Į Vilnių atvykęs legendinis serbų krepšininkas, o dabar – Trevizo „Benetton“ treneris Aleksandras Džordževičius prisipažino, kad niekada nepamiršo 1995 metų Europos krepšinio čempionato finalo, kuomet jo komanda 96:90 palaužė Lietuvos rinktinę. Tuomet Džordževičius pelnė 41 tašką ir pataikė devynis tritaškius iš dvylikos, rašo „lrytas.lt“.

„Tai buvo ko gero geriausias finalas ir rungtynės, kokiose tik teko žaisti su nacionaline ekipa. Tai buvo mūsų didysis sugrįžimas. Ten susitikome su savo draugais ir kolegomis Rimu Kurtinaičiu, Arvydu Saboniu, Artūru Karnišovu, Valdemaru Chomičiumi ir kitais. Man tai – didingas atsiminimas ir pasididžiavimas savo šalimi“, – kalbėjo Džordževičius.

Kalbėdamas apie antradienio Europos taurės „Last 16” L grupės mačą su Vilniaus „Lietuvos rytu“ jis favoritu nesijautė – treneris tvirtino, kad vilniečių ekipa yra stipresnė. Bet patikino – jo komanda kovos iki galo.

„Tai bus labai sunkus mačas. Žinome apie Lietuvos krepšinį, jo kultūrą ir tradicijas, todėl čia atvykome parodyti geriausią žaidimą, o tai bus sunku.

„Lietuvos rytas“ demonstruoja fizinį ir į puolimą akcentuotą žaidimą. Aleksandras Džikičius mėgsta sužaisti pačioje pradžioje, todėl turėsime tam sutrukdyti. Čia atvykome po pralaimėjimo vietiniame čempionate, tačiau tai nedarys įtakos rytdienos susitikimui“, – kalbėjo „Benetton“ strategas.

Komentarai:
Finalas buvo legendinis ir teisėjai labai palaikė Jugoslavus.
2012-01-24
-4
Atsakyti
Tikiuosi sulauksim tikro krepsinio sou! Na ir zinoma Lietuvos komandos pergales!
2012-01-23
+9
Atsakyti
Net nezinaujau, kad jis trenesris. Bus didele garbe pamatyti si dydi krepsininka
2012-01-23
-3
Atsakyti
Aha
Šiaip įdomu, kokio dopingo užėdęs tada Džordževičius buvo, kad taip siautė... Apskritai vienas iš pačių skaudžiausių pralaimėjimų Lietuvos krepšiny. Kaip makedonams ar Žalgirio Maccabiui.
2012-01-23
+1
Atsakyti
To ADMIRAL
čia jis apie tą teisėją

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-01-23
-2
Atsakyti
Linas
Admiral, apie Taliverį čia turbūt...
2012-01-23
+1
Atsakyti
Mr.DickTą nygerį dar db turbūt pamatę žmonės gatvėje nulinčiuotų!--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


spalvu neskiri???
2012-01-23
-3
Atsakyti
tegul dar pasididziuoja ir amerikieciu teiseju kuris pjove pro sali kaip reta,po to akibroksto ir nebekviecia NBA teiseju i Europos cempionatus
2012-01-23
+7
Atsakyti
Mr.Dick
Tą nygerį dar db turbūt pamatę žmonės gatvėje nulinčiuotų!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-01-23
+6
Atsakyti
as ir nesuprantu kuo ce didziuotis tas pats kas aplenkt zmogu be koju. P.S. tas teisejas jodaodis kur nesamones svilpe ciut gryzes i jav iskart neteka teisejo licenzijos.
2012-01-23
-1
Atsakyti
teisejai istempe, ka jis tup didziuojasi? lohas
2012-01-23
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.