Nate'as Robinsonas artimiausiu metu turėtų tapti „Golden State Warriors“ ekipos nariu
Nate'as Robinsonas artimiausiu metu turėtų tapti „Golden State Warriors“ ekipos nariu
Nuotr. AFP-Scanpix
Prieš kelias savaites bedarbiu tapęs Nate'as Robinsonas artimiausiu metu turėtų tapti „Golden State Warriors“ ekipos nariu. Praėjusį sezoną Oklahomos „Thunder“ klube baigęs 27 metų 175 cm ūgio Robinsonas prieš pat Kalėdas vietoje dovanų gavo atleidimo lapelį.

Ouklendo žiniasklaida praneša, kad šoklumu garsėjantis nykštukas ir „Warriors“ klubas jau susitarė dėl sutarties, o apie jos sąlygas bus pranešta jau artimiausiu metu. Robinsonas naujame klube sudarytų gynėjų trio su Monta Ellisu ir Stephenu Curry.

Praėjusį sezoną Bostono „Celtics“ ir „Thunder“ marškinėlius vilkėjęs Robinsonas vidutiniškai per rungtynes aikštėje praleisdavo po 7,5 minutės ir rinkdavo po 3,3 taško bei atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Šį sezoną prie „Warriors“ vairo stojo Markas Jacksonas, o jo auklėtiniai per pirmąsias penkerias rungtynes iškovojo dvi pergales.
Komentarai:
Jam tinka wariors,gan greita zaidima zaidzia,bet gyneju turi daug,be eliso ir curry dar turi irgi nedideli i.smitha naujoka lyg,kartais sulosianti normaliai,tai vel laukia panasi role kaip bostone..
2012-01-04
+3
Atsakyti
Niekas jo nenori. Kas antras Warriors fanų komentaras: "you gotta be fukin kiddin me" :D
2012-01-04
-5
Atsakyti
KinderiaXxXNa bus neblogas atsarginis, jei duos jam zaist...


O, žiūrių kažkas iš NLSC mano Start-up'ą užsimetė :D
2012-01-04
-7
Atsakyti
Na bus neblogas atsarginis, jei duos jam zaist...
2012-01-04
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.