Soony Weemsas sužaidė blogiausias sezono rungtynes
Soony Weemsas sužaidė blogiausias sezono rungtynes
Nuotr. Fotodiena/R.Dačkus
Juodų dienų pasitaiko net vienam ryškiausių Eurolygos krepšininkų Kauno „Žalgirio“ komandos puolėjui Sonny Weemsui.   

Iki šiol Eurolygos turnyre vos kartą dviženklio taškų bei naudingumo balų skaičiaus nesurinkęs 25 metų 198 cm ūgio krepšininkas „Top 16“ etapą pradėjo sužaisdamas prasčiausias sezno rungtynes. 

„Žalgirio“ amerikietis mače su Izraelio čempionų klubu surinko minus 8 naudingumo balus, nors prieš tai jo naudingumo vidurkis siekė po 16,2 balo per mačą.

Mače su Tel Avivo „Maccabi“ ekipa amerikietis per 29 minutes pelnė 2 taškus (1/4 dvitaškių, 0/4 tritaškių), atkovojo 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 1 pražangą, tačiau 6 kartus suklydo ir 2 sykius prasižengė.

Antrąją ir trečiąją vietas prasčiausiai pasirodžiusių krepšininkų penketuke pasidalijo po minus 6 naudingumo balus surinkę dviejų pralaimėjusių Turkijos komandų žaidėjai – Stambulo „Galatasaray“ ekipos puolėjas Prestonas Shumpertas ir to paties miesto „Fenerbahce Ulker“ komandos aukštaūgis Gasperas Vidmaras.

32 metų 198 cm ūgio Shumpertas ant parketo praleido 24 minutes, bet taškais nepasižymėjo (0/3 tritaškių), atkovojo 1 kamuolį, išprovokavo 1 pražangą, 2 sykius suklydo ir 3 kartus prasižengė.

24 metų 208 cm ūgio Vidmaras per 12 minučių taškų nepelnė (0/1 dvitaškio), atkovojo 2 kamuolius, išprovokavo 1 pražangą, bet užsidirbo 1 bloką, 2 kartus suklydo bei mačo nebaigė dėl išnaudoto pražangų limito.

Ironiška, tačiau paskutiniajame reguliaraus sezono ture naudingiausiu žaidėju tapęs Pietro Aradori, šįkart pateko į prasčiausių žaidėjų ketvertuką. Rungtynėse su Bilbao „Gescrap Bizkaia Basket“ jis surinko minus 4 naudingumo balus.
Komentarai:
to brravas
tu gal durnas gerai zaidzia tik lkl o kas eurolygoj vis traukdavo ta zalgiri is duobes ? ne Weemsas kartais? nu gerai buvo jam juoda diena siandien bet del vienu blogu rungtyniu nereikia maisyt su sudais zaidejo aisku jei butu jis loses bent 50 procentu savo galimybiu gali but butu laimejes zalgiris bet ka darysi gaovs kitaip bet kad tik lkl jis gerai loia tai tu baik juokus sakyciau kaip tik atvirksciai jis eurolygoj dazniausiai geriau sulosia
2012-01-20
+1
Atsakyti
vardas
perdaug jis yra dievinamas, kai ateina svarbiausios rungtynes atsiskleidzia tikrasis zaidejo veidas
2012-01-20
-1
Atsakyti
brravas
tas vymsas gerai zaidzia tik lkl.kitur jis kaip ir culinsas ir serbai kroatai yra nulis.sakiau senai juos reikia gint lauk tik pazorina zalgirio varda.
2012-01-20
+1
Atsakyti
Na, net ir lyderiams pasitaiko juodų dienų, tik labai gaila, kad ta juoda diena pasitaikė būtent vakar. Manau kitą savaitę atsigriebs su kaupu jis prieš Bennet. :)
2012-01-20
-6
Atsakyti
is geriausio i blogiausia per 1 diena :D
2012-01-20
-3
Atsakyti
Iššaus dar šis žvėris
2012-01-20
-9
Atsakyti
act
Man tai kazkaip keista is vienos puses todel, kad kai tarkim losia rytas su zalgiriu, tai pas ryta nebuna juodu dienu tiesiog visi sako kad zalgiris uzdenge ir panasiai, o va cia jau gali but ir juoda diena ir panasiai :D

aisku sutinku su tuo kad buna dienu kai nekrenta, taciau reikia pripazint kad cia didziausia blogos dienos priezastis macabi juk ir rytas kiek pamenu weemsa pakankamai ilgai sausa islaike, tik macabi aisku kietesnis varzovas nei rytas tad sausa islaikyt sugebejo visas rungtynes
2012-01-20
+4
Atsakyti
manau kad weemsas pries visas auksto lygio komandas nieko gero nepadarodys, jeigu dar troicai nepakrenta, tai ta jo verzimasi link kasio labai nesunku padvigubint, o kadangi atmetinet nemegsta jis tai ir meta nesamone poto kokia kaip kad vakar... zodziu nieko labai jau keisto cia nera
2012-01-20
-2
Atsakyti
Tiesiog lose pries auksto lygio komanda, vat ir visa weemso blogo zaidimo paslaptis..
2012-01-20
-6
Atsakyti
As ant jo visai nepykstu, Visi matem, kaip jis gal zaisti. Is kitos puses Macabi tai ne koks Budivelnik, bet vis tiek zinau, kad jis atsigaus.
2012-01-20
+4
Atsakyti
Anonimas
mldc weems yra,visiems pasitaiko sudinu dienu
2012-01-20
-9
Atsakyti
opa
vakar rusu

komentatorius

Gomelskis taikliai

pasake - sivakar Sonny

Weems oro liniju

skrydziai atsaukti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-01-20
-7
Atsakyti
Grego
Daunei jus visi cie kas komentoja blt ko varit ant wemss,ir teip kiek komandai padejo o jodu dienu buna kiekvenam.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-01-20
+1
Atsakyti
Anonimas
Sito is Weemso niekas nesitikejo
2012-01-20
+1
Atsakyti
BIG SOFO
sofoklis pries rungtynes su zalgiriu:

http://www.youtube.com/watch?v=zctIVAYvh...
2012-01-20
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.