Ricky Rubio pranoko visus ispanų lūkeščius
Ricky Rubio pranoko visus ispanų lūkeščius
Nuotr. EFE-Scanpix
Ricky Rubio užteko vos trejų rungtynių Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA), jog įrašytų savo pavardę į Minesotos „Timberwolves“ komandos istoriją.

Po mačo su Majamio „Heat“ ekipa 21 metų 192 cm ūgio ispanas tapo pirmuoju „Timberwolves“ žaidėju nuo 2004 m., kuris pelnė bent 12 taškų, atliko bent 12 rezultatyvių perdavimų ir atkovojo bent 6 kamuolius.

Paskutinį kartą tokį pasiekimą 2004 m. sausio 21 d. pakartojo Samas Cassellas. Tuomet jis surinko 30 taškų, atkovojo 7 kamuolius ir atliko 13 rezultatyvių perdavimų.

„Tas vaikis kažką turi. Jis turi Steve'o Nasho gabumus, – progos pagirti Rubio nepraleido „Heat“ gynėjas Dwyane'as Wade'as. – „Timberwolves“ gavo tikrą perlą. Jis tikrai jiems padės.“
Komentarai:
lkl
ko cia pradejot apie ta futbola? eikit i futbolo saitus ir rasinekit.

o Rubio saunuolis.man asmeniskai ispanai patinka,juk negalima ju nekesti vien del to,kad jie yra stiprus varzovai
2012-01-02
+6
Atsakyti
;)
Barcelona forever
2012-01-02
+3
Atsakyti
big kid
liverpool the best!
2012-01-02
-6
Atsakyti
AnonimasTikėkimės Čižauskas turi kažką panašaus, nes be gero įžaidėjo Motiejūnas ir Valančiūnas rinktinėje bus kaip Ferrari be ratų...


Motiejūnui px ar bus koks įžaidėjas, ar ne. Progas moka susikurti pats. Bet va, su Valančiūnu yra bėda.
2012-01-02
-2
Atsakyti
Ką čia galima sakyt iš keliu rungtiniu? Derlius skaičiuojamas rudeni.

Futbole palaikau dortmundo barusija ir šalke. Bet visk ekranui lygiu nēra
2012-01-02
-2
Atsakyti
Anonimas
gaidys tas rubio
2012-01-02
-1
Atsakyti
taraske
ejus zagnu? koki fudbalisytai cia? skandalai jus.nieko gero is ispaniukscio
2012-01-02
-4
Atsakyti
taraske
E xebra joptvaimat ka jus snekat apie fule? blet gal jus skandalai? mano laikais mano sulei buwo geresniu edgarione , mantis, giedrelis bet pisa sotke baxurai. rubio bybis
2012-01-02
+8
Atsakyti
mikas
nu ka tenka pripazint kad rubio gerai varo. nors iki siol sakiau ir tikrai galvojau, kad jis tik ispustas reikalas visdelto nba jis gerai prisitaike. ka reik sakyt - respectas:D
2012-01-02
+10
Atsakyti
to to velniuxEilinis lietuvis nepasizymintis protiniais gebejimais... Pats geriau nekomentuok, nes tik parodai, kad nesugebi suvokti paprasto sakinio, perskaityk dar karta ir pabandyk suprasti ar neklysti, jei nesuprasi, man gaila taves.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


neblogai cia uzkrovei:D
2012-01-01
-3
Atsakyti
to to velniux
Eilinis lietuvis nepasizymintis protiniais gebejimais... Pats geriau nekomentuok, nes tik parodai, kad nesugebi suvokti paprasto sakinio, perskaityk dar karta ir pabandyk suprasti ar neklysti, jei nesuprasi, man gaila taves.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-01-01
Atsakyti
to velniux
Nashas nera auksciausios klases zaidejas? gal tu nebekomentuok
2012-01-01
+6
Atsakyti
velniuxO jei į temą, tai Rubio visuomet pasižymėjo kaip gerai aikštę matantis ir kamuolius skirstantis žaidėjas. Bet jeigu neišmoks geriau pulti krepšį pats ir nepelnys daug taškų, tai niekada ir netaps aukščiausios klasės žaidėju, tokiu kaip Nashas.


na gali ir daug nepelnant tasku buti naudingu, bet aisku lemiamu momentu tai taps naudingu faktoriumi priesams. Barcoj yra dar brazilas Alves ir argentinietis Macherano, messi kartais, bet pries ji neturiu nieko blogo, bet siaip negaliu ziuret Barcos rungtyniu vien del dramos burelio.
2012-01-01
+4
Atsakyti
O jei į temą, tai Rubio visuomet pasižymėjo kaip gerai aikštę matantis ir kamuolius skirstantis žaidėjas. Bet jeigu neišmoks geriau pulti krepšį pats ir nepelnys daug taškų, tai niekada ir netaps aukščiausios klasės žaidėju, tokiu kaip Nashas.
2012-01-01
+21
Atsakyti
Pavel_IvanNes yra Pocius kasio. O Real palaikau pagrinde futbolo, yra Ronaldo, Ozil, Mourinho, ir normalus ispanai Xabi, Ramos, Casillas, yra dar Kaka,. Tik disovai kad Di Maria ir jau retai bet kartais Ronaldo vaidina. Bet netiek kiek Barca.


Barcos žaidėjams seniai laikas keisti profesiją iš futbolininkų į aktorius. Ypatingai tai liečia Barcos ispanus.

P.S. Mėgstamiausia komanda - Juventus
2012-01-01
+20
Atsakyti
Rubio
Real Madrid
2012-01-01
-2
Atsakyti
Nes yra Pocius kasio. O Real palaikau pagrinde futbolo, yra Ronaldo, Ozil, Mourinho, ir normalus ispanai Xabi, Ramos, Casillas, yra dar Kaka,. Tik disovai kad Di Maria ir jau retai bet kartais Ronaldo vaidina. Bet netiek kiek Barca.
2012-01-01
+5
Atsakyti
Triedalai
Nottingham Forest
2012-01-01
+1
Atsakyti
englishman
westham united
2012-01-01
+10
Atsakyti
Pavel_Ivannieko is jo gero nebus, Mo Williams geresnis zymiai. Taip sakau nes nepatinka man ispanai. Kokia jusu megemiausia futbolo komanda uzsienio? Man tai Manchester city


jei taip nemegsti ispanu, kodel megstamiausia eurolygos komanda Realas?

p.s. Miuncheno Baernas.
2012-01-01
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.