Ketvirtadienį užgeso aukščiausio Rusijoje žmogaus Aleksandro Sizonenkos gyvybė
Ketvirtadienį užgeso aukščiausio Rusijoje žmogaus Aleksandro Sizonenkos gyvybė
Nuotr. RIA Novosti-Scanpix
Sankt Peterburge ketvirtadienį mirė aukščiausias žmogus Rusijoje – buvęs garsus krepšininkas Aleksandras Sizonenka. 243 cm ūgio milžinas būdamas 52 metų mirė nuo sunkios ligos, dėl kurios jis buvo prikaustytas prie lovos.

Savo karjerą jis pradėjo būtent Leningrado „Spartak“ komandoje, kuri paskutiniu metu Sizonenkai ištiesė pagalbos ranką.

Trejus metus praleidęs „Spartak“ ekipoje, aukštaūgis po to persikėlė į Kuibyševą, kur gynė „Strojitel“ klubo garbę (1979-1986 m.).

Komentarai:
gfgdgfdgalit isverst trumpai ka jie cia pakalbejo


Jo galiu. Visu pirma gaila sportininko nes geras budavo savo laikas ir dar karta isitikinau koks sudas dedasi rusu valstybeje.

Sako kad jam tapo bloga ir jis susizeide nukristamas savo laiptineje poto ji isnese su nestuvo pagalba atveze i ligonine kur jam tapo dar labiau bloga bei jis prase pagalbos guledamas savo palatoje kviete sauke bet jam uzdare durys ir padare vaizda kad nieko negirdejo pinigu gydimuj jis neturejo bei is giminiu turi tik viena drauga kuris jam padedavo,bei norejo surinkti pinigu is zmoniu jo gydimui...

Isvada jeigu daktarai ko greiciau butu padare visus tyrimus bei diagnazotu kas jam negerai ir kaip reikia gydyti ji tai gal ir butu zmogu isgelbeje,bet nera pinigu ir visiems nusispjauti ant taves ir nesvarbu kom tu buvai anksciau bei ka tu pasiekei, graudu kaip elgesi toje rusijoje su zmonem ir manau cia ne pirmas atvejis ju yra zymiai daugiau.
2012-01-06
-6
Atsakyti
geras
tai va gal ir gerai kad siuolaikiniai krepsininkai uzsidirbas normalius pinigus kad senatvej nereiktu taip kentet
2012-01-06
+1
Atsakyti
gfgdgfd
galit isverst trumpai ka jie cia pakalbejo
2012-01-06
-5
Atsakyti
Vienu žodžiu, tikrai graudu, dabar suprantu kodėl sakoma "nuvarytus arklius nušauna", bet juk čia žmogus ir savo laiką šaliai atidavęs....
2012-01-06
-6
Atsakyti
graudu
ziureti, kaip zmogus buvo paliktas likimo valiai
2012-01-06
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.