Dirkas Nowitzki šį sezoną nebėra toks aktyvus, kaip ankstesniais metais
Dirkas Nowitzki šį sezoną nebėra toks aktyvus, kaip ankstesniais metais
Nuotr. AP-Scanpix
Šį sezoną savojo žaidimo nerandantis Dalaso „Mavericks“ ekipos lyderis vokietis Dirkas Nowitzki JAV žiniasklaidai prisipažino besigailintis, jog vasarą rungtyniavo Lietuvoje vykusiame Europos čempionate. 

„Žvelgiant į praeitį, žaidimas Europos čempionate nebuvo teisingas sprendimas, tačiau jį priėmiau vardan savo šalies, – pareiškė 33 metų 213 cm ūgio Nowitzki. – Vis dėlto dalyvavimas Europos pirmenybėse man, žinoma, nepadėjo pasirengti sezonui. Rimtai treniruotis pradėjau tik baigiantis lapkričiui, o vėliau per savaitę sužaisdavau po 5-6 rungtynes. Žmonės kalba, kad aš jau pribaigtas, todėl pasiprašiau, kad klubas man suteiktų laisvą savaitę. Per šį laiką intensyviai treniruosiuos ir pamėginsiu atgauti jėgas.“

Prieš kelias dienas dešiniojo kelio skausmais ėmęs skųstis Nowitzki praleis mažiausiai tris mačus su Denverio „Nuggets“, Minesotos „Timberwolves“ ir Los Andželo „Clippers“ komandomis. Dėl to paties kelio traumos vokietis praėjusį sezoną praleido devynis mačus paeiliui.  

„Negaliu veržtis po krepšiu ir driblinguoti, o tai yra mano žaidimo dalis. Jeigu gavęs kamuolį neturiu progos atakuoti, tenka perduoti kamuolį kitam komandos draugui, nes suklaidinti varžovo ir veržtis po krepšiu negaliu. Kelis man neleidžia patogiai jaustis aikštėje“, – pareiškė Nowitzki.

Praėjusį sezoną Dalaso ekipai pirmąjį istorijoje NBA čempionų žiedą iškovojęs Nowitzki vidutiniškai rinkdavo po 24,1 taško, atkovodavo po 7,3 kamuolio bei atlikdavo po 2,6 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą.

Šį sezoną per 17 mačų vokietis vidutiniškai renka po 16,5 taško, atkovoja po 5,1 kamuolio bei atlieka po 2,1 rezultatyvaus perdavimo. 
Komentarai:
to tday
"ar LeBrono, kad neturi kiaušinių" Man atrodo vaikeli tu tokiu kiaushiniu neturesi kaip jo ...
2012-01-24
-2
Atsakyti
kYo
MIAMI HEAT :)TDaYMIAMI HEAT :)TDaYMIAMI HEAT :)niekada man tas dirkas nepatiko, o dabar dar labiau jo nemegstu. turejo laiko uztektinai pasiruost nba, bet kaltina cempionata.Tai kur tu mėgsi kai pažemino "the greatest team ever assembled" senukai.Gal jis per čempionatą sumušimų gavo, gal tą patį kelį susižeidė per čempą, ką jūs žinot, sportininkas geriau išmano ką kalba, negu ereliai prie ekrano.ereli pusk is cia, nepatinka neskaityk mano nuomones. atsiranda toki niuheliai kaip dirko, kobes aukos ir rekauja.Tai nafik nušneki su tuo "niekada dirko nemėgau". Už ką daugiau tu jo gali nemėgt, išskyrus tai, kad jis LeBrono nemesis?Suprantu Kobės nemėgimą, nes kažkada jis sulaužė vyro kodą, ar už tai, kad įmetė po gamewinnerį į kiekvienos komandos krepšį bent po kartą, ten kokio wade'o, kad šaipės iš to Dirko ligos, ar LeBrono, kad neturi kiaušinių, ar, kad paliko Klyvlendą, bet už ką nemėgt dirko? Jis vienas geriausių patrioto tiek savo komandai, tiek savo šaliai pavyzdžių.nemegstu, nes jis lopas. pasiputes labiau nei kobe. kad nesiseka zaist tai kaltina dabar cempionata, nors turejo 3 menesius pasiruosimui, o man ant jo patriotiskumo nusisikt, but lietuvis but kita kalba


Labai gerai argumentuoji savo teigini "nemegstu jo nes jis lopas". Kiek tau metu vaikeli ? Beje nei jis pasiputes nei ka o atvirksciai vienas is ramesniu krepsininku kurie nesidaro sau papildomos reklamos visokiomis nesamonemis kaip miltu metymas i ora ar kazkas panasaus.
2012-01-23
+2
Atsakyti
to tday
jo galima nemegt, nes parsidave NBA komercijai su savo flu game per finalus :)))
2012-01-23
+3
Atsakyti
TDaYMIAMI HEAT :)TDaYMIAMI HEAT :)niekada man tas dirkas nepatiko, o dabar dar labiau jo nemegstu. turejo laiko uztektinai pasiruost nba, bet kaltina cempionata.Tai kur tu mėgsi kai pažemino "the greatest team ever assembled" senukai.Gal jis per čempionatą sumušimų gavo, gal tą patį kelį susižeidė per čempą, ką jūs žinot, sportininkas geriau išmano ką kalba, negu ereliai prie ekrano.ereli pusk is cia, nepatinka neskaityk mano nuomones. atsiranda toki niuheliai kaip dirko, kobes aukos ir rekauja.Tai nafik nušneki su tuo "niekada dirko nemėgau". Už ką daugiau tu jo gali nemėgt, išskyrus tai, kad jis LeBrono nemesis?Suprantu Kobės nemėgimą, nes kažkada jis sulaužė vyro kodą, ar už tai, kad įmetė po gamewinnerį į kiekvienos komandos krepšį bent po kartą, ten kokio wade'o, kad šaipės iš to Dirko ligos, ar LeBrono, kad neturi kiaušinių, ar, kad paliko Klyvlendą, bet už ką nemėgt dirko? Jis vienas geriausių patrioto tiek savo komandai, tiek savo šaliai pavyzdžių.


nemegstu, nes jis lopas. pasiputes labiau nei kobe. kad nesiseka zaist tai kaltina dabar cempionata, nors turejo 3 menesius pasiruosimui, o man ant jo patriotiskumo nusisikt, but lietuvis but kita kalba
2012-01-23
-1
Atsakyti
MIAMI HEAT :)TDaYMIAMI HEAT :)niekada man tas dirkas nepatiko, o dabar dar labiau jo nemegstu. turejo laiko uztektinai pasiruost nba, bet kaltina cempionata.Tai kur tu mėgsi kai pažemino "the greatest team ever assembled" senukai.Gal jis per čempionatą sumušimų gavo, gal tą patį kelį susižeidė per čempą, ką jūs žinot, sportininkas geriau išmano ką kalba, negu ereliai prie ekrano.ereli pusk is cia, nepatinka neskaityk mano nuomones. atsiranda toki niuheliai kaip dirko, kobes aukos ir rekauja.


Tai nafik nušneki su tuo "niekada dirko nemėgau". Už ką daugiau tu jo gali nemėgt, išskyrus tai, kad jis LeBrono nemesis?

Suprantu Kobės nemėgimą, nes kažkada jis sulaužė vyro kodą, ar už tai, kad įmetė po gamewinnerį į kiekvienos komandos krepšį bent po kartą, ten kokio wade'o, kad šaipės iš to Dirko ligos, ar LeBrono, kad neturi kiaušinių, ar, kad paliko Klyvlendą, bet už ką nemėgt dirko? Jis vienas geriausių patrioto tiek savo komandai, tiek savo šaliai pavyzdžių.
2012-01-23
-4
Atsakyti
TDaYMIAMI HEAT :)niekada man tas dirkas nepatiko, o dabar dar labiau jo nemegstu. turejo laiko uztektinai pasiruost nba, bet kaltina cempionata.Tai kur tu mėgsi kai pažemino "the greatest team ever assembled" senukai.Gal jis per čempionatą sumušimų gavo, gal tą patį kelį susižeidė per čempą, ką jūs žinot, sportininkas geriau išmano ką kalba, negu ereliai prie ekrano.


ereli pusk is cia, nepatinka neskaityk mano nuomones. atsiranda toki niuheliai kaip dirko, kobes aukos ir rekauja.
2012-01-23
-3
Atsakyti
MIAMI HEAT :)niekada man tas dirkas nepatiko, o dabar dar labiau jo nemegstu. turejo laiko uztektinai pasiruost nba, bet kaltina cempionata.


Tai kur tu mėgsi kai pažemino "the greatest team ever assembled" senukai.

Gal jis per čempionatą sumušimų gavo, gal tą patį kelį susižeidė per čempą, ką jūs žinot, sportininkas geriau išmano ką kalba, negu ereliai prie ekrano.
2012-01-23
+5
Atsakyti
„Žvelgiant į praeitį, žaidimas Europos čempionate nebuvo teisingas sprendimas, tačiau jį priėmiau vardan savo šalies' ' tikras patriotas na taip nereikejo jam Liettuvoje zaist nebjaunas visgi Dirkas jau yra.
2012-01-23
-5
Atsakyti
niekada man tas dirkas nepatiko, o dabar dar labiau jo nemegstu. turejo laiko uztektinai pasiruost nba, bet kaltina cempionata.
2012-01-23
-5
Atsakyti
be Dirko vokiecia kol kas nelabai ir pro atrankines prasibrautu,turi jie perspektyvaus jaunimo,bet kol kas be dirko jiem cempionatuose nera ka veikti.o del pailsejimo,taigi lokautas buvo iki gruodzio 25 :D tai ka jis dare?vaikus gal,kad nepailsejo :D euro finale gi zaist irgi nereikejo dar kelios dienos +atostogu :D zodziu pliurpia bele pliurpt,kad tik NBA ego neuzgaut,gi praeita sezona tas jo kelis jau parejo..
2012-01-23
+5
Atsakyti
Na seip gerbiu dirka labai, bet sy kart tai nelabai suprantu prie ko cia tas euro cempas. Gi po jo dar buvo daugiau negu 3 menesiai ir poilsiui ir pasiruosimui. Tai kiek jam reikia puses metu kad suspetu atsigaut ?
2012-01-23
+7
Atsakyti
Isvis daryti ta europos cempiomata lietuvoje nebuvo geras sprendimas.. Prisivage pinigu visokios organizacijos, o jus durniukai gavot ko norejot..
2012-01-23
+9
Atsakyti
Bribaige vokieciai vargsiuka.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-01-23
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.