Praėjusį sezoną prasidėjusi „Žalgirio“ Klubo narių socialinė akcija tęsiama ir šiais metais. Pirmieji ja džiaugėsi Jonavos vaikų globos namai, kuriems pastarasis šeštadienis buvo ypatingas. Nuo pat ankstaus ryto svečiuose vaikai sulaukė „Žalgirio“ Klubo narių, kurie vaikams atvežė ne tik gerą nuotaiką ir šiltą bendravimą, bet ir dovanų nuo „Žalgirio“ bei komandos rėmėjų.

Pabendravę su vaikais apie mokslus ir laisvalaikį, Klubo nariai įsitikino, kad, nors didžioji dauguma jonaviečių lanko futbolo treniruotes, apie „Žalgirį“ jie žino tikrai daug. Vaikų namų auklėtiniai be problemų įvardino visus žalgiriečius, domėjosi, kur išvyko praėjusį sezoną žaidę krepšininkai, ir įdėmiai klausė pasakojimų apie juos. Po įdomių pokalbių alkį padėjo numalšinti Vilkyškių pieninės varškės sūreliai, o nuotaiką dar labiau pakėlė – kvietimas apsilankyti „Žalgirio“ arenoje.

Taigi dar smagesnė jonaviečiams buvo šeštadienio popietė. Prieš rungtynes atvykę vaikų namų globotiniai turėjo galimybę susipažinti su arena – pamatyti „Žalgirio“ treniruočių salę, atlikėjų ir komandų rūbines, arenos restoraną ir VIP ložes bei, žinoma, sužinoti įdomių ir negirdėtų faktų. Įsitaisę „Žalgirio“ Klubo narių sektoriuje vaikai stebėjo komandos apšilimą ir ruošėsi vienam įspūdingiausių epizodų – žalgiriečių išlydėjimui į aikštelę. Vėliau vaikai mėgavosi krepšinio vaizdais, aktyviai mokėsi skanduotes „Žalgirio“ fanų tribūnoje, o po rungtynių nusifotografavo su komanda.

„Tai buvo labai įspūdinga diena, daug ką nuveikėme, sužinojome daug įvairių dalykų apie „Žalgirio“ komandą ir areną“, – po rungtynių dalijosi įspūdžiais vaikai.

„Žalgirio“ Klubo nariai šiuo vizitu neapsiribos – visą sezoną vyksiančios socialinės akcijos metu jie lankysis įvairiuose vaikų globos namuose visoje Lietuvoje, atveš lauktuvių ir suteiks vaikams tai, ko jiems labiausiai trūksta – šilumos ir nuoširdaus bendravimo, o vėliau juos pakvies atvykti į „Žalgirio“ rungtynes.

„Visada pamačius jų akis, pamačius, kaip jiems tai patinka, norisi tai patirti dar ir dar. Džiaugiamės, kad pernai sugalvota akcija sėkmingai vyksta ir toliau. Tikimės, kad ji vyks ir plėsis dar daug daug metų,“ – džiaugėsi projektu vieni jo iniciatorių „Žalgirio“ Klubo nariai Viktorija ir Modestas.

Komentarai:
http://heon-mu.net/index.php?op=pakvieti... Na manau cia daugiau informacijos...Detaliau viskas :) Patikimas saltinis !
2012-02-01
Atsakyti
to Nikodemas
Mielas Nikodemai, sita naujiena bus tau naudinga, nes pagaliau ir tu supratai, kad nereikia buti nei turtingam, nei galingam, kad padetum kitam.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-01-31
+3
Atsakyti
kam tai bus naudinga
2012-01-31
+7
Atsakyti
to Anonimas
Kaip tu gali parašyti tokį bjaurų komentarą? Juk tie patys vaikai skaito po to

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-01-31
-3
Atsakyti
Anonimas
Šudlenkiai wilno sugeba tik išsirengt kaip pedikai, nors tokie ir yra bomželiai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-01-31
-2
Atsakyti
Labai graži akcija! :)
2012-01-31
+3
Atsakyti
Šaunuoliai tie žalgirio sirgaliai.Is ju daug ko galėtu pasimokyti vieno didmiesčio " sirgaliai" užuot atiminėja vėliavas ar inicijuojantis muštynes su priešininku sirgaliais.
2012-01-31
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.