 20+ minuciu. Sunku zaist pries europine gynyba taikancias komandas ir paciam ginris is visu jegu. NBA jis galetu zaist 2x ilgiau, nes ten nieks nesigina taip agresyviai kaip Europoje.

Galu gale palyginkit Ty zaidimo laika ir jo asmeninius rezultatus NBA, pamatysit kad jie bus panasus kaip Zalgiryje.
2011-12-30
-12
Atsakyti
va ka reiskia lokauto metu nesedet bamba isvertus :) puikiai pasiruose sezonui Zalgiryje :)
2011-12-30
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.