Velimiras Perasovičius stos prie Valensijos „Basket“ klubo vairo
Velimiras Perasovičius stos prie Valensijos „Basket“ klubo vairo
Buvusiam Kauno „Žalgirio“ strategui Iliasui Zourui nepavyko tapti Valensijos „Basket“ klubo treneriu. Ispanijos klubo vadovai juo nusprendė paskirti 49 metų kroatą Velimirą Perasovičių

Praėjusį sezoną prie Stambulo „Efes Pilsen“ ekipos vairo stovėjęs Perasovičius kovą nusprendė trauktis iš posto, kai Turkijos pirmenybėse netikėtai pralaimėjo „Mersin BsB“ komandai. 

Valensijos klubas taip pat domėjosi ir Lietuvos rinktinės strategu Kęstučiu Kemzūra, tačiau šis ispanams atsakė, pareikšdamas jog prioritetą teikia mūsų šalies nacionalinei komandai.

Šiuo metu Valensijos klubas Ispanijos pirmenybėse yra iškovojęs 8 pergales per 17 mačų ir turnyro lentelėje dalijasi 7-10 vietas.
Komentarai:
d
idomu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-17
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.