Moksleivių krepšinio lyga (MKL) ir toliau tęsia tradiciją „Žvaigždžių dienos“ renginį organizuoti per Lietuvos krepšinio federacijos taurės turnyro finalo ketvertą. Šįkart MKL „Žvaigždžių diena“ įvyks vasario 17 dieną Kaune, naujojoje „Žalgirio“ arenoje.

Jau nuo šiandien krepšinio mokyklų treneriai pradės balsavimą, kurie jaunieji krepšininkai verti dalyvauti MKL „Žvaigždžių dienos“ Rytų-Vakarų komandų mūšyje. Krepšinio specialistai išrinks po keturis kiekvienos amžiaus grupės vaikinus ir merginas, vieną dalyvį pasirinks šventėje vadovausiantys treneriai, o vieną dalyvį išrinks „Manijos Moksleivių krepšinio lygos“ sirgaliai. Balsavimas po kurio laiko vyks MKL puslapyje Facebook‘e. 

Net keturias valandas vyksiančiame renginyje žiūrovai galės išvysti geriausių šalies jaunųjų krepšininkų Rytų ir Vakarų rinktinių kovas. Vienu metu ant parketo žengs patys perspektyviausi vaikai (1998 metais gimę ir jaunesni), jaunučiai (1996-1997 m. gimimo) ir jauniai (1994-1995 m. gimimo). Aikštelėje petys petin stos geriausi savo amžiaus vaikinai ir lygių neturinčios merginos.

Be tradicinių Rytų ir Vakarų komandų rungtynių susirinkusieji į „Žalgirio“ areną galės išvysti tritaškių metimų bei dėjimų konkursus. O taip pat tik Moksleivių lygoje išbandytos Karavano, Bauduko, Slalomo“ ir Vienas už visus, visi už vieną varžybos.

„Manijos Moksleivių krepšinio lygos“ krepšininkai norintys dalyvauti įvairiose rungtyse ir konkursuose į Žvaigždžių dieną turi registruotis per savo krepšinio mokyklas.
Komentarai:
Už Kauno Žalgirį! ;)Pasisekė vaikam :)


matos, kad tau nepasiseke ir pavydas :D neturejai vaikystes, zmogau, nepavydek, kas ja turi ;)
2012-01-11
-3
Atsakyti
Pasisekė vaikam :)
2012-01-11
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.