Sekmadieninė mokyklėlė – tai galimybė jauniausiems Šarūno Marčiulionio krepšinio akademijos auklėtiniams papildomai nemokamai pasitreniruoti šalia treniruočių darbo dienomis, o nelankantiems krepšinio vaikams – susipažinti su krepšinio pagrindais ir akademija bei jos treneriais. Tai puikus laisvalaikio praleidimo būdas pradinukams ar net darželinukams.

Apie Sekmadieninės mokyklėlės užsiėmimus kalbamės su Š.Marčiulionio akademijos administratoriumi bei treneriu Edvinu Justa.

– Ar daug vaikų lanko Sekmadieninės mokyklėlės užsiėmimus?
– Malonu, kad yra didelis susidomėjimas Sekmadienine mokyklėle, ir kiekvieną sekmadienį pas mus atvyksta daug vaikučių ir tėvelių. Tėveliai nuolatos atidžiai stebi treniruotes ir džiaugiasi savo sūnelių tobulėjimu. Jie patenkinti, kad jų vaikas yra užimtas, lavinamas, turiningai praleidžia sekmadienio rytą, su juo dirba profesionalūs treneriai. Tuo pačiu metu tėveliai gali pabendrauti ir su treneriais, išsiaiškinti visus jiems rūpimus klausimus.

– Ko mokomi Sekmadieninės mokyklėlės lankytojai?
– Jaunesnieji vaikai mokomi krepšinio pagrindų, jie žaidžia įvairius su krepšinio elementais susijusius žaidimus, mėto į nuleistus krepšius. Tik pradedantys lankyti krepšinio treniruotes vaikai mokami taisyklingai stovėti, judėti, varytis kamuolį, mesti jį į krepšį. Jų treniruotes paįvairina ir estafetės bei žaidimai, lavinantys jų įgūdžius, reikalingus krepšiniui. Juk turi būti ir linksma, ir malonu, ir naudinga.

Vyresniosios grupės krepšininkai jau daugiau mokomi krepšinio technikos, jie daugiau žaidžia krepšinį du prieš du ar trys prieš tris.

– Kokie treneriai dirba sekmadieniais?
– Sekmadieniais dirba du treneriai todėl, kad yra kintamas vaikų skaičius, o dviem treneriams lengviau dirbti ir kartu, ir padalinus grupę pusiau. Tai suintensyvina treniruotę ir padidina jos kokybę. Sekmadieninės mokyklėlės treneriai keičiasi, ir vaikai turi galimybę pajusti skirtingas trenerių darbo metodikas. Dirba ir treneriai, treniruojantys pagrindines komandas.

– Kiek kainuoja Sekmadieninės mokyklėlės užsiėmimai?
– Sekmadieninės mokyklėlės užsiėmimo mokestis – 10 litų.

– Ar gali Sekmadieninės mokyklėlės užsiėmimus lankyti darželinukai ar nesitreniruojantys mūsų akademijoje vaikai?
– Taip, Sekmadieninę mokyklėlę gali lankyti ir nesitreniruojantys pas mus vaikai, ir darželinukai. Užsiėmimus gali lankyti ir mergaitės, bet nedaug jų pasinaudoja šia galimybe. Daugiau mergaičių dalyvauja mūsų dieninėse vasaros stovyklose, kurios vyksta pas mus birželio mėnesį. 

Šarūno Marčiulionio krepšinio akademija
kviečia berniukus ir mergaites
lankyti Sekmadieninės mokyklėlės užsiėmimus,
kurie vyksta kiekvieną sekmadienį:
10-11 val. - gim. 2005 m. ir jaunesni,
11-12 val. - gim. 2004 m. ir vyresni.

Informacija telefonais Vilniuje:
272 2118, 272 2344,
www.krepsinioakademija.lt

Komentarai:
saumas
idomu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-16
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.