Robertas Javtokas pyko dėl prasti sužaistos mačo pabaigos
Robertas Javtokas pyko dėl prasti sužaistos mačo pabaigos
Nuotr. Fotodiena.lt/G.Bubliauskas
Kauno „Žalgirio“ nesėkmė Eurolygoje šokiravo komandos krepšininkus. Naudingiausiai komandoje žaidęs Robertas Javtokas po pralaimėjimo Kantu „Bennet“ komandai teigė vis dar tikintis, kad jis ir jo ekipa buvo stipresni už varžovus.

„Kažkokia kvailystė: pergalė išsprūdo, Fortūną vėl paleidome iš rankų, nors jau, atrodė, viską buvome padarę“, – „lrytas.lt“ cituoja Javtoką. – Ketvirtajame kėlinyje pradėjome piktnaudžiauti, mėtyti nuo iš toli, metimai buvo kvaili, neparuošti. Turėjome 10 taškų skirtumą, vietoje to, kad dar tiek būtume atitrūkę, viską išbarstėme.  

„Bennet“ – pakankamai gudri komanda, žaidė protingą krepšinį, išnaudojo mūsų klaidas.  Atmosfera šioje salėje buvo gera, žiūrovų šėlsmas ir mus turėjo užvesti“.

„Nors aš vis tiek manau, čia, žinoma, tik mano asmeninė nuomonė – mes, nors ir pralaimėjome, esame stipresni už Kantu. Ir tikrai turėjome juos įveikti. Dabar belieka laukti Kaune“, – sakė 17 naudingumo balų surinkęs Javtokas.

„Žalgirio“ lyderis Sonny Weemsas, šįkart surinkęs 14 taškų, taip pat keikė tragiškąjį ketvirtą kėlinį.

„Neįtikėtina, kaip mes sužaidėme ketvirtame ketvirtyje. Turėjome problemų abejose aikštės pusėse. Gynyboje darėme didžiules klaidas, o puolime skubėjome mesti, atrodė, lyg niekas nežinojo savo vaidmens. Esame labai nusivylę tokia mačo baigtimi“, – sakė Weemsas.

Komentarai:
patys kalti
2012-01-26
+2
Atsakyti
Ne nu chebra ant Javtoko nestumkit, jau kuris laikas jis atlošia neblogai ir puolime, o gynyboje yra jis, Šalenga ir protarpiais Weems su Jankūnu žaidėjai kurie ginasi nesitaupydami ir eina į pagalba kai tokia reikia, tačiau per tokius grybenojus kaip Klimavičius, Rakovič, Popas... mūsų gynyba pastoviai užmėtoma kepurėmis.
2012-01-26
-20
Atsakyti
yra toks rusiškas eilėraštis, sorry,jeigu kas nesupras, bet jiems gal ir nereikia šito:

"журавли летят, а хули толку,

вот пойду возьму свою двухстолку,-

утки все попадали в болото

и п...здой накрылась вся охота."

Vakarykščiam Žalgiriui tai labai tinka... Atskirai pavardėm nerašysiu, kam būtent labiausiai, nes ir patys viską matėt.
2012-01-26
-13
Atsakyti
ATI@arnszaidimui vadovauja ne Weems, ne Popas, ne Javtokas ir ne Rako. Zaidimui vadovauja PG - Kalnas ir DC. DC geras zaidejas, nors vyresnis ir letesnis uz Kalna, taciau vis tiek atrodo geriau uz LIETUVOS RINKTINES PAGRINDINI IZAIDEJA. Ziauru ane?


jo baisu kiek pas ji sutartis su zk? nes ne fortunoj cia beda o klubo vadyboj manau vietoj kalniecio ir dc butu galima tikrai aukstos klases izaideja pasiimt...i bet cia zalgiris laiko ta kalnieti kaip kazkoki komandos simboli o jis aikstelei uz vidurio linijos kartais uzsikabina ir kamuoli pameta...o del rinktines tai didziule beda...
2012-01-26
-4
Atsakyti
FORTUNAsori kad nusisukau...--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


:)+++
2012-01-26
-2
Atsakyti
ATI
@arns

zaidimui vadovauja ne Weems, ne Popas, ne Javtokas ir ne Rako. Zaidimui vadovauja PG - Kalnas ir DC. DC geras zaidejas, nors vyresnis ir letesnis uz Kalna, taciau vis tiek atrodo geriau uz LIETUVOS RINKTINES PAGRINDINI IZAIDEJA. Ziauru ane?
2012-01-26
+2
Atsakyti
ATIfortuna ir VEL kisa fortuna! Zalgiiui pabaigoje SEKESI. Baudas mete 100% nors siaip jie baudas meta tragiskai. Weemso bauda + tskai, argi tai ne fortunos darbas??? Zalgiri lydejo SEKME, deja Kalnas uzuot sekmingai vadvaves zaidimui, ji griove todel ir pralosem!. Bakit kaltint fortuna, teisejos ar Bennet. Pralosem dek neeiliniu KALNO sugebejimu vadovaut komandai lemiamais rungtyniu momentais.


JO, suplėšėm Gustą ir kas iš to? Geriau žaidėm? Dabar imam po šių rungtynių ir uždraudžiam Kalniečiui artintis prie krepšinio aikštelės. Laimėsim kitąkart tokį mūšį? Kažkoks nesusipratėliškas mąstymas pas tave. Visas žaidimas sugriuvo ne Kalnietis žaidė... Taip, jis darė nesąmones, bet ne jis vienas per 4 kėlinį nesėkmingai sužaidė, net tas pats Weemsas jei ne baudos ir atkovotas kamuolys bei pelnyti 2 tšk, nemažas klausimas ką galvojo per ketvirtąjį kėlinuką, kad nieko nepadarė.
2012-01-26
+1
Atsakyti
FORTUNA
sori kad nusisukau...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-01-26
Atsakyti
javtoko puskablis
fortunos jus bl...

Kodel Javtokas nededa?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-01-26
+10
Atsakyti
ATI
arnsšiek tiek fortūnos reikėjo, pripažinkim. 4 kėlinį jau nebe Žalgirio naudai atsirado švilpukai, pamenat kaip Javtokui už "atseit neteisingą užtvarą" skyrė puolime pražangą? Ir eurolygos komentavo komentatorius, ir režisierius rodė ir rodė epizodą, na niekur ten nebuvo galima įžvelgti pražangos. Tam pačiam Rakovič nesportinė pabaigoj lempa, o jei jau ji buvo už žaidimą ne kamuolį, tai kai per baudų serijas sustabdė besiveržiantį Weems'ą turėjo būt analogiška bauda, kai ten jį ne į kamuolį visu kūnų puolė stabdyt...Bet visumoj jo, reikėjo patiems savo darbą atlikt, tada jau niekas nebūtų išplėšiąs pergalės iš rankų.


fortuna ir VEL kisa fortuna! Zalgiiui pabaigoje SEKESI. Baudas mete 100% nors siaip jie baudas meta tragiskai. Weemso bauda + tskai, argi tai ne fortunos darbas??? Zalgiri lydejo SEKME, deja Kalnas uzuot sekmingai vadvaves zaidimui, ji griove todel ir pralosem!. Bakit kaltint fortuna, teisejos ar Bennet. Pralosem dek neeiliniu KALNO sugebejimu vadovaut komandai lemiamais rungtyniu momentais.
2012-01-26
-3
Atsakyti
ATI
Marukasnesuprantu..cia man vienam atrode kad rakoviciui nesportine ir kalnieciai prazanga paciam gale buvo is kosmoso? as tai 15minuciu po rungtyniu keikiau teisejus,kad i uzpakali cantu sirgalem sulindes svilpia lempas:(


Teisejai klydo i abi puses, saliski tikrai nebuvo. O Bennet laimejo, nes puikiai mete baudas ir buvo pakilime, kuomet sprendesi rungtyniu baigtis. Zalgris lemiamu momentu atrode neuztikrintai, puse zaideju buvo tarsi prideje i kelnes. Tad pabaiga desninga, jei ne Weemso stebuklas (bauda + 2tskai), butu dar liudniau.
2012-01-26
+9
Atsakyti
šiek tiek fortūnos reikėjo, pripažinkim. 4 kėlinį jau nebe Žalgirio naudai atsirado švilpukai, pamenat kaip Javtokui už "atseit neteisingą užtvarą" skyrė puolime pražangą? Ir eurolygos komentavo komentatorius, ir režisierius rodė ir rodė epizodą, na niekur ten nebuvo galima įžvelgti pražangos. Tam pačiam Rakovič nesportinė pabaigoj lempa, o jei jau ji buvo už žaidimą ne kamuolį, tai kai per baudų serijas sustabdė besiveržiantį Weems'ą turėjo būt analogiška bauda, kai ten jį ne į kamuolį visu kūnų puolė stabdyt...

Bet visumoj jo, reikėjo patiems savo darbą atlikt, tada jau niekas nebūtų išplėšiąs pergalės iš rankų.
2012-01-26
-16
Atsakyti
nesuprantu..cia man vienam atrode kad rakoviciui nesportine ir kalnieciai prazanga paciam gale buvo is kosmoso? as tai 15minuciu po rungtyniu keikiau teisejus,kad i uzpakali cantu sirgalem sulindes svilpia lempas:(
2012-01-26
-32
Atsakyti
Woo_haaametaziauriai tragiska pabaiga . MYLIU Zalgiri , nors Fortuna ir uzpakali rodo.a jus galit bent karta pripazint, kad pralaimejot be jokiu kitu atmazu, tokiu kaip fortunos uzpakaliai, teiesejai, nesiseke ar dar kas nors.Toks jausmas, kad zali - tobula komanda, tipo: jei laimi - tai viskas gerai, nes taip turi buti, o jei tik pralaimi, tai prasideda - fortunos, teisejai, samokslai, vergai... absurdas kazkoks


Tokie tie "Žalgirio" fanai myli ir palaiko komandą nors tu ką. Respect. O dėl varžybų tai apmaudžiai pralaimėjom paskutiniam kėliny, ką dabar, teks barsa abu kartus nunešt.. Žalia Balta, Žalia Balta Hey, Hey!!!
2012-01-26
-3
Atsakyti
visa si sezona matomas gynybos nebuvimas, su labai retomis isimtimis, visiskai atviras krepsinis, tad ko tiketi kad laimes, jei leidzia mesti. Mums ir leidzia bet mes dar sugebam ir nepataikyti laisvi. Sis treneris nieko nepasieke ryte, nieko nebus ir zalgiryje...
2012-01-26
+4
Atsakyti
Luzau is antrastes :D
2012-01-26
-16
Atsakyti
metaziauriai tragiska pabaiga . MYLIU Zalgiri , nors Fortuna ir uzpakali rodo.


a jus galit bent karta pripazint, kad pralaimejot be jokiu kitu atmazu, tokiu kaip fortunos uzpakaliai, teiesejai, nesiseke ar dar kas nors.

Toks jausmas, kad zali - tobula komanda, tipo: jei laimi - tai viskas gerai, nes taip turi buti, o jei tik pralaimi, tai prasideda - fortunos, teisejai, samokslai, vergai... absurdas kazkoks
2012-01-26
+7
Atsakyti
Pasirodo ir Fortūna yra Zuoko vergė. Buratinui jau ėmė kenkti net antgamtinės jėgos.
2012-01-26
+4
Atsakyti
ATI
Kaltint fortuna tuomet kai kontroliuoji 35 minutes rungtynes, o per likusias 5 sugebi palost (vos 15% viso rungtyniu laiko), ya kvaila. Cia reik kaltint kai kuriu zaideju bukuma, neprofesionaluma, negerbima komandos, komandos fanu, bei komandos draugu.
2012-01-26
-1
Atsakyti
gaila Weems'o... juk akivaizdziai matesi, kad cia ne triflo sumanymas nes visi tiek zaidejai tiek Triflas nepagavo kas ivyko (apie kokias pergales galima sneket, kai visi kiti kibirai)

Visislaik sneka apie kazkokia fortuna... ble kokia fortuna kai patys grybaujat? ir sitas grybavimas prasidejo po 2004 sezono... Nesvarbu kokius zaidejus pirktumem zali visalaik pradeda fail'inti likus 5min iki susitikimo pabaigos ir nesvarbu ar zaidi pries budivelnyk ar pries barsa...kol nebus zalgiri psichologiskai tvirtu zaideju (kaip weems) tol pergaliu nebus...
2012-01-26
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.