Komentaras: Kodėl „Lietuvos rytas“ apvagia krepšinio sirgalius?

2012-01-25 11:31
Rokas Buračas, „BasketNews.lt“ korespondentas
Komentarai:
Tavariščiui Samhain
Kuriame turnyre Žalgiris savo iniciatyva atsisakė dalyvauti? A? Sklido kalbos kad Žalgiris ir rytas atsisakys BBL'o ir tai suprantama: jokių perspektyvių, reitingų taškų eurolygai, nieko. Tam alternatyva VTB su didesniais priziniais fondais, kelionių išlaidų dengimais.
2012-01-25
+2
Atsakyti
vasia gerulaitis
Aisku tegul zaidzia rytas bus eilini karta sutriuskintas BBL 3 vietos laimetojai . Tegul rodo nors visos TV nors tiesa sakant nelabai ka ir bus ziureti, aisku galbut Zalgiris gulincio nespardys kai sako Kurtinaitis.
2012-01-25
+1
Atsakyti
Tokie straipsniai tik patvirtina fakta kad Vainausku dieneles suskaiciuotos,bankrutavus Snorui sie apgailetini zmones praranda monopoli ziniasklaidoje.Su tuo ir sveikinu visus,linkejimai rytfaniams:)
2012-01-25
+11
Atsakyti
kYo
Nesitikejau sito is basketnews...
2012-01-25
-2
Atsakyti
Komjaunimo rytasTai kam rytas LKL'e žaidžia? A ten Naglių, Baltų, Lietkabelių yra, kad po to galima būtų skambes,šlovingas antraštes pirmajame puslapyje spausdinti (patalpinti): pažemino, sutriuškino, užbombardavo ir t.t. Tik stipresnis priešininkas ir bruka uodegas... Tai lai žaidžia Vilniaus regioninėje lygoje: toli važiuoti nereikės, bus ,, skambios pergalės" ir sirgaliai patenkinti.


O su Zalgiriu, nori pasakyt kitaip yra?
2012-01-25
+1
Atsakyti
is pirmo zvilgsnio straipsnis gali pasirodyti gana saliskas. bet kai pagalvoji... tai juk gryna tiesa cia parasyta.. o LR tokius veiksmus niekaip kitaip kaip santazu nesivercia liezuvis vadinti.
2012-01-25
+3
Atsakyti
Komjaunimo rytas
Tai kam rytas LKL'e žaidžia? A ten Naglių, Baltų, Lietkabelių yra, kad po to galima būtų skambes,šlovingas antraštes pirmajame puslapyje spausdinti (patalpinti): pažemino, sutriuškino, užbombardavo ir t.t. Tik stipresnis priešininkas ir bruka uodegas... Tai lai žaidžia Vilniaus regioninėje lygoje: toli važiuoti nereikės, bus ,, skambios pergalės" ir sirgaliai patenkinti.
2012-01-25
+2
Atsakyti
adamkaus_slepetes
tsakant su rudupiu tikrai persudyta bet i tai galima ir su sarkazmu pasiziureti:) o kiti klausimai tikrai taikliai iskelti. ypac del remeju. jie tokiu sprendimu turetu buti stipriai nusivyle. ir idomu ar ryto klubas toliau skies, kad komanda su televizija nesusijusi.
2012-01-25
+2
Atsakyti
Martynas
Geda bnews.lt , ideti toki saliska , neobjiektyvu straipsni ... Geda!!
2012-01-25
+1
Atsakyti
Sutinku su visais straipsnio autoriaus išvardintais punktais, apart to kad rytas bijo Rudupio:)
2012-01-25
+2
Atsakyti
Šiemet Rytas surinko pilna arena, nors paskutiniai bilietai po 100 litų kainavo, o praeitais metais LKL finaluose nesurinko.

Per daug tų rungtynių Žalgiris ir Lietuvos Rytas. Prarado jie savo skonį.
2012-01-25
+1
Atsakyti
Na, bet gal nereikia, kaltint sito basketnews.lt korespondento. Koki zmogui padave teksta toki ir isspausdino. Siaip nenustebciau jeigu straipniuko iniciatorius butu Balciunas. Mato, kad neiseis uzdirbt tiek kiek planavo is taures varzybu, tai ir imasi tokiu priemoniu. Is to melagio (ka irode Kauno apylinkes teismas) galima visko tiketis
2012-01-25
-3
Atsakyti
vilnietisGi Buracas yra Lietuvos Ryto gerbejas, ko jus taip pykstat ant jo straipsnio? Tiesiog zmogus nori matyt daugiau Zalgirio - LR dvikovu, ko beje nori visi SVEIKO PROTO zmones.


Per daug yra nesveika. Praeitais metais Žalgirio ir Ryto rungtynės nebuvo tokio susidomėjimo, kaip šiemet. Bilietai visi išpirkti dar dienai iki rungtynių. PILNA arena. Atmosfera pasakiška. Praeitais metais, buvo šūdas. Rytas turėjo El-Amina, Šara, bet jie rungtynėse prieš Žalgiri net pilnos arenos nesurinko. O šiemet kai bilietu kainos iškeltos, visi išpirkti be problemų.
2012-01-25
+2
Atsakyti
Nepuošia b.news tokie straipsniai.
2012-01-25
+2
Atsakyti
Plytfanis
Visiskai neobjektyvus, saliskas, gedingas straipsnis.Rasyta, kad parasyti.
2012-01-25
+3
Atsakyti
geriausias
ai nu jo ryto fanai dziaugiasi:)nes siemet nelabai jie ir matys pergaliu pries ryta:)
2012-01-25
-1
Atsakyti
ale matai
Buračėlis, Respublikos šunaujos pudeliukas. Paloti užsigeidė. Niekas nieko neapvaginėja ir šiaip sau dalyvauti neatsisako. Jei buvo bent žodinis susitarimas, turi žodžio laikytis. Teisingai padarė, kad atsisakė, o dabar skalikus siundo, matai kažkas kažko bijo, nenori ir pan. Kaip ir visada neprinokėliai žaliaodžiai savo politiką ir biznį nori prastumti ir bėdavoja, kad kažkas jiem trukdo. Patys muša, patys rėkia. Jokio prestižo ar kitos naudos ta LKF taurė nesuteikia, tai kam dar tampytis.
2012-01-25
Atsakyti
Aš tai galvoju kad rytas atsisakė dalyvaut todel nes lkf finalo ketvertas kaune...
2012-01-25
+3
Atsakyti
as zn buraca, jis uz kauno kluba, bet gyvenantis vln. krepsinio zaisti niekada nemokejo, bet buvo zalgfanis is kurio visi saipesi. Dabar bando islieti nuoskaudas patirtas :) visi punktai pamineti yra brudas.
2012-01-25
+2
Atsakyti
samhainIr dar klausimas. Kodel tarp "Atrinktu" komentaru pilna anonimu, lendanciu straipnio autoriui i sikna? Pagal kokius kriterijus juos atrinkot?


pagal tuos ir atrinko :D
2012-01-25
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.