Pergalę NBDL pirmenybėse iškovojo Arkanzaso „RimRockers“ krepšininkai, kurių gretose rungtyniauja Martynas Andriuškevičus. Praėjusią naktį namie žaidusi Arkanzaso ekipa 101:84 (25:26, 29:16, 25:24, 22:18) įveikė Floridos „Flame“ komandą.

Starto penkete rungtynes pradėjęs aukštaūgis iš Lietuvos per 24 minutes įmetė 6 taškus (3/5 dvitaškių). Andriuškevičius taip pat atkovojo 5 kamuolius, kartą suklydo ir 2 sykius prasižengė.

Po 45 rungtynių „RimRockers“ lieka penktoje NBDL vietoje tarp 8 komandų. Visgi nuo antrosios lygos ekipos Arkanzaso klubas atsilieka vos viena pergale.

Komentarai:
Mazai mete Martynas, tik 5 metimus, nu ten sunku zaist, kiekvienas uz savo statistika losia...
2006-04-02
-2
Atsakyti
Radas nesiputok taip:) ignoruok tokius durniuku juokelius ir tiek:)
2006-04-02
Atsakyti
siknius tu pats rasai ardiktuoji kam nors. tau raso uz dyka, ar uz losjono buteliuka. o siandien praseis? tik nesakyk kad ir muila turi. turbut is meriloendo parsivezei. liko gabaliukas, tai is unitazo ir issitraukei. ir tur net zinai kokia tai sporto saka krepsinis yra? o ? koks tu issilavines! uzjauciu kompiuteri prie kurio sedi. turbut ventiliatorius sti[priai dirba, nes baisiai salia jo smirda, specialiste! nueik i kiema ir smelio dezeje vaikuciams paskaiteles apie krepsini ir zaidejus pravesk, tai nors viena gera darba sekmadieni nuveiksi....pirdale!!!
2006-04-02
+1
Atsakyti
to siknius
man geda del tokiu lietuviu kaip tu. net negalima taip pasakyti, nes visai labatriasas ar koks lapskurninkas. kaip tu isvis gimei. kazkas ant durniaus pajuokavo koki vakara kur laiptinei, tai po 9 menesiu taip ir pasirodei nesutupetas. o dar ir rasyt moki? o mintis savo sakai ar susapnuoji? o gal tu kokios megeju lygos ekspertas, kad taip gerai krepsinyje susigaudai? pabaik bent kokia penkta klase, neuzauga!
martynai, tu saunuolis! ir butu gerai, kad tu neskaitytum verhseliu augintoju laisku cia. jei pasakyciau, kad jie grybai, tai reikstu kaip pagyrinma!
ir dar. lauksim , kada tu sizibesi labiau! tu tai gali! dideliam kritiku pavydui!
linkejimai tau!
2006-04-02
+1
Atsakyti
nera jau toks blogas zaidimas kaip jam.
2006-04-02
-4
Atsakyti
macas nbdl surinktu 40 tasku nx :)
2006-04-02
Atsakyti
gaidys andriuska, tegu grysta i zalgiris - 2 ten jam vieta.
2006-04-02
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.