Didžiąją karjeros dalį Charlie Bellas praleido Milvokio „Bucks“ komandoje
Didžiąją karjeros dalį Charlie Bellas praleido Milvokio „Bucks“ komandoje
Nuotr. AP–Scanpix
Pastaruosius šešerius metus NBA lygoje rungtyniavęs 32 metų 191 cm ūgio Charlie Bellas grįžta į Italiją. Gynėjas pasirašė sutartį su Kasertos „Pepsi“ ekipa.

Bellas dalį 2001-2002 metų sezono praleido Trevizo „Benetton“ komandoje, 2002-2003 metais gynė Bolonijos „Virtus“ komandos garbę, o kitą sezoną vilkėjo Livorno „Mabo“ marškinėlius.

2005-2010 metais gynėjas praleido Milvokio „Bucks“ gretose, o praėjusį gynė „Golden State Warriors“ komandos garbę, tačiau šio sezono pradžioje buvo atsisakyta gynėjo paslaugų.

Per savo karjerą NBA lygoje Bellas pasiekė 8,5 pelnytų taškų, 2,2 atkovotų kamuolių ir 2,3 rezultatyvių perdavimų vidurkį.
Komentarai:
akbaras
kai toki zaideja galejo ir Zalgiris paimti, tikrai geras zaidejas, va tokio zaidejo mums reiketu, jis tikrai bus lyderis Kasertoje
2012-01-02
-5
Atsakyti
NBA buvo silpnas vidutiniokas , o Kasertoj turėtu buti lyderiu
2012-01-02
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.